Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VanGuardMan
    Ya biriniz bana yardımcı olun lutfen :(

5. yada 6. defadır mesajınızı görüyorum. Eğer yazacak birşeylerim olsaydı mutlaka yazardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Ya biriniz bana yardımcı olun lutfen :(

5. yada 6. defadır mesajınızı görüyorum. Eğer yazacak birşeylerim olsaydı mutlaka yazardım.

Siz kullanıyorsunuz sanırım deneyımlerınızden bir bukle bişeyler söylesenız :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: macellanus

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

quote:

Dun itibari ile yeni nexus 7 elime ulaştı, İstanbul bilişim sayesinde.
    Tabiki paralel ithalat yapan şirketlerin çoğunda stok sıkıntısı olması normal bir durum ama stok bittiği halde satış yapilmasi da kabul edilebilir gibi değil.

Cihaz ile ilgili ilk görüşte fark ettiklerim ise,

İlk elinize aldığınızda tablet son derece ince abisine gore dar ama kalite hissi son derece yuksek

Uzun suredir android kullanan biri olarak kullandigim en seri ve akıcı alet, telefonum olan s3 çok yavaş gelmeye başladı.

RAM ve CPU çok iyi uyum saglamis bir ios akıcılığı hakim snapdragon, pro 600 ile gerçekten iyi bir iş yapmış

Androidlerde genel hakim olan multitasking lag olarak tanımlanan olay minimumda

Ekran kartı buyuk abisinin sahip oldugu tegranın geforce nun çok üzerinde bir performans veriyor.

Ekran ise en en etkileyecisi full hd gerçekten harika ve doğru renkler cihazı çok keyifli kiliyor. ancak digitizer ve LCD arasında bazi anlaşmazlıklar var gibi dokunma, uzun dokunma, metin seçimi biraz zor olabiliyor ama sanıyorum ki biraz yazılımsal ayar sorunları ortadan kaldıracak gibi gözüküyor.

Kamera ise 5 megapiksel kamera çok fazla birşey beklememek en iyisi :-)

multitasking lag minimumda dediniz demek ki hala lag var az da olsa ;(

Android cihazların kronik bir sorunu sistemle ilgili ama gerçekten fark edilemiyor, en bariz yeni program yüklenirken kendini belli eder bu cihazda çok az.

Bu arada tablette bildirim ledinin yandığını gören oldu mu? Ayarlar>ekran>bildirim ışığından aktif etmeme rağmen çalışırken hiç görmedim.

Kardesım bısey sorabılırıyım musait iseniz ust tarafda da yazdıklarıma bakabılırmısın bi sanırım sende n7 var lutfen bana yardımcı ol

Vanguardman söyle aklindakileri yardımcı olayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu sayfaya girdiğimde hea diyorum yeni bişiler paylaşılmış gene ama son 2 sayfala ilgisi olmayan şeyler var

realnightwolf senden ricam şu şikayetlerin içn yeni bi konu açman ve orda devam etmen. tamam sıkıntı yaşamışsın - ki istanbulbilişimin bu konularda sıkıntılı bir şirket olduğunu çoğu kişi biliyor - ama çözüm noktası burası değil

bu konu nexusla ilgili bilgileri paylaşmak için

not: istanbulbilişimle hiçbir alakam yok hatta şuan stok olsa ben de sipariş verecektim aybaşını bekliyordum. siparişi de daha sonradan olmayacak teknik servis zımbırtılarından tut da senin yaşadığın saçma sapan şeyleri göze alarak verecektim. çünkü şuan bu alet ülkemize 3-5 ay sonra normal yoldan gelir ya da bireysel olarak getiren birinden elden almadığım sürece güvenemeyeceğimden

@realnightwolf
  • quote:

Orijinalden alıntı: tennozer

şu sayfaya girdiğimde hea diyorum yeni bişiler paylaşılmış gene ama son 2 sayfala ilgisi olmayan şeyler var

realnightwolf senden ricam şu şikayetlerin içn yeni bi konu açman ve orda devam etmen. tamam sıkıntı yaşamışsın - ki istanbulbilişimin bu konularda sıkıntılı bir şirket olduğunu çoğu kişi biliyor - ama çözüm noktası burası değil

bu konu nexusla ilgili bilgileri paylaşmak için

not: istanbulbilişimle hiçbir alakam yok hatta şuan stok olsa ben de sipariş verecektim aybaşını bekliyordum. siparişi de daha sonradan olmayacak teknik servis zımbırtılarından tut da senin yaşadığın saçma sapan şeyleri göze alarak verecektim. çünkü şuan bu alet ülkemize 3-5 ay sonra normal yoldan gelir ya da bireysel olarak getiren birinden elden almadığım sürece güvenemeyeceğimden

@realnightwolf

Eline sağlık tennozer güzel olmuş inşaallah bu ağız dalaşı burada biter, hedefimizden saşıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

quote:

Dun itibari ile yeni nexus 7 elime ulaştı, İstanbul bilişim sayesinde.
    Tabiki paralel ithalat yapan şirketlerin çoğunda stok sıkıntısı olması normal bir durum ama stok bittiği halde satış yapilmasi da kabul edilebilir gibi değil.

Cihaz ile ilgili ilk görüşte fark ettiklerim ise,

İlk elinize aldığınızda tablet son derece ince abisine gore dar ama kalite hissi son derece yuksek

Uzun suredir android kullanan biri olarak kullandigim en seri ve akıcı alet, telefonum olan s3 çok yavaş gelmeye başladı.

RAM ve CPU çok iyi uyum saglamis bir ios akıcılığı hakim snapdragon, pro 600 ile gerçekten iyi bir iş yapmış

Androidlerde genel hakim olan multitasking lag olarak tanımlanan olay minimumda

Ekran kartı buyuk abisinin sahip oldugu tegranın geforce nun çok üzerinde bir performans veriyor.

Ekran ise en en etkileyecisi full hd gerçekten harika ve doğru renkler cihazı çok keyifli kiliyor. ancak digitizer ve LCD arasında bazi anlaşmazlıklar var gibi dokunma, uzun dokunma, metin seçimi biraz zor olabiliyor ama sanıyorum ki biraz yazılımsal ayar sorunları ortadan kaldıracak gibi gözüküyor.

Kamera ise 5 megapiksel kamera çok fazla birşey beklememek en iyisi :-)

multitasking lag minimumda dediniz demek ki hala lag var az da olsa ;(

Android cihazların kronik bir sorunu sistemle ilgili ama gerçekten fark edilemiyor, en bariz yeni program yüklenirken kendini belli eder bu cihazda çok az.

Bu arada tablette bildirim ledinin yandığını gören oldu mu? Ayarlar>ekran>bildirim ışığından aktif etmeme rağmen çalışırken hiç görmedim.

Kardesım bısey sorabılırıyım musait iseniz ust tarafda da yazdıklarıma bakabılırmısın bi sanırım sende n7 var lutfen bana yardımcı ol

Vanguardman söyle aklindakileri yardımcı olayım.

Dostum uniye başlayacağım buyuk ıhtımalle yurtta kalacağım ıcın evdekı masa ustunu göturemem cok fazla dızı fılm ızlerım ve web de gezerım webden ogame oynarım normal oyun aramam bıle tablette bu nexus 7 ınc olunca kafam akrısıyor fılm yada alt yazılı dızı ızlerken cok mu sıkıntı olur yani ne bılım bır 10.1 ınclık tabletı otobuste cıkarıp takılsam mıllet görmemıs der yanı bu yonden 7 inc ıyı ama benı film izlerken cok zorlayacaksa ne bıleyım ayrıca web sayfaları tam ekran olabılıyormu yanı sayfayı tut kaydır kaydır sonra basmı yapacağım mesela ogame de samsun tab 3 8 inc tablet var ama bununda kampanyası var nesux 7c 32 gb 3g li 571 lir samsung tab 3.0 640 tl civari 8 ınc cok iyi ekran buyukluğu olarak ıdeal nexusunda özzellılerı guzel anlayacağin 2 arada bır derede kaldım ısın ıcınden çıkamıyorum kimse de yardımcı olmuyor.

