Şimdi Ara

Google Earth-TEK KELİMEYLE HARİKA!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Forumun ufaklığı iş başında...
    Bir arkadaşımdan bu programın adını aldım çok güzel bi program.. Şöyle söyleyeyim.. Belki istanbul vardır yoktur bilemem ama. Yabancı şehirlerde arabalara kadar görebiliyorsunuz. Çok detaylı ama gerçek.
    earth.google.com dan indirebilirsiniz. Tek kelimeyle şahane. Dünyanın heryerini görebilirsiniz.. fly to başığında şehir ismini yazın ingilizce olarak. ondan sonra search deyin ondan sonra çok yaklaştırmayın yaklaştırın biraz biraz. Ardından bekleyin aşşağıda bi yer var % doluyo.. orası dolunca görüntü gelcek .
    Saygılar..

• afferem sana
  • yok dostum o program bi b.ka yaramıyo los angeles ne güzel ayrıntılı görüyosun istanbul a biraz yaklaşınca bozuyo dandik bişi ama merak edenler indirebilir 20 dk. sonra siliceksiniz garanti.

bide bu çoktaaaaan verilmişti.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: tugay17

yok dostum o program bi b.ka yaramıyo los angeles ne güzel ayrıntılı görüyosun istanbul a biraz yaklaşınca bozuyo dandik bişi ama merak edenler indirebilir 20 dk. sonra siliceksiniz garanti.

bide bu çoktaaaaan verilmişti.

+1
  • Ayrıca 2-3 Sene oncesini gosteriyo!!!
  • quote:

Orijinalinden alıntı: RccP

afferem sana

• Google Earth muhteşem

bir b.ka yaramıyor diyenlere bir şey derdim ama neyse şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece çok detaylı bir dünta haritası başka bi özelliği yok şu an için.
  • yaa bırakın kırmayın adamın hevesini. yeni bişeyi keşfetmenin heyacanıyla bizimle paylaşmak istemiş arkadaş.
    biliyorduk ama yine de saol kardeşim
  • Yaw o bişi diil de 200 mblık world windi çektim (taa nezaman) 10mblık google earthtten bin kat beter gösterio istanbulda bırak sokakları caddelere kadar bile göstermio ben mi ayarlayamadım kine?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ege_

yaa bırakın kırmayın adamın hevesini. yeni bişeyi keşfetmenin heyacanıyla bizimle paylaşmak istemiş arkadaş.
    biliyorduk ama yine de saol kardeşim

+1 kardeş valla.daha iyisini getirinde biz görelim ozaman.adam bişeyler paylaşmaya çalışıyo hemen yüzüne vuruyosunuz yaa
  • Programda bi yamuklu war ama!!!
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Tyrael

Yaw o bişi diil de 200 mblık world windi çektim (taa nezaman) 10mblık google earthtten bin kat beter gösterio istanbulda bırak sokakları caddelere kadar bile göstermio ben mi ayarlayamadım kine?

aynen o worldwind çok dandiriktendi
    amerika yı bile çok iyi göstermiyordu.
  • detaylı istanbul haritası isteyenler girsinwww.ibb.gov.tr kent haritası bölümüne girin harita açıldıktan sonra
    sol kutucuktan uydu görüntüsü katmanlarını açın bunda da arabalara kadar yaklaşabilirsiniz
    evinizin çatısını da görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 17 Ağustos 2005, 2:06:29 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: umutcan15

detaylı istanbul haritası isteyenler girsinwww.ibb.gov.tr kent haritası bölümüne girin harita açıldıktan sonra
    sol kutucuktan uydu görüntüsü katmanlarını açın bunda da arabalara kadar yaklaşabilirsiniz

hoca burda sadece krokiler var yani uydu fotoğrafları yok
  • quote:

Orijinalinden alıntı: krushmut

quote:

Orijinalinden alıntı: umutcan15

detaylı istanbul haritası isteyenler girsinwww.ibb.gov.tr kent haritası bölümüne girin harita açıldıktan sonra

hoca burda sadece krokiler var yani uydu fotoğrafları yok

solda katmanı göster diye kutu var orda "uydu görüntüsü" nü seç sonra "katmanı göster" butonuna tıkla

• Pro versiyonu bende var bence gayet başarılı.En azından kendi alanında pek alternatifi yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.