Şimdi Ara

Google drive whatsapp yedeğini iphone aktarma yapılır mı? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
27
Favori
140.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Rica ederim ne demek hocam, güzel düşünceleriniz için teşekkürler :) eksik olmayın lütfen..
    Yeni cihazınızı da güle güle kullanınn insha'Allah 😇

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Selam,

Daha öncede konu ile ilgili (Backuptrans Android iPhone WhatsApp Transfer.Plus) programını Yandex diske yükledim ve şifresini paylaşmıştım. Ama bazı gereksiz kişi/kişiler hesabı bünyesine alıp foto video vs. paylaşmış.

Şimdi tekrardan programı aşağıdaki kullanıcı adı ve şifresini paylaştığım yandex sitesine ekliyorum.

Programı kurun youtube videolarında kullanımı ile ilgili bilgileri rahatlıkla bulabilirsiniz.

bu paylaşıma herkesin ulaşabilmesi için, işini halleden arkadaşlardan da yorum ve beğeni yapmasını rica ediyorum.

Google drive whatsapp yedeğini iphone aktarma yapılır mı?

Google drive whatsapp yedeğini iphone aktarma yapılır mı?yandex.disk
    Android.iPhone.WhatsApp.Transfer.Plus.3.2.109.rar
    https://disk.yandex.com.tr/d/2ISRt_tO_YBoCQ

Google drive whatsapp yedeğini iphone aktarma yapılır mı?yandex.disk
    android-iphone-whatsapp-transfer-plus_x64.exe
    https://disk.yandex.com.tr/d/9byNgpwZxQol0Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargif -- 13 Aralık 2021; 9:50:45 >

• @BLasTeaR Nickli arkadaşla sorunumu tamamen,eksiksiz ve hızlı sürede çözdüm arkadaşlar. Kendisine ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim. Olay programı bulmak ve yapmaya çalışmayı öğrenmek değil arkadaşlar. Yapacağınız en ufak hatada verilerinizi kaybedebilirsiniz. Ben bu riski almak istemedim ve arkadaşla iletişime geçtim. Gördümki epey karışık bir işlem. Kendiside çok yardımsever ve mütevazi bir arkadaşımız. Bu sorunla karşılaşan herkese gönül rahatlığıyla arkadaşı tavsiye ederim.

Referans istiyenler bana ulaşabilir. %100 @BLasTeaR  Google drive whatsapp yedeğini iphone aktarma yapılır mı?  Google drive whatsapp yedeğini iphone aktarma yapılır mı? 

• death44 kullanıcısına yanıt

Bu değerli yorumunuz ve ilgili davranışınız için de ben çok teşekkür ediyorum hocam. Memnun kaldıysanız ne mutlu bana, referans ve tavsiyeleriniz için de ayriyeten teşekkürlerimi sunuyorum 🍀🙏🏼

• BLasTeaR kullanıcısına yanıt

merhaba, discord dan yazdım fakat geri dönüş yapan olmadı. ne zaman müsait olursunu?

• 06reis kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Sabah saatinde yazmışsınız ve gece vardiyasında olduğumdan dolayı (yani geç yattığımdan) yanıt veremedim.
    Dönüş sağladım.

• Selamlar, discord üzerinden dönüş sağladım. Bana lütfen yardım eli uzatın, ücretsiz çözümü hiçbir yerde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chakal131 kullanıcısına yanıt

Ve aleykümselam, Discord üzerinden yazmışsınız, dönüş sağladım.

merhaba android geçiş yaptım konu hakkında yardımcı olur musunuz?

• origin90 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Discord sunucuma gelirseniz seve seve yardımcı olurum :)

Biraz uğraştım fakat halettim. BackupTrans Android iPhone WhatsApp Transfer Plus ile. Sonra icloud'e aktardığım verileri yedekleyip telefonu sıfırdan kurdum. programa fazla güvenemedim çünkü.

arkadaşlara bir tavsiye ilk ücretsiz sürümü ile yaptım tüm kayıtları aktarmadı. sonra full sürümünü kurunca yani crack li sorunsuz işlemi bitirdim. en azından yeni bir şey öğrendik.

yine de teşekkürler size.

selamlar yazdım ben de dcden aktif misiniz

Merhaba yardımcı olabilirmisiniz androidden iPhone 14 e geçtim fakat whatsapp Business bilgilerim android te kaldı nasıl çözebilirim bunu

• memus M kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Kusura bakmayın yoğunluktan dolayı bakamadım.

Önce Android WAB'daki yedeğinizi normal WA'ya aktarıp, sonrasında Backuptrans adlı yazılım ile iPhone'a aktarmamız gerekiyor.

Discord sunucuma gelirseniz yardımcı oluruz.

Merhaba tamda bugün eski teli sıfırlayacaktım sorun şu ki ben hem wa hemde wab kullanıyorum wa yı teli kurarken iphone a kurabildim zaten wab i nasıl yapacağımı bulamadım

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.