• Öncelikle 7 Inc te izleme,gezinme ve oyunlarda sıkıntı cekmezsin gibi geliyor şöyle Ki
    13,3 Inc ekrana sahip bir bilgisayarı 50-60 cm uzaktan kullaniyorsan 25- 30 cm uzaklıkta baktığın bir 7 inc ekranda hemen hemen aynı Görüş alanı oluşturacak senin için.
    Ogame konusunda tam olarak bişey söyleyemiyorum ama bu küçük ekranlarda strategy tarzı oyunlar oynamak biraz zor oluyor.bahsettiğin oyunun İpad uygulaması olduğunu gördüm bu oyun olmazsa olmazların arasında ise belki de bir İPad düşünebilirsin.
    ayrıca bu 7 inç tabletler de Ekran konumu portrait olduğu için web de gezinme son derece zevkli, çevirerek
    16:9 veya 16:10 oranında görüntüye sahip dizileride izlemek oldukça keyif verici oluyor.

• Olsun kardeşimiz biraz heyecanlı ve kafası karışık bir kez daha dinlemiş oldu. Teyit etti.:-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macellanus -- 31 Ağustos 2013; 14:08:15 >
  • Konuya yazan arkadaşlardan rica ediyorum . Konu içinde firmalara yönelik şikayet msjları bırakmayınız . Karşılıklı tartışma ortamına yer vermeme adına lütfen sadece cihazın teknik paylaşımları, tecrübeleriniz vs. kısacası cihaz hakkında sohbetleriniz ve paylaşımlarınız olsun .

Yaşadıgınız sorunlar olabilir haklı yada haksız sorunlarıızı dile getireceğiniz konu, bölüm burası değildir ...Lütfen ısrarla tartışmaları uzatmayalım .

Not : Msj bilgi amaçlıdır, cevaplara karşılık yazılmayacaktır. Lütfen alıntı yapmayınız.
  • quote:

Öncelikle 7 Inc te izleme,gezinme ve oyunlarda sıkıntı cekmezsin gibi geliyor şöyle Ki
    13,3 Inc ekrana sahip bir bilgisayarı 50-60 cm uzaktan kullaniyorsan 25- 30 cm uzaklıkta baktığın bir 7 inc ekranda hemen hemen aynı Görüş alanı oluşturacak senin için.
    Ogame konusunda tam olarak bişey söyleyemiyorum ama bu küçük ekranlarda strategy tarzı oyunlar oynamak biraz zor oluyor.bahsettiğin oyunun İpad uygulaması olduğunu gördüm bu oyun olmazsa olmazların arasında ise belki de bir İPad düşünebilirsin.
    ayrıca bu 7 inç tabletler de Ekran konumu portrait olduğu için web de gezinme son derece zevkli, çevirerek
    16:9 veya 16:10 oranında görüntüye sahip dizileride izlemek oldukça keyif verici oluyor.

Peki samsung galaxy tam 3 8 incliği önerırmısın bu konuda ogame icin ipadde 700 lira civari ama bu 16:9 gibi oran ipadde yo sanırım youtube video açınca tam ekran gibi bişey olmuyor sanırım

• Ekran oranina çok takılma bence, Samsung galaxy serisi gerek tablet gerekse telefonda iyi ama çok fazla ufak tefek eklenti program vs. Var gereksiz aleti sisiriyor bence. nexus yada saf android HTC yada Samsung çok ideal duruyor.

