Şimdi Ara

Google arama özellikli android navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle bir navigasyon uygulaması var mı arkadaşlar?

• Copilot var ama onun da Haritası navteq in eski versiyonu. Yani yeni harita olsa parasına değer ama nedense yeni harita yayinlamiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler dostum. google dan gideceğimiz yerin koordinatlarını bulup navigasyon cihazına eklemek biraz zahmetli oluyor. aslında yapılabilir ama karşılıklı iki firmanın anlaşmalarına kalmış bir durum ortaya çıkıyor. peki telefondan google üzerinden koordinat bulan en iyi yardımcı programa ne önerirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsesif78

teşekkürler dostum. google dan gideceğimiz yerin koordinatlarını bulup navigasyon cihazına eklemek biraz zahmetli oluyor. aslında yapılabilir ama karşılıklı iki firmanın anlaşmalarına kalmış bir durum ortaya çıkıyor. peki telefondan google üzerinden koordinat bulan en iyi yardımcı programa ne önerirsin?

sygic için maps to sygic uygulaması var. çok büyük kolaylık. prog. kuruyorsunuz google harita arama ekranına gitmek istediğiniz yeri örn. cevahir avm yazıyoruz paylaş kısmından maps to sygici bulup tıkladığımızda otomotil olarak kordinatları sygic e iletiyor.
  • sygic te navteq'e geçmiş, yavaş yavaş navteq'e yönelim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Copilot var ama onun da Haritası navteq in eski versiyonu. Yani yeni harita olsa parasına değer ama nedense yeni harita yayinlamiyorlar.

firmanin sitesinde, 18 ayda bir yeni harita diyor , sure cok uzun

• forever eagle kullanıcısına yanıt
    @forever eagle teşekkürler kardeşim geri dönüşün için onu kullanayım o zaman. google arama özellikli olan igo primoyu kullanıyodum ama lisanslarını iptal ettiler bu yıl başlangıcı. güzel bir alternatif olacak sygic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsesif78 -- 15 Şubat 2014; 22:45:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@forever eagle teşekkürler kardeşim geri dönüşün için onu kullanayım o zaman. google arama özellikli olan igo primoyu kullanıyodum ama lisanslarını iptal ettiler bu yıl başlangıcı. güzel bir alternatif olacak sygic

sygic prog. olarak güzelde haritası yaramaz. bazen saçma sapan yollara sokabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

sygic te navteq'e geçmiş, yavaş yavaş navteq'e yönelim var

İlginçmiş; bu bilgiye nasıl ulaştınız?

Saygılar
  • Sygic le tomtom stratejik partner olmasina ragmen, bati avrupa disinda haritanin kisitli olmasi, bazi ulkelerde, ornegin israil, hindistan,farkli providerlarla calisiyor.kendi site forumunda bile, ta haritalara tepkili cok kisi var.truck versiyonunda, nt harita kullaniyor. Truck versiyonunun adiyla alakasi yok, normal surumle neredeyse ayni. Amac bence farkli secenek sunmak ve bir anlamda anlasmayi delmek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Doğrudur Hocam; benzer eleştirileri TomTom forumlarında okumuştum. Hatta Taksi sürücülerinin U dönüşleriyle ilgili çok sayıda eleştiri hakkında konuştuğunu, Garmin haritaların da benzer sorunlar yaşattığını ancak yazılımda bu hatayı önleyici seçenek olduğundan bahsedilmiş. Bu bağlamda Navteq ve Garmin ikilisinin daha kullanılır olduğu vurgulanmış.
    Bir diğer alternetif de Openstreetmap ve Mapfactor - Navigator kullanımı ile çözülüyorken; haritaların daha çok yetersiz olduğunudan bahsedilmiş.

Cevabınız için teşekkürler;
    Saygılar
  • Bu arada konunun başlığıyla ilgili bir bilgilendirme yapayım;

MapFactor - GPS Navigation

Arayanlar için OpenStreet ve TomTom haritaları ile Google arama kullanmayı denemek isteyenler için kullanışlı olabilir.

