Arkadaşlar uzun süredir GOM player kullanıyorum. Yabancı film izlerken altyazıyı sürükleyip izliyodum hep. Fakat dünden beri üstüne sürüklediğim altyazıyı değil de daha önce izlediğim bir filmin altyazısını gösteriyor. Sadece adı filmle aynı olan altyazıları gösteriyor, bu sorunu nasıl düzeltebilirim. Teşekkürler.
aynı klasör içinde görüntüyle altyazının isimlerini aynı yaparsan sürükleyip bırakmana gerek kalmıyor. GOM player altyazıyı otomatik açıyor.
o şekilde oluyor ama düne kadar sürükleyince de oluyordu. yani isim değiştirmekle uğraşmak istemiyorum.
aynı sorun bende de var yok mu yardım edebilecek..
konuyu da hortlattık. tam 1 sene olmuş :)
alt yazılaırn filmin yanından çek sonra üstüne sürekle bırak olmuyomu cyrnoix :D
Gom Player'ı açın ortada en altta PREFERENCES> sol altta reset>reset to defaults bunu dene bakalım sorunun çözülmesi gerek...
quote:
Orijinalden alıntı: furkansevke
alt yazılaırn filmin yanından çek sonra üstüne sürekle bırak olmuyomu cyrnoix :D
Gom Player'ı açın ortada en altta PREFERENCES> sol altta reset>reset to defaults bunu dene bakalım sorunun çözülmesi gerek...
değişiklik yok. yukarıda arkadaşın birinin dediği gibi ancak dosya isimlerini aynı yapınca oluyor.
Kaldırıp tekrar yükleyeceksin o zaman, normalde bazı altyazı uzantılarında problem yaşatıyor Gom ama adını aynı yapınca oluyor diyorsunuz, başka çözüm yolu gelmiyor benim aklıma...
quote:
Orijinalden alıntı: By_higH
Kaldırıp tekrar yükleyeceksin o zaman, normalde bazı altyazı uzantılarında problem yaşatıyor Gom ama adını aynı yapınca oluyor diyorsunuz, başka çözüm yolu gelmiyor benim aklıma...
öyle yapçaz heralde. kurarken subfilter gibi bişey sormuştu heralde ondan bu sefer ona yes dicem olcak sanırım. yapınca yazarım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme