Pek çok favori sayfam var ve birçoğuna da gün içinde en az 1 kez bakarım. Bunun haricinde işe ilgili olan birçok sayfa var. Tüm bunları birbirinden ayırmak ve yerimleri çubuğunu daha aktif kullanabilmek için bookmark bar switcher kullanıyorum. Ancak artık bu eklentide yetmemeye, kullanışsız hale gelmeye başladı. Her seferinde çubukları switch ile değiştirip istediğim sayfaya öyle ulaşıyorum. Neyse işin hikaye kısmını geçeyim. Bana lazım olan yerimleri çubuğunu 2 hatta 3 satıra çıkarabilen bir eklenti. Mümkünse bölümlere ayırayım. Mesela favorilerim 1. satır, işle ilgili olanlar 2, satır gibi. Kişiselleştirmeye açık olursa çok iyi olur. Gerçi tüm bu istediklerimi geçtim sadece yerimleri çubuğunu 2satır ve daha fazlasına çıkaran bir eklenti varsa o bile yeter.
Ben 2 ye böldüm klasör ekledim yer imi yönet'ten sizde 2 klasör daha oluşturun yer imlerinde en altta çıkacaktır,sürükleyerek en başa alabilirsiniz.Ben öyle çözüm bulmuştum.
Sanırım sizin yönteminizde tek satırda oluyor. Bendeki favori sayfalar 200ü aşkın durumda. Hepsinin ismini yerden tasarruf için sildim. 15klasör var içleri dolu halde. Bunların haricinde çubuk üzerindede en sık kullandıklarım var ki onlarda 17tane. Tek çubuk ile çözülecek gibi değil.