Şimdi Ara

Goliath (2016) | Amazon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2. sezonu bitirdim. Günde 2şer bölüm izlemeye çalışıyorum. Bu sezon da tıpkı ilk sezon gibi yüksek başlayıp giderek düştü. Sanki kafalarında belli bir şey yok da haftalık akıllarına geleni çekiyor gibiler. Hani Türkiye'de bir dönem günlük diziler vardı Deniz Yıldızı mı ne, onun gibi. Biliyorum anlık çekmediklerini ama demek istediğim şey tam da o şekilde hissettirdiği. Kartel mevzuları kafadan +2 puandır benim için ama o bile kurtaramadı. Hani şöyle genele bakınca aslında fena durmuyor dizi ama artık işlenişinde mi problem var, karakterler mi geçmiyor nedir bilmiyorum ama bir tatsızlık, tuzsuzluk var. Yine de son iki sezonu da izleyeceğim.

• 3. Sezon sanirim en iyisiydi ilk uc sezonun. Fargo, Twin Peaks gibi dizilerin tadini verdi. Sezondaki biri sagir ve dilsiz olan kardes iki zenci elemani da ayni oyuncu canlandirmis. Sezon bittikten sonra fark ettim ve epey sasirdim.

4. Sezondan devam bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitti de kurtuldum. Parodi gibi bir şeydi. Ciddiyet oranı giderek düştü gözümde ve keyif almamaya, bitirmek için izlemeye başladım. Son sezonda şahane bir kadro kurmuşlar ama öeh yani. Her sezon milyarlarca dolarlık şirketleri bir şekilde devire devire finale gittiler. Thornton Los Angeles'e taşındıktan sonra ona bir dizi yapmak adına çalakalem yazıldığı ile ilgili bir eleştiri okumuştum. Muhtemelen de öyle olmuş. Dördüncü sezon en sıkıcı ve bayık sezondu. Bunda benim yılmışlığımın etkisi de vardır muhakkak. Neyse, biz ikinci suçta yüzde elli indirim yapan Saul Goodman abimden şaşmayalım en iyisi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.