Şimdi Ara

GoodBye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar okul basladığı için artık sro oynamıcam. Zaten sro yüzünden sınıfta kaldım bu sene tşk getirirsem bana aylık ticket alıncak yani seneye 70 lvl charla oynatmak istiom inş.( yasım 16 simdiden sölüm) Bana gıcık olan olmayan herkeze good bye.

• byyyy
  • görüşürz seneye arkadaşım benimde 1 haftam kaldı sonra... seneye bende burda ve sro dayım by
  • ben geçen sene knight yüzünden 2 tane 1 getirdim hemen sildim onu şimdi sınavlara girip düzelttim bakalım bu sene silkroad kaç tane zayıf getircek ama hayatımda ilk kez 1 aldım bidaha almam inş
  • Bende hayatım da ilk defa zayıf getirdim oda 8 tane ama busene an az 3 oolcak inş
  • bb
  • 8 mi hani şu 1-2-3-4-5-6-7-8 diye sayılan abicim zaten 13 ders yoqmu??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    You're looking wonderful
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bu sene ilk defa onlıne oyunlar yüzünden 1 getirdin düzeltimmi bilmiyorum sınava girdik ama ....

GOoD bYyY
  • byy derslerınde basarılar (bende ılk kez bu sene 4 tane 1 getırdım yukseltme sınavlarında zor yırrtım yoqsa kalmıstım sınıfta :) )
  • Kendine iyi bak dostum İnşallah derslerinde başarılı olup ticketi hak edersin Tekrar görüşmek üzere
  • Yaw aslında onlar 2 fln gelioduda çok konusuom die sözlü 0 geldi sonra iste zayıf geldi o dersler sro yüzünden yaw hep Derste thief vs hunter kapısmalarını anlatıodum hoca da görüoduBide kinght çılarla kapısıodul tartısmma fln hep mors ediodumama işte sene sonu mors olan biz oluozArtık sro oynamamak için kendimi zor tutuom.Aslında alıstım gibi ewde sadece middle earth medal of honor stronghold fln oynuom.Yaw sıgara gibi bu online oyunlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: angors

8 mi hani şu 1-2-3-4-5-6-7-8 diye sayılan abicim zaten 13 ders yoqmu??

• her şeyin bagımlılıgı kötüdür sigaranın alkolün idealızmın silkroad n :D
  • La Burada yeri gelmişken...Hacım bu okullar ayın kaçınca açılacak yaw?!
  • quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

Yaw aslında onlar 2 fln gelioduda çok konusuom die sözlü 0 geldi sonra iste zayıf geldi o dersler sro yüzünden yaw hep Derste thief vs hunter kapısmalarını anlatıodum hoca da görüoduBide kinght çılarla kapısıodul tartısmma fln hep mors ediodumama işte sene sonu mors olan biz oluozArtık sro oynamamak için kendimi zor tutuom.Aslında alıstım gibi ewde sadece middle earth medal of honor stronghold fln oynuom.Yaw sıgara gibi bu online oyunlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: angors

8 mi hani şu 1-2-3-4-5-6-7-8 diye sayılan abicim zaten 13 ders yoqmu??

Bende sro yüzünden 7 tane 0 ve öss yi kazanamama başarısı getirdim :D

• quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

La Burada yeri gelmişken...Hacım bu okullar ayın kaçınca açılacak yaw?!

İLk okul ve liseler 18 ünv bilmiom hacım
  • 17 yada 18'inde açılıyo.Ben oyuna tatilde başladığım için daha bi etkisini görmedim ama okullar açılınac brıakcam oyunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

Arkadaslar okul basladığı için artık sro oynamıcam. Zaten sro yüzünden sınıfta kaldım bu sene tşk getirirsem bana aylık ticket alıncak yani seneye 70 lvl charla oynatmak istiom inş.( yasım 16 simdiden sölüm) Bana gıcık olan olmayan herkeze good bye.

Senin Durumunun Benim durumum Bende sınıfta kaldım

• amma çok sınıfta kalan var, ben de kaldım ama daha ortalama yükseltmeye giricem 3 falan alıp üst sınıfın en karizması olacam :P
  • Bende sınıftta kaldım sınavlara gircem dil vve anlatımdan ve edebiyattan üç ingilizceden beşi çakarsam üç taşla iki kuş wurmuş olcam hem sınıfı geççem hemde 200 SILK BENİM OLCEK SADECE BENIM
  • sınıftamı kaldın bi oyun yüzünden ? bence bir psikoluğa gözük
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.