Şimdi Ara

Google Chrome Geçmişi Silme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavii74 -- 22 Kasım 2012; 17:10:00 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Google Chrome Geçmişini Silme Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

Google Chrome, sayfaları ziyaret ettiğinde gezinme geçmişini otomatik olarak kaydeder. Ancak bazen Chrome geçmişini silmeye çalıştığında sorun yaşayabilirsin. Bu sorun, aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir:

• Çalışan bir Chrome oturumu: Geçmişi silemeden önce tüm Chrome oturumlarını kapatman gerekir.
    • Aktif uzantılar: Bazı Chrome uzantıları, geçmişi silmeni engelleyebilir. Geçmişi silmeden önce bunları devre dışı bırakmayı dene.
    • Korunmuş geçmiş: Chrome, tarama geçmişini korumanı sağlar. Geçmişi tamamen silmek için bu özelliği kapatman gerekebilir.

Chrome Geçmişini Silme Sorununu Çözme Adımları:

1. Chrome oturumlarını kapat: Tüm Chrome pencerelerini ve sekmelerini kapat.
    2. Uzantıları devre dışı bırak: Chrome Ayarları'na git, "Uzantılar" sekmesine tıkla ve tüm uzantıları devre dışı bırak.
    3. Korunmuş geçmişi kapat: Chrome Ayarları'na git, "Gizlilik ve güvenlik" sekmesine tıkla ve "Tarama geçmişini koru" seçeneğini devre dışı bırak.

Bu adımları uyguladıktan sonra, Chrome geçmiş kapatma işlemini tekrar dene. Sorunun devam etmesi halinde, aşağıdaki ek çözümleri deneyebilirsin:

• Chrome'u sıfırla: Bu işlem, Chrome'u varsayılan ayarlarına döndürür ve sorunlu uzantıları veya ayarları kaldırabilir.
    • Virüsten koruma yazılımını çalıştır: Kötü amaçlı yazılım, Chrome geçmişinin silinmesini engelleyebilir.
    • Tarayıcı önbelleğini temizle: Chrome önbelleği, geçmiş verilerini depolayabilir. Önbelleği temizlemek, geçmişi silme sorununu çözebilir.

Bu çözümleri uyguladıktan sonra da hala sorun yaşıyorsan, Google Destek ile iletişime geçmeni tavsiye ederiz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ccleaner programıyla silebilirsin.

• silerken en baştan olarak şeçin
  • geçmişi temizlemek için en iyi yol cleaner programı dişin ağrımadan tek tuşla önbelleği çerezi geçmişi silersin indir kur ve belirli peridiyotlarla programı çalıştır bilgisayarın rahatlasın
  • Advanced SystemCare programını kullanmanı öneririm.
  • teşekkürler arkadaşlar ama en başından beri deyipte siliyorum artı cleaner programınıda kullanıyorum. yinede kaydediyor bu chrome çözemedim son mesajtaki programı deneyeceğim onu duymamıştım. tekrar teşekkürler
  • programla bile silemiyorsanız o siteleri daha önceden yer işareti olarak kayıt etmiş olabilir misiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google chrome yazdırma sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark1ALone

geçmişi temizlemek için en iyi yol cleaner programı dişin ağrımadan tek tuşla önbelleği çerezi geçmişi silersin indir kur ve belirli peridiyotlarla programı çalıştır bilgisayarın rahatlasın

kesinlikle
  • Buldum :)) ayarlar - gelişmiş ayarlardan - "Adres çubuğuna girilen aramaların ve URL'lerin tamamlamasına yardımcı olması için bir tahmin hizmeti kullan" kutucuğun işaretini kaldırıyorsun bitiyor
  • Bu sorun olarak eskiden Internet Explorer da vardı
  •  Google Chrome Geçmişi Silme Problemi

adresinde iyi anlatılmış fotoğraflı ve videolu

• quote:

Orijinalden alıntı: DeBroglie

adresinde iyi anlatılmış fotoğraflı ve videolu

hocam konu bu tarihde açılmış 10 Kasım 2012; 16:29:22

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.