Şimdi Ara

google chrome v9 eklentisini ne yapsam kaldıramadım lütfen gelin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım bilgisiyardan anlamama rağmen kanser etti beni bugünden beri uğraşıyorum uzantılarda yok,chrome hedefinde v9 çıkıyordu kayıt defterinden sildim ana sayfa'yı google yaptım yine hala çıkıyor değerleri yorumlarını önerilerinizi bekliyorum.

• ekran görüntüleri.

google chrome v9 eklentisini ne yapsam kaldıramadım lütfen gelin.

v9 sitesi görüldüğü gibi yok -  google chrome v9 eklentisini ne yapsam kaldıramadım lütfen gelin.

• arkadaşlar virüs biraz dost canlısı arada insafa gelip ana sayfam google oluyor bir müddet sonra v9 oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

beyler aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım bilgisiyardan anlamama rağmen kanser etti beni bugünden beri uğraşıyorum uzantılarda yok,chrome hedefinde v9 çıkıyordu kayıt defterinden sildim ana sayfa'yı google yaptım yine hala çıkıyor değerleri yorumlarını önerilerinizi bekliyorum.

virüsün ismi belli ise internetten araştırıp onu yok edecek program bul.yoksa kaspersky deneme sürümünü kullan 90 günlük o temizler.benim önerim bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

arkadaşlar virüs biraz dost canlısı arada insafa gelip ana sayfam google oluyor bir müddet sonra v9 oluyor :)

link vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama;
    http://www.virus-delete.com/tr/guides/browser-hijacker-removal/how-to-remove-v9com-hijacker-through-isafe-virus-removal-tool.html

Bu sitedeki programla kaldırırsın.Bilgileri iyice oku.

• niirvana kullanıcısına yanıt
    Merhaba v9 bildigim kadarıyla toolbar oluyor. Hijackthis ile fixlersen sorun çözülmüş olur. Hayırlı Forumlar.
  • Chrome nin exe sine sağ tık yapıp hedef kısmına bakarmısın bazen oraya yerleşiyor bu tür şeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler dün bir şekilde yaptım nasıl yapım bende bilmiyorum :) yorumlarınız için teşekkürler.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 22 Eylül 2013; 13:30:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.