Bildiğim kadarıyla Openstreetmap seçeneğini kullanırsanız (girişte soruyor) program tamamen ücretsizdir.

Keyifli navigasyonlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever eagle

quote:

teşekkürler dostum. google dan gideceğimiz yerin koordinatlarını bulup navigasyon cihazına eklemek biraz zahmetli oluyor. aslında yapılabilir ama karşılıklı iki firmanın anlaşmalarına kalmış bir durum ortaya çıkıyor. peki telefondan google üzerinden koordinat bulan en iyi yardımcı programa ne önerirsin?

sygic için maps to sygic uygulaması var. çok büyük kolaylık. prog. kuruyorsunuz google harita arama ekranına gitmek istediğiniz yeri örn. cevahir avm yazıyoruz paylaş kısmından maps to sygici bulup tıkladığımızda otomotil olarak kordinatları sygic e iletiyor.

Bu program, google ile lisans anlasmasi yaptimi acaba? Baskasinin, yanlis bilmiyorsam basarsoftun poi sini bir anlamda sygic e transfer ediyor. Cok etik degil gibi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Orijinalden alıntı: forever eagle

quote:

Bu program, google ile lisans anlasmasi yaptimi acaba? Baskasinin, yanlis bilmiyorsam basarsoftun poi sini bir anlamda sygic e transfer ediyor. Cok etik degil gibi geldi bana

aslında şöyle çalışıyor. siz google maps tan poi araması yapıyorsunuz. sonrasında poi ismi ile değil de koordinatları direk sygic e yolluyorsunuz.
    lisans anlaşması yaptığını zannetmiyorum (yapmışta olabililir bilmiyorum) ama gerekte olduğunu düşünmüyorum sonuçta çıkan sonucu başka programlarlada paylaşabiliyorsunuz.

• haklisiniz, ama sygic in poisi zayif ve bu transfer edilen poileri tespit etmenin bir maliyeti var bence. kraldan kralci olmak istemiyorum, ben taraf degilim bu konuda

• Bu Google'n son kullanıcı için taahhütleriyle ilgili bir durum; bilgiyi kısıtlamadığı sürece sorun yok. İstemese vermez
  • Aynı programı map to sygic bende kullanıyorum. Sırf koordinatları google mapstan alıyorum diye android telefonumda google mapsın eski sürümünü kullanıyordum. Ama bu programla direk elde edilebiliyor. Yani koordinatları farklı şekilde elde etmek yerine işlemi kolaylaştırıyor.
  • dostlar şu anda en iyi harita kendi çıkarımlarıma göre söylüyorum. yapılan yorumlardan başarsoft kuruluşunun yaptığı haritalar daha iyi gibi geliyor. o yüzden bende şu an igo primo uygulamasında başarsoft haritaları kullanıldığı için onu kullanıyorum. paralel olarak google maps ve navigasyon uygulaması arasında koordinat yoluyla işimi görmeye çalışıyorum. daha önceden igo primoda '' google arama '' özelliği vardı ama daha sonra anlaşma sağlanamadı herhalde.

özetle başarsoft haritası ve google aramanın olduğu bir navigasyon uygulaması aslında istediğim:) herhalde yok böyle bir şey değil mi arkadaşlar:)
  • Obsesif78 O kullanıcısına yanıt
    Artık yok...

Yalnız bu sektörde neyin ne olacağı hiç belli olmaz, tecrübeme dayanarak konuşuyorum; bakarsınız ummadığınız harita datası ummadığınız yerden gelir veya ummadığınız taş baş yarar ki Google'ı unutursunuz.

O kadar iç içe geçmiş mekanizmalar işliyor ki hayret edersiniz. Hangi data hangi haritada kafanız karışır. Sonuçta ticari bir platform bu, herkes ürettiğini satma derdinde; zira ürününüzü satamazsanız ayakta kalamazsınız...

O sebepten kimsenin malı kimsenin değil; hele ki bu zamanda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.