Şimdi Ara

golf 8 impression 1.0 %50 de kaçmaz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
11.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hız sabitleyici eklenebiliyor.

On kol desteği zaten var. C hb araçta arka kol dayama olsa ne olmasa ne. Sanki arka koltuk kullanılacak. Kullananda “aa kol dayama yok” diyecek.

yagmur sensörü var diyorlar. Zaten silecek koluna dokumak ağır geliyorsa taksi size daha uygun.

park sensörü dediğin şey 200 lira.

bolgeli klima sistemi pazarlama stratejisi. 2 metrekarelik alanda sağ tarafın 30 sol tarafın 20 derece olacağına inancınız varsa nefesimi boşa harcıyorum. Ne desek girmez o zihne.

kararan dikiz aynası her araçta olduğu gibi var. Sanırım aynanın altındaki mandalı kullanmayı bilmiyorsunuz. Sıkıntı yok sonradan eklenebiliyor otomatik olan.

otomatik kısa far var.

activ info display var.

kablosuz şarj çok basit bir şekilde sonradan eklenebilecek bir donanım. Araca özel pedler var.

geri görüş kamerası eklenebilir. Eski golflerde yaptıran çok. Ancak 4.2 metrelik kutu gibi görüş açıları mükemmel bir araçta on-arka park sensörü, kamera mamera, kendinize bu kadar güveniniz yoksa yoldan geçen birini çevirin o park etsin.

katlanir ayna sonradan eklenebiliyor.

sırf vag araçları konusunda uzmanlaşmış ve bu işi yapan yerler var. Eklenebiliyor dediğim herseyi maksimum 10 bine ekletirsiniz.

siz almayın. Önemli değil ama bilmediğin konularda atıp tutmayın. su eksik dediğiniz hersey sonradan 10 maksimum 15 bine eklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARES007 -- 6 Nisan 2021; 0:0:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Hız sabitleyici eklenebiliyor.

On kol desteği zaten var. C hb araçta arka kol dayama olsa ne olmasa ne. Sanki arka koltuk kullanılacak. Kullananda “aa kol dayama yok” diyecek.

yagmur sensörü var diyorlar. Zaten silecek koluna dokumak ağır geliyorsa taksi size daha uygun.

park sensörü dediğin şey 200 lira.

bolgeli klima sistemi pazarlama stratejisi. 2 metrekarelik alanda sağ tarafın 30 sol tarafın 20 derece olacağına inancınız varsa nefesimi boşa harcıyorum. Ne desek girmez o zihne.

kararan dikiz aynası her araçta olduğu gibi var. Sanırım aynanın altındaki mandalı kullanmayı bilmiyorsunuz. Sıkıntı yok sonradan eklenebiliyor otomatik olan.

otomatik kısa far var.

activ info display var.

kablosuz şarj çok basit bir şekilde sonradan eklenebilecek bir donanım. Araca özel pedler var.

geri görüş kamerası eklenebilir. Eski golflerde yaptıran çok. Ancak 4.2 metrelik kutu gibi görüş açıları mükemmel bir araçta on-arka park sensörü, kamera mamera, kendinize bu kadar güveniniz yoksa yoldan geçen birini çevirin o park etsin.

katlanir ayna sonradan eklenebiliyor.

sırf vag araçları konusunda uzmanlaşmış ve bu işi yapan yerler var. Eklenebiliyor dediğim herseyi maksimum 10 bine ekletirsiniz.

siz almayın. Önemli değil ama bilmediğin konularda atıp tutmayın. su eksik dediğiniz hersey sonradan 10 maksimum 15 bine eklenir.

5.000 liraya da dsg eklesek tadindan yenmez vallahi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydınvag

Hocam siz baya geride kalmışsınız 1.6 dizel kamyon motoru alabilirsiniz hocam artık devir değişti birde bazen görüyorum yok çekmiyor gitmiyor yazıyorlar gülüyorum..

1.6 dizel tüm motorlu araçlar 1.0- motorlu araçtan yavaştır hocam.

300 bin para veren adamda 100 kmde 1 litre benzin muhabbeti yapmasın bir zahmet.

kırsal dizel aut ---Benzin elektirikli araç in hocam sene 2021...

Alıntıları Göster

O kadarda değil. 1.6 dizel her türlü 1.0 benzinliyi geçer.

• golf

• quote:

Orijinalden alıntı: bps

O kadarda değil. 1.6 dizel her türlü 1.0 benzinliyi geçer.

Alıntıları Göster

Hocam 1.6 dizel 1.0 dan yavaş 0-100 lerinede bakabilirsiniz.

vw 1.0 tsi 1.6 tdi dizelden hızlı.

