Şimdi Ara

Golf Mk1 Toplamak !!! Anlıyan abilere ihtiyacım var ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne demek önemli değil,benim karşımdaki yeter ki insan olsun ben elimden geleni yaparım,senin gibi genç arkadaşlara yardımcı olmaktan memnun olurum sen bütçeni işini zamanını ayarla gerisi bi şekilde olur tanıdığım ustalar,kendi tecrübelerim,parça temini vs. aklına ne gelirse yardımcı olmaya çalışırım,Allah ömür verirse tabii bu arada inşallah gönlündeki projeyi hayata geçirirsin,hadi sağlıcakla kal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .mRcan.

Kesinlikle vazgeçmeyin.Bu işleri yapanlar büyük bir tutku ve dayanışmayla yapıyorlar.Çok masraflı bir iş değil ancak zahmet,emek ve zaman istiyor gördüğüm kadarıyla.Çevremde birkaç tane golf 1 tutkunu var inan tek kelimeyle hastalar

masraflı ancak bırakılacak iş değil..
  • .mRcan. . kullanıcısına yanıt
    Utanmadan hala laf yetiştirme peşindesin güzelce anlatıyoruz ama yok nato kafa nato mermer anlamıyorsun sonrada boş konuşmanın kralını yapıyorsun,madem bu konularda fazla bilgin yok bilmediğin konu hakkında kesin yargılar bildirip konuşmayacaksın bay boş boğazın önde gideni,konuyu adam gibi okursan arkadaş gelişi güzel yenilemeden değil komple yenilemekden söz etmiş deseydi ki iyi kötü yürüyecek hale nasıl getirip günlük işlerimde kullanacağım,o zaman 4-5 bin lira civarına kullanabileceği bir araç olurdu ama arkadaş restorasyondan söz ediyor sen bu ayrımı idrak edemiyorsun,
    Asıl senin ne olduğun nasıl yetiştiğin önemli değil önemli olan şu bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamalısın.Beylik laflarıda sen ediyorsun yanlışlarını doğru gibi göstermeye çalışıyorsun unutma ki doğru tektir...Ben kendimden durduk yere söz etmem etmeyide sevmem ama sen içi boş mesajlarınla ve kişiliğinle zorla et yüzüme vur diye yırtınıyorsun bende o yüzden anlattım.

Sana ve konuyu okuyanlara gerçekleri anlatmak isteyen siz diye hitap eden birisine haddini fazlasıyla aşan,haddin olmayan seviyesiz,küstah,alık cümleler kuruyorsun ve terbiyesizliğin daniskasını yapıyorsun ilk mesajlara bak sana adam gibi konuyu anlatıyoruz sen teşekkür edeceğine ukalalık ediyorsun.
    Ayrıca sen kimsin de senden saygı bekliyeceğim ki şunu idrak et forumda takılıyorsan tanımadığın birine karşı terbiyeli seviyeli olacaksın yada çekip gideceksin,bay ironik boş boğazın önde gideni anladın mı? Daha fazla meşgul etme artık beni yukarıda da dediğim gibi kendi yanlışlarını kendine sakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

Ne demek önemli değil,benim karşımdaki yeter ki insan olsun ben elimden geleni yaparım,senin gibi genç arkadaşlara yardımcı olmaktan memnun olurum sen bütçeni işini zamanını ayarla gerisi bi şekilde olur tanıdığım ustalar,kendi tecrübelerim,parça temini vs. aklına ne gelirse yardımcı olmaya çalışırım,Allah ömür verirse tabii bu arada inşallah gönlündeki projeyi hayata geçirirsin,hadi sağlıcakla kal.

Siz ne müthiş bi insansınız çok sağolun inşallah yola koyulmaya başlayınca zaten bu konu komple seferber olucak sizin gibi harika insanlar sayesinde tekrar teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hastasina-golf1-1979-model-1.6-td-207246434/detay

Olacaksa tam olsun sedan en son çare yani çok temiz ve fiyatı mala göre ucuzsa düşünürüm birinci tercih cabrio

• Sahibindenden bakın => 172176158

6.000 diyelim araca motor bulduk vr6 motor 7.000 oldu bize 13.000 benim hayalimdeki stancework ün bi fotoğrafını çekelim diyeceği araç (belki biraz uçtum ama )için boya aksesuar ki arkadaş ön takım yeni değişti demiş hadi her şeye rağmen kaplama falan keko tarzından uzak sade temiz bi araç içi falan 10.000 diyorum kaç oldu bize 23.000 yuvarladım 25.000 son bence şimdi gidip 30.000 den fazlaya aldığınız 1.6-1.8 araçlarınızı getiririn tasarım hız dikkat çekicilik güç her türlü karşınıza çıkarım uğraşma diyen arkadaşlar

edit :http://youtu.be/5tqzIHnyOr8 şu videodan sonra eridim zaten en büyük hayalimin air olduğunu söylemiştim o andan sonra yıkıldım bi an önce başlamak lazım !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagoldfagold -- 25 Nisan 2015; 21:16:54 >

• Tutkunu olduğunuz bir hobinizin olması çok güzel bu konuda tam destekliyorum ama işte mk1 çok tipsiz bir kasa bence, mk3 olsa anlarım. Tabi zevk meselesi zevkler ve renkler hesabı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

Tutkunu olduğunuz bir hobinizin olması çok güzel bu konuda tam destekliyorum ama işte mk1 çok tipsiz bir kasa bence, mk3 olsa anlarım. Tabi zevk meselesi zevkler ve renkler hesabı.

O kadar çok hayranı var ki biri benim emin olun son mesajdaki YouTube linkini izleyin bmw kasaları tüm kasalara değişirim tercih tabi

• Suda varda para işi bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: fagoldfagold

Sahibindenden bakın => 172176158

6.000 diyelim araca motor bulduk vr6 motor 7.000 oldu bize 13.000 benim hayalimdeki stancework ün bi fotoğrafını çekelim diyeceği araç (belki biraz uçtum ama )için boya aksesuar ki arkadaş ön takım yeni değişti demiş hadi her şeye rağmen kaplama falan keko tarzından uzak sade temiz bi araç içi falan 10.000 diyorum kaç oldu bize 23.000 yuvarladım 25.000 son bence şimdi gidip 30.000 den fazlaya aldığınız 1.6-1.8 araçlarınızı getiririn tasarım hız dikkat çekicilik güç her türlü karşınıza çıkarım uğraşma diyen arkadaşlar

edit :http://youtu.be/5tqzIHnyOr8 şu videodan sonra eridim zaten en büyük hayalimin air olduğunu söylemiştim o andan sonra yıkıldım bi an önce başlamak lazım !!!

Aynen bahsettigim video bu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.