Şimdi Ara

Google da aranılan kelimeleri kolayca bulma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google da aranılan kelimeler girilen sitede zemini mavileştirilmiş olarak görülürdü eskiden.Bu özellik kaldırıldımı yoksa bir yerlerden açılabiliyor mu?

• maxy kullanıcısına yanıt
    Soru güncel.
  • Biraz daha açıklayabilir misiniz? Google'da aradığınız kelime, girdiğiniz sitede mavi olarak mı görünüyordu? Yoksa Google'ın arama sonuçlarında ziyaret ettiğiniz sitelerin farklı renkte göründüğünü mü söylüyorsunuz? Ekte görülen özelliği mi söylüyorsunuz? Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
     Google da aranılan kelimeleri kolayca bulma?

• Girdiğim sitede mavi gözüküyordu.Girdiğim sitede yazılan yazılar sayfalar dolusu , aradığım kelimeler ile ilğili cümleyi bulmak için sayfayı okumam gerekiyor.Tüm yazıyı okumadan aradığım kelimeler ile ilğil cümleyi okumak istiyorum.
    Firefox kullanıyorum , Explorer'da da denedim olmadı , kaldırılmış o özellik.Siteye girmeden Cached yazardı oradan bulurdum.Altavista'da geçen yıl vardı o özelliği onlarda kaldırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxy -- 1 Haziran 2015; 18:23:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxy

Girdiğim sitede mavi gözüküyordu.Girdiğim sitede yazılan yazılar sayfalar dolusu , aradığım kelimeler ile ilğili cümleyi bulmak için sayfayı okumam gerekiyor.Tüm yazıyı okumadan aradığım kelimeler ile ilğil cümleyi okumak istiyorum.
    Firefox kullanıyorum , Explorer'da da denedim olmadı , kaldırılmış o özellik.Siteye girmeden Cached yazardı oradan bulurdum.Altavista'da geçen yıl vardı o özelliği onlarda kaldırmış.

Bu özellik Google Araç Çubuğu sayesinde oluyormuş. https://support.google.com/toolbar/answer/9273?hl=en Google araç çubuğunu tekrar yükleyerek aynı özelliği kullanabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.