Şimdi Ara

GOOGLE değişti mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GOOGLE değişti mi?? Bana mı öyle geldi. Sanki butonları farklılaşmış.

• Arada değişip tekrar düzeliyor.
  • google+1 geliyo ya ondan sanırım. facebook'un yerini alacak diyorlar.
  • Çok kötü olmuş butonlar,illa siteyle oynayacağım diye b*k ediyorlar resmen.
  • google çok bozdu, bayagı bozdu yani öyle böyle değil. inanılmaz bozdu. cok fazla bozdu yani. öyle b.. o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani. bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. artık bozmasın dedik, iyice bozdu. artık inanamadık, bozdu, bozdu gitti yani. google'ı bıraktım ben de bu google'ı. "daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertatis

google çok bozdu, bayagı bozdu yani öyle böyle değil. inanılmaz bozdu. cok fazla bozdu yani. öyle b.. o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani. bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. artık bozmasın dedik, iyice bozdu. artık inanamadık, bozdu, bozdu gitti yani. google'ı bıraktım ben de bu google'ı. "daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu.

Tamam.
  • quote:

google çok bozdu, bayagı bozdu yani öyle böyle değil. inanılmaz bozdu. cok fazla bozdu yani. öyle b.. o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani. bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. artık bozmasın dedik, iyice bozdu. artık inanamadık, bozdu, bozdu gitti yani. google'ı bıraktım ben de bu google'ı. "daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu.

Bunu yazmak için girmiştim ve şimdi hayal kırıklığıyla çıkıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-imza denen şey ücretli mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

google çok bozdu, bayagı bozduyani öyle böyle değil. inanılmaz bozdu. cok fazla bozdu yani. öyle b.. o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani. bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. artık bozmasın dedik, iyice bozdu. artık inanamadık, bozdu, bozdugitti yani. google'ı bıraktım ben de bu google'ı. "daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu.

Afferim ilgi çektin genç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murattimeister -- 30 Haziran 2011; 5:35:05 >

• quote:

Lan ben 2. mesajda bekliyodum bu yazıyı,geç gelmiş.
  • ciddi bozmuş ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.