• quote:

Alıntıları Göster

0-100 değerler daha iyi olabilir ama 100'den sonra işler değişebilir. Böyle kapışma işlerini pek sevmem ama 115 hp'lik dizel golf ile 1.0 bir önceki kasa focusu fena benzetmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadLifter

0-100 değerler daha iyi olabilir ama 100'den sonra işler değişebilir. Böyle kapışma işlerini pek sevmem ama 115 hp'lik dizel golf ile 1.0 bir önceki kasa focusu fena benzetmiştim.

Alıntıları Göster

Hocam focusu benzetmişin. Ben vag 1.0 dan bahsediyorum. Birde sizin arabada oynama vs varsa 190 beygiri bile oluyor yani ben fabrikadan çıkmış halinden bahsediyorum😁😁😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydınvag -- 7 Nisan 2021; 10:16:36 >
  • Aydınvag A kullanıcısına yanıt

Doğru, aynı marka değil. Focus'un 125 hp olduğunu düşünerek kıyaslama yapmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadLifter

Doğru, aynı marka değil. Focus'un 125 hp olduğunu düşünerek kıyaslama yapmak istedim.

Hocam ben size net birşekilde anlatayım.

1.0 golf 110 beygir

1.6 tdi 110 beygir..

iki aracıda kullandım 1.6 tdi 60-160 km hız 1.0 tsi 60-160 km hız kaç saniyede geliyor internettende bakabilirsiniz.

1.0 golf 1.6 tdi dan daha hızlı (: Yazılımla oynamayla vs işler değişebilir hacimden ötürü.

• quote:

Alıntıları Göster

Sadece Vw de öyle. Vag araçlarında dizellerin Torku kırpılmış şanzımandan dolayı. 1.6 dizellerinde bile maximum tork 250 nm. Oysa 1.6 dizellerde tork 300-320 arasında idi. Şimdi ise 1.6 dizeller 160 beygir 360 nm tork üretiyor. Bu dizelle 1.5 TSİ bile yürüyemez. Bi

• quote:

Hocam ben size net birşekilde anlatayım.

1.0 golf 110 beygir

1.6 tdi 110 beygir..

iki aracıda kullandım 1.6 tdi 60-160 km hız 1.0 tsi 60-160 km hız kaç saniyede geliyor internettende bakabilirsiniz.

1.0 golf 1.6 tdi dan daha hızlı (: Yazılımla oynamayla vs işler değişebilir hacimden ötürü.

Alıntıları Göster

Golf tdi hem beygir gücü Hemde tork’u kırpılmış ölçü olmazki. Zaten yukarıda dizel alacağım diyen arkadaş vag’dan bahsetmiyorki, “varsın Alman olmasın diyor” Zaten vag gurubunda küçük hacimli dizel üretilmiyor artık.

• quote:

Sadece Vw de öyle. Vag araçlarında dizellerin Torku kırpılmış şanzımandan dolayı. 1.6 dizellerinde bile maximum tork 250 nm. Oysa 1.6 dizellerde tork 300-320 arasında idi. Şimdi ise 1.6 dizeller 160 beygir 360 nm tork üretiyor. Bu dizelle 1.5 TSİ bile yürüyemez. Bi

Alıntıları Göster

Hocam 1.6 tdi, 1.6 multijet , 1.5 dci

bu üstteki tüm motorlardan hızlı 1.0 tsi golf bilginiz olsun.

1.0 polo 95 bg

1.0 golf 110 bg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydınvag -- 7 Nisan 2021; 16:0:31 >

• bu modeli alan arkadaslar, serviste park sensoru ve hiz sabitleyici takiyorlar mi? park sensoru ekranla uyumlu olacak sekilde olani soruyorum sadece ses cikaran degil.
  • slim73 kullanıcısına yanıt

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum hocam. Vw araç oluşturucu da opsiyon eklerken aşağıdaki fiyatları veriyor.

Ön arka park sensörüne 4930 lira diyor. Çok fazla değil mi bu tutar? golf 8 impression 1.0 %50 de kaçmaz  Bunu yaptırsak “görsel destek özellikli” mi olacak yoksa dıtdıt ötecek mi sadece?

golf 8 impression 1.0 %50 de kaçmaz

• quote:

Alıntıları Göster
    1.5tsi bile yürüyemez mi? Şaka mı yapıyorsunuz.

Her türlü 1.6 dizelin Aklını alır 1.5tsi.

2.5 V6 motolarla eşit yürüyen bir üniteden bahsediyoruz. 1.6dizel çer çöp kalