Şimdi Ara

Google Chrome yüklenmiyor yardım lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google chrome yi silmiştim.Yeniden yüklediğimde (yüklemeye çalıştığımda) şu hatayı verdi :

Çelişkili Google Güncelleme Grup Politikası ayarları dolayısıyla Google chrome güncellenemiyor.Google Chrome Binaries uygulaması için güncelleme politikası geçersiz kılma ayarını yapmak üzere Grup politikası Düzenleyicisi'ni kullanın ve tekrar deneyin.

Bu hatayı verdi ve şimdi yükleyemiyorum.

Şuan mozilla firefoxtan konuyu açıyorum ve hız olarak chrome un çok gerisinde lütfen yardım.

• benim de bilgisayar aynı sorunu verdi
    ilk önce Windows c++ yükledim o windowsu bozdu yönetici olarak girmelisiniz deyince sistem geri yükleme yaptım ama enson Windows güncellemesini yapmadım çünkü o güncellem ile de aynı sorun tekrar etti
    sonra ben de tekrar sistem geri yükleme yaptım Windows açılmadı sonra kaldırıp tekrar yükleyim dedim ama bu sefer de bu hatayı aldım
    resim
     Google Chrome yüklenmiyor yardım lütfen!!

• Merhaba arkadaşlar,
    İnternetten araştırınca çözümle ilgili bu yöntemi buldum. Deneyin isterseniz. Ama dikkat edin yanlış dosya silerseniz windowsunuz tamamen çökebilir. Sorumluluk size ait.

1.Windows ve R tuşlarına basın çalıştır açılacaktır. Regedit yazın ve enter tuşuna basın. Kayıt defteri editörü açılacaktır.
    2.Kayıt defteri editöründe aşağıdai yolu izleyin:
    3.HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\
    4.Bu yol altındaki Google değerini sağ tuşla tıklayın ve silin.
    5.Bilgisayarı yeniden başlatın.
    6.Google Chrome u güncelleyin ya da yeniden yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyasam -- 29 Ocak 2015; 2:00:02 >
  • Tesekkurler yarın eve gidince deneyip tekrar dönerim Windows 7 kullanıyorum
    Daha önceleri çok stabildi fakat son zamanlarda format istiyor herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmadı aga
    Google drive la earth de vardı simdi onları da siliyorum
  • fchrome yükleyemeyince ben de fire fox yukleyim dedim ama her yeni sekmede antivirus programım malware uyarısı verdi
    ben de en son çözüm vivaldiyi kurdum

bu gidişle bilgisayara format atacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.