Şimdi Ara

golf alacaklar için öneriler (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.137
Cevap
31
Favori
130.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Life Jacket

Ben de 1.2 Comfortline Manuel Golf siparişini şu donanımlarla geçtim;

U ledli bi xenon
    Sürüş konfor paket
    Işık görüş paket
    Yer tasarruflu stepne

Açıkçası 6.5 lik dokunmatik ekran ve dijon jantları da ekletmekte çok kararsız kaldım. Halen bu ikisini ekletme şansım var. Değerli SILVERSHADOW hocam, ne dersiniz?

Değerli Hocam;
    Ben orijinal Dover jantlarına hayranım..
    Şöyle 40 km hıza kadar yanınızdan geçince kendisine baktırır.
    Jant zevk işidir ama benim beğendiğime siz beğenmeyebilirsiniz.
    Bana kalırsa optimal yakıt ekonomisi ile konfor için 16" ten vazgeçmeyin derim.
    İmkan varsa 6,5" ekran alın elbette. Yarın öbür gün mirrorLink açılırsa niye yaptırmadım diye kahrolmak da var.
    Ayrıca ekranının büyüklüğü, animasyon ve tepki hını ile dokunmatik hassasiyetini bir kenara koyamayız ama koysak bile sadece bluetooth ile telefon görüşmesi özelliği için dahi 1.367 liraya değer.
    Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: L7 FuU

Arkadaslar herkese hayırlı geceler benim sorum uzun zamandır ailemle arabayı almayı dusunuyoruz ve golf almaya karar verdık 0 alıcaz ben ve kız kardesim kullancak arabayi Golf 1.6 TDI BMT 110 PS DSG Comfortline bu modeli dusunuyorum ancak ekstra paket olarak neler olabilir cok asırıya kaçmıycak şekilde jantlarını değiştirmek istiyorum ve iç dizayn da 1-2 yenılık yapmak isterim cok anlamadıgım için hangi ekstraları alabilirim bide bu indirim olayini okudum baya bayiden hala %5 kadar indirim alabiliyormuyuz ?

Değerli Hocam;
    Dizel kararınız kesin mi?
    Değilse 1.4 TSI ACT alırsanız şehir içi kullanımda cidden düşük rakamlar yakalamak mümkün.
    %5 indirim şu an için geçerli ve hazır araba bulursanız hemen yararlanmanız mümkün.
    İkinci el piyasasında Dizel otomatik deyince Highline olması halinde piyasa oldukça hızlı yoksa beklersiniz.
    Jant olarak Madrid veya Geneva alırsanız piyasa fazla yok ve fabrikasyon olduğu için fiyatı da uygun.
    *Ekstra paket olarak sürüş konfor paketi olmazsa olmaz.
    *Elektrikli katlanır yan aynalar.
    *Sürüş profili değiştirme özelliği

Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demirqan

Merhaba,

Bugün Erelden fiyat teklifi aldım, 18 Ağustos'ta zam geleceğini belirttiler bende kapora verdim bir miktar. Aracı Cumartesi günü teslim alabiliyorum.
    Golf 1.4 TSI BMT 125 PS Comfortline DSG
    Pasifik mavisi
    Sürüş konfor paketi
    4 mevsim lastikler (standart geliyor sanırım ücretsiz çünkü)

77.910 TL den
    73.900TL olarak indirimli fiyat aldım

İyimidir Saygıdeğer hocalarım ?

Çoğunlukla eşim kullanacağı için BMW 1.16 ikinci el almaktan bunu almayı daha uygun buldum.
    Kasko için de 1.936 tl fiyat çıkardılar Eurekodan ama bana çok gibi geldi? Ilk aracımız yaşım 28

Not: Üstteki arkadaşın sorusunu bende merak ediyorum uzatılmış garanti fikri aklıma yatıyor ama almam çok gereksiz midir?

Bahsettiğim bu araçla bende aranıza katılmış oldum. Hesaplandığımda %5 den biraz daha fazla indirim almışım sanırım :)
    Umarım üzmez bizi golf, uzatılmış garanti ile Kaskoyu da eklettim paketime, uzun yıllar kullanmayı düşündüğümüzden çok da fazla irdelemedim açıkçası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Merhaba,

Bugün Erelden fiyat teklifi aldım, 18 Ağustos'ta zam geleceğini belirttiler bende kapora verdim bir miktar. Aracı Cumartesi günü teslim alabiliyorum.
    Golf 1.4 TSI BMT 125 PS Comfortline DSG
    Pasifik mavisi
    Sürüş konfor paketi
    4 mevsim lastikler (standart geliyor sanırım ücretsiz çünkü)

77.910 TL den
    73.900TL olarak indirimli fiyat aldım

İyimidir Saygıdeğer hocalarım ?

Çoğunlukla eşim kullanacağı için BMW 1.16 ikinci el almaktan bunu almayı daha uygun buldum.
    Kasko için de 1.936 tl fiyat çıkardılar Eurekodan ama bana çok gibi geldi? Ilk aracımız yaşım 28

Not: Üstteki arkadaşın sorusunu bende merak ediyorum uzatılmış garanti fikri aklıma yatıyor ama almam çok gereksiz midir?

Bahsettiğim bu araçla bende aranıza katılmış oldum. Hesaplandığımda %5 den biraz daha fazla indirim almışım sanırım :)
    Umarım üzmez bizi golf, uzatılmış garanti ile Kaskoyu da eklettim paketime, uzun yıllar kullanmayı düşündüğümüzden çok da fazla irdelemedim açıkçası

Hayırlı olsun Hocam kaza bela göstermesin Allah :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Demirqan D kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Sormak istediğim, sizin aldığınız aracın fiyatı ve özelllikleri şu an VW'in kendi sayfasında şu şekilde gösteriliyor.

https://binekarac.vw.com.tr/golf-fiyat-listesi.aspx

Golf 1.4 TSI BMT 122 PS DSG Comfortline 74.100 TL

Siz 125 PS aldığınızı belirtmişsiniz, acaba motorlarda bir değişme mi yaptılar ?

Sürüş konfor paketi 1.520 TL olarak gözüküyor. Diğer saydığınız özellikler ücretsiz olması lazım. Totalde bu şekilde 75.620 Tl yapıyor. Size çıkardıkları 77.910 Tl içerisinde başka özellikler var mıydı ?

* 18 Ağustos'u beklemeden, genel olarak VW'lerde fiyat artışı ve motor güçlerinde düşüş yaptıklarını görüyorum. Golf 1.6 TDI BMT 110 PS DSG Comfortline 76.800 TL iken, şu an aynı arabanın 105 PS DSG Comfortline 85.800 TL olarak liste fiyatı bulunuyor. Fiyatlar uçmuş durumda.

• Merhabalar,

Golf almak istiyorum. 1.2TSI 110 HP DSG COMFORTLINE düşünüyorum fakat almışken bu sefer biraz donanım ekletmek istiyorum. Opsiyon listesinde ekstra 6.5'' lik ekran gözükmediği için size yazmak istedim. Sanırım müşteri temsilcisi ile detaylı görüşmek gerekecek.

Düşüncem şudur ki.

Golf 1.2 TSI BMT 110 PS DSG Comfortline 71.700 TL
    Panoramik Açılır Cam Tavan 3.100 TL
    Bi-Xenon farlar ve LED gündüz sürüş farları 3.315 TL
    Sürüş konfor paketi (Hız sabitleyici, ön ve arka park mesafe sensörleri) (Comfortline donanım) 1.520 TL
    Işık Görüş Paketi (Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, coming home - leaving home, yağmur sensörü) (Midline plus ve Comfortline donanım) 460 TL
    "Keyless Entry" anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi 1.100 TL (Aslında olmayabilir de. Şu anki aracımda olduğu için ekledim.)

Toplam rakam:
    81195TL
    İndirimli hali: 78759TL(Kartal Doğuş Oto) 3 ay sonra teslim.

Şimdi bir kaç sorum var.

* Öncelikle bunların dışında ilave etmem gereken yada bunlar gereksiz dediğiniz opsiyonlar var mı?
    * Bi zenon opsiyonu ilave ettiğimizde (ön arka led mi geliyor yoksa sadece ön mü?) Sorma nedenim arka tarafta mutlaka led istiyorum.
    * Jant konusunda 2 opsiyon gözüküyor, başka ihtimal var mı? Durban çok iyi ama hem 18 olması hemde pahalı olması soru işareti. 17 lik 1000TL ye replica bulunabiliyor.)
    * Navigasyon ve geri görüş kamerası da istiyorum ama opsiyonlarda göremedim. Bunun için ne yapmam lazım?

Şimdiden teşekkür ederim.

