Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
125.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak sen güncellemeye vermemişler daha Sen bilirsin hadi hayırlısı Özletme kendini arada uğra ama
  • Bende bugün denedim FF6 sürümünü çok beğendim ama benim internet bağlantı hızımda en hızlısı Chrome ve Opera Turbo(Operayı da bol resimli syafalarda mecburen kullanıyorum.)
  • Aynen beğendim bende sayfa açılış hızları artmış 7-8 diye gidecek bakalım neler göreceğiz daha. Ama dediğin Emre o açıdan iyi Chrome.
  • FF 8 'de 64bit desteği olacak diyorlar
  • Hadi bağaalım
  • Valla benim sistemimde en stabil Chrome çalışıyor. Yalnız Quake Live desteklemiyor Chrome'u, sadece onun için Firefox kullanıyorum, haricinde Chrome.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 14 Ağustos 2011; 1:45:11 >
  • Ne yalan söylüm ben bugün hep Firefox kullandım en geç yarın akşama kadar Chrome dönmüş olurum.
  • Tabii bir tarayıcıya bağlı kalmamak lazım her tarayıcının farklı özellikleri var açmadığı siteler vs.

Ama gel gelelim Swamplord ben oynayabiliyorum geçen konu dışında konusu vardı oynadık sorun olmadı bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Tabii bir tarayıcıya bağlı kalmamak lazım her tarayıcının farklı özellikleri var açmadığı siteler vs.

Ama gel gelelim Swamplord ben oynayabiliyorum geçen konu dışında konusu vardı oynadık sorun olmadı bende.

Hocam o zaman ben de oynuyordum, güncellemeden sonra Unsupported Browser demeye başladı.
  • Anladım neyse böyle takılırsın
  • Sorun değil ya, idare ediyoruz.
  • En güzeli
  • http://t.co/8noASkNhttp://t.co/ZxAESIo
    Bu olayı FF'deki gibi nasıl yapabilirim. Sırf bunun için kullanamıyorum Chrome'u, alışamadım.
  • Arkadaş %50 cpu kullanıyor. Hadi birşey değil flash video izlerken donma yapıyor hani sistem de kötü değil.

E8200 2.66 GHZ C2duo işlemci

4 GB Ram

Xfx hd 6850 1gb Oc dual fan ekran kartı

Hp 2310ei led monitor 23'5

1gb Cw blue.
  • @smd

Buradaki olay Ctrl + A mı ? FF'da sadece kelimeleri falan seçiyor chrome hepsini seçiyor o mu eğer oysa nasıl yapıcaz bilemiyorum

@Blue Dream

Yüklü olan eklenti sıkıntı yaratıyor olabilir olmadı silip tekrar yüklemeyi deneyin. Chrome'un güncelliğini kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 14 Ağustos 2011; 10:35:37 >
  • quote:

@smd

Buradaki olay Ctrl + A mı ? FF'da sadece kelimeleri falan seçiyor chrome hepsini seçiyor o mu eğer oysa nasıl yapıcaz bilemiyorum

@Blue Dream

Yüklü olan eklenti sıkıntı yaratıyor olabilir olmadı silip tekrar yüklemeyi deneyin. Chrome'un güncelliğini kontrol edin.

2. dediğin oluyor, hepsini seçiyor da bir tek buna alışamadım sanrıım Chrome'da. Hatta Chrome'dan yazıyorum ama yılların alışkanlığı işte sevemedim bir türlü.

• Aynen kelimeleri seçerken zorlanıyorum bazen ama napalım alıştım artık
  • quote:

Aynen kelimeleri seçerken zorlanıyorum bazen ama napalım alıştım artık

Bunun için bir eklenti mi yapsak ne yapsak?
  • Çok iyi olur valla, belki vardır ama anahtar kelime ne? Ne diye bulcaz ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 14 Ağustos 2011; 12:47:06 >
  • quote:

Çok iyi olur valla, belki vardır ama anahtar kelime ne? Ne diye bulcaz ki

Buna anahtar kelime de bulmak zor. Ama vardir elbet yahu.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.