• arkadaşlar abime nexus 7(2012) 0 16gb lik versiyonunu arıyorum.en ucuz nerde bulabilirim

• stok konusunda o adrestekine pek güvenme sen. ama ön sipariş bence iyidir . senden parayı şimdi alır 9 gün der en kötü 2 gün daha geçiktirir. bilinene bir yer olmasa i b ön siparişle ben güvenmem şahsen. ama bu ürün ve bunun gibi türkiyede resmi olarak yoksa stokta var deniliyorsa hemen satın alma müşteri hizmetlerini ara baya bir sor emin olunca alın. benim canımı sıktılar. inan 5-6 gb lik mp3 olmasa bende girecem o ön siparişe beni sinir ettiği halde i b ama 16 bana yetmez işte hafıza kart olayıda yok :) bir de şöyle bir durum var 700 liraya sen alırsın. ib önceden sipariş vermeyenlere daha fazla bir fiyatla satabilir. ya işin özü 16 gblik yeter diyorsan ver gitsin siaprişi 2-3-4 ay bekleyeceğine türkiyeye gelmesi için 10-15 gün bekle enfazla :)
  • quote:

Peki samsung galaxy tam 3 8 incliği önerırmısın bu konuda ogame icin ipadde 700 lira civari ama bu 16:9 gibi oran ipadde yo sanırım youtube video açınca tam ekran gibi bişey olmuyor sanırım

bak burada güzel bir karşılaştırma var, bunu izle sana yardımcı olabilir.http://www.youtube.com/watch?v=7Om5wmJOWjU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

Orijinalden alıntı: realnightwolf

stok konusunda o adrestekine pek güvenme sen. ama ön sipariş bence iyidir . senden parayı şimdi alır 9 gün der en kötü 2 gün daha geçiktirir. bilinene bir yer olmasa i b ön siparişle ben güvenmem şahsen. ama bu ürün ve bunun gibi türkiyede resmi olarak yoksa stokta var deniliyorsa hemen satın alma müşteri hizmetlerini ara baya bir sor emin olunca alın. benim canımı sıktılar. inan 5-6 gb lik mp3 olmasa bende girecem o ön siparişe beni sinir ettiği halde i b ama 16 bana yetmez işte hafıza kart olayıda yok :) bir de şöyle bir durum var 700 liraya sen alırsın. ib önceden sipariş vermeyenlere daha fazla bir fiyatla satabilir. ya işin özü 16 gblik yeter diyorsan ver gitsin siaprişi 2-3-4 ay bekleyeceğine türkiyeye gelmesi için 10-15 gün bekle enfazla :)

Hocam tamam ön sipariş vereyim ama site ne kadar güvenilir? Bir sorun olmaz değil mi? 1 2 gün gecikme önemli değil ama 700 tl havaya uçmaz değil mi? 2 tane sipariş edeceğim??

Cevap verecek yokmu?

elinde sonunda bir durum olursa alırsın paranıda. valla i b den alanlar varmış onlara bir sor istiyorsan. 16 gb lik alsam ben direk riske girerdim.

• Haklısınız tabiki hocam. Ben de konusu olduğu için belki o siteden alan çıkmıştır diye bir sorayım dedim. Istemeden de olsa konu bütünlüğünü bozdum sanırım. Ben mesajları silerim bir 5 10 dk 'ya.

İyi Forumlar dilerim :)

quote:

chatin_62

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 31 Ağustos 2013; 19:18:54 >
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    bilgiler için çok teşekkürler...sağolun..
  • Bence anakonumuz için imza hazırlanmalı, siz ne düşünüyorsunuz ? Zaten sayımız var varlığımızı belli edelim
  • Arkadaşlar bende garip bir şekilde Bs player da ses cikmiyor sildim tekrar yukledim sonuc ayni.Bs player gibi altyazi bulabilen başka program var mi ?

• @chatin_62

Dostum sen biliyormusun bilmiyorum ama bir sorayım dedim ben google book a kitap yükleyip okumak istiyorum önceki nesilde yapamamıştım sattıktan sonra bir arkadaş birşey yapınca oluyor demişti bende merak ettim bütün sayfaları gezdim ama bulamadım adamın yazısını sana sorayım dedim google book a nasıl kitap atabilirim biliyormusun ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.