Psn: Orcuncetin7 Steam: orcuncetin77

• quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Merhabalar,

Golf almak istiyorum. 1.2TSI 110 HP DSG COMFORTLINE düşünüyorum fakat almışken bu sefer biraz donanım ekletmek istiyorum. Opsiyon listesinde ekstra 6.5'' lik ekran gözükmediği için size yazmak istedim. Sanırım müşteri temsilcisi ile detaylı görüşmek gerekecek.

Düşüncem şudur ki.

Golf 1.2 TSI BMT 110 PS DSG Comfortline 71.700 TL
    Panoramik Açılır Cam Tavan 3.100 TL
    Bi-Xenon farlar ve LED gündüz sürüş farları 3.315 TL
    Sürüş konfor paketi (Hız sabitleyici, ön ve arka park mesafe sensörleri) (Comfortline donanım) 1.520 TL
    Işık Görüş Paketi (Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, coming home - leaving home, yağmur sensörü) (Midline plus ve Comfortline donanım) 460 TL
    "Keyless Entry" anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi 1.100 TL (Aslında olmayabilir de. Şu anki aracımda olduğu için ekledim.)

Toplam rakam:
    81195TL
    İndirimli hali: 78759TL(Kartal Doğuş Oto) 3 ay sonra teslim.

Şimdi bir kaç sorum var.

* Öncelikle bunların dışında ilave etmem gereken yada bunlar gereksiz dediğiniz opsiyonlar var mı?
    * Bi zenon opsiyonu ilave ettiğimizde (ön arka led mi geliyor yoksa sadece ön mü?) Sorma nedenim arka tarafta mutlaka led istiyorum.
    * Jant konusunda 2 opsiyon gözüküyor, başka ihtimal var mı? Durban çok iyi ama hem 18 olması hemde pahalı olması soru işareti. 17 lik 1000TL ye replica bulunabiliyor.)
    * Navigasyon ve geri görüş kamerası da istiyorum ama opsiyonlarda göremedim. Bunun için ne yapmam lazım?

Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba Hocam,
    Benim size tavsiyem 1.4tsı 125ps dsg(şart değilse manuel) highline, çünkü highline aldığınızda sürüş konfor paketi ve ışık paketi kendiliğinden geliyor zaten, üstüne de ekstra değişiklikler oluyor, tabi arka bağımsız süspansiyonu da unutmamak lazım, highline donanıma da istediğiniz donanımları ekletirsiniz
    Navigasyon için dıscovery pro ekletmeniz lazım, geri görüş kamerası opsiyonlar arasında var isterseniz ekletebilirsiniz
    Jant konusunda da yine seçenekler var :)

• Maalesef şart DSG. :)
    Eşim de kullanacağından mecburen otomatik olacak.
    Higline 1.4 çok çok fazla.
    Ben en fazla 77-78 vermeyi planlıyorum. Ayrıca 1.2 sanki 1lt daha ekonomik ve vergi dilimde düşük.
    Dizel homurtusu duymaktan bıktığım için dizel oto dan vaz geçip benzinli oto alacam. Sessiz sessiz giderim diyorum. :)

• Elensar77 kullanıcısına yanıt
    O zaman dediğiniz şekilde en iyisi gibi duruyor, sadece keyless entry acaba mı diye düşündürdü :) ama tabi zevk sizin para sizin :) hayırlı olsun şimdiden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elensar77 -- 8 Ağustos 2015; 14:13:38 >

• quote:

Keyless yerine discover media mı alsak? Ne kadar bunun fiyatı biliyor musunuz? Geri görüş dahil mi bir de.
    Yukarılara baktım ama emin olamadım.

Discovery media da navigasyon yok sanırım, discovery pro(8"lik) alınca navigasyon geliyor onunda fiyatı biraz fazlaydı sanırım tam emin değilim Murat Abime soralım o kesin bilgiyi verecektir :) @silvershadow

Murat bey'e baştan sorayım o zaman karışmasın. :)

6.5'' alabileceğimiz ekran kaç TL
    Bu ekranda Navigasyon ve geri görüş kamerası varmı?

Discover Media denilen alet kaç inç
    bu ekranda navigasyon ve geri görüş kamerası var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elensar77 -- 8 Ağustos 2015; 14:31:25 >

• Çok teşekkürler, görüşlerinizi dikkate alacağım SILVERSHADOW.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Jacket -- 8 Ağustos 2015; 16:24:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler

Murat bey'e baştan sorayım o zaman karışmasın. :)

6.5'' alabileceğimiz ekran kaç TL
    Bu ekranda Navigasyon ve geri görüş kamerası varmı?

Discover Media denilen alet kaç inç
    bu ekranda navigasyon ve geri görüş kamerası var mı?

Değerli Hocam;
    Ben en baştan alırsam 1.2 çok sessiz ve performansı da yeterli bir araç katılıyorum
    Sürüş konfor paketi olmazsa olmaz.
    Bu aracın genel görünüşünü ve gece görüşünü U ledli Bi-Xenonlar baştan sona etkiler.
    İmkan varsa sonuna kadar zorlanarak da olsa alınmalı.
    İkincisi elektrikli katlanır yan aynalar.
    Eğer navigasyon alacaksanız fiyatına karşın müthiş bir performansa sahip renkli ekranlı çok fonksiyonlu yol bilgisayarı önerim olur.
    Yabancı konfigüratörde geri görüş kamerası 6,5" discover media'ya dahil ama bizde son duruma göre dahil değil ve 610 TL farkla alınır.
    Discover media;
    Composition media ile aynı ekranı kullanan navigasyonlu modelidir.
    Ekranın aynı olması yanıltmasın işlemcisi, ekran kartı tepki hızı ve çöüzünürlüğü kat ve kat yüksektir standart composition media'dan.

Bir Comfortline'a en çok yakışan
    U led Gündüz Farlı Bi-Xenon Farlar.............................: 3.315 TL
    Discover media...................................................... .: 3.320 TL
    6.5" Composition Media farkı................................... .: 1.367 TL
    renkli ekranlı çok fonksiyonlu yol bilgisayarı................: 500 TL

• 18 ağustosta %18 zam doğru mudur ? Gerçeklik payı olamaz diye düşünüyorum. %18 nedir yani

Orijinalden alıntı: tameer10

18 ağustosta %18 zam doğru mudur ? Gerçeklik payı olamaz diye düşünüyorum. %18 nedir yani

asgari ücret net 2832 lira olur yine %18 zam mam gelmez ..... kim salladıysa artık ???? fener bi daha gs ye 6-0 sallasada bayram etsek........

Ufak bir hesap yaparsak; %5 indirim ile max 78.000Tl vermek istiyorum. Piskolojik sinir olan 80.000Tl ye kesinlikle cikmayacagim.

Net olarak aracta olmasini istediklerimi yazayim, secime siz on ayak olun. :)

Sunroof
    U led bi-xenon
    İsik paketi
    Surus konfor paketi
    Geri gorus kamerasi

Simdi bu seceneklere navigasyonu ekledimmi tamamdir.

Siz yukariya hem 6.5 composition hemde discover media yazmissiniz. İkisini birden almak zorunda miyim? Sadece discover media yada 6.5 inc almam yeterli mi navigasyon icin?
    Mesela ben sadece discover media ya tamamim ok derseniz onu alim gerekirse geri gorus ekstra oderim ama 6.5 ta eklersem cok fazla oluyor.

Fiyat baya artti, ben bu kadar dusunmuyordum. Kararsizim. Jant ta istiyordum ama ne yapsam bilemedim.

Son lafi soyle getireyim.

Sunroof - 3100
    U led bi-xezon 3315
    Surus konfor - 1520
    İsik paketi - 460

İlave olarak 6.5 composite - 1367
    Geri gorus - 650 sanirim
    Renkli ekran - 500

Bu kombinasyon nasil?
    Navigasyon var mi? ( defalarca sordum kusura bakmayin)

Yok
    Discover media veya discover pro almanız gerekiyor

• 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus
    Hocam navigasyon için discovery pro almanız gerek diye biliyorum. Oda 8-9 bin tl civari ama 6.5 inç media düşünce 5-6 bin tl civarinda oluyor. Yanlış biliyorsam düzeltiniz

• Merhaba bizde golf almayı düşünüyoruz . Başta soracağım soru dizel mi olsun yoksa benzinli mi ? Yılda 10 bin km yapıyoruz . Hangisi daha mantıklı olur ? Birde donanım seviyesi olarak ne almak gerekir , paket ne ekletmek gerekir ? 1.6 tdı comfortline düşünüyorduk . Fiyat olarak max 80.000 TL düşünüyoruz bu arada
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.