Bildirim
google chrome v9 eklentisini ne yapsam kaldıramadım lütfen gelin.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
arkadaşlar virüs biraz dost canlısı arada insafa gelip ana sayfam google oluyor bir müddet sonra v9 oluyor :) -
quote:
Orijinalden alıntı: niirvana
beyler aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım bilgisiyardan anlamama rağmen kanser etti beni bugünden beri uğraşıyorum uzantılarda yok,chrome hedefinde v9 çıkıyordu kayıt defterinden sildim ana sayfa'yı google yaptım yine hala çıkıyor değerleri yorumlarını önerilerinizi bekliyorum.
virüsün ismi belli ise internetten araştırıp onu yok edecek program bul.yoksa kaspersky deneme sürümünü kullan 90 günlük o temizler.benim önerim bu. -
quote:
Orijinalden alıntı: niirvana
arkadaşlar virüs biraz dost canlısı arada insafa gelip ana sayfam google oluyor bir müddet sonra v9 oluyor :)
link vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama;
http://www.virus-delete.com/tr/guides/browser-hijacker-removal/how-to-remove-v9com-hijacker-through-isafe-virus-removal-tool.html
Bu sitedeki programla kaldırırsın.Bilgileri iyice oku.
-
Merhaba v9 bildigim kadarıyla toolbar oluyor. Hijackthis ile fixlersen sorun çözülmüş olur. Hayırlı Forumlar. -
Chrome nin exe sine sağ tık yapıp hedef kısmına bakarmısın bazen oraya yerleşiyor bu tür şeyler -
beyler dün bir şekilde yaptım nasıl yapım bende bilmiyorum :) yorumlarınız için teşekkürler. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 22 Eylül 2013; 13:30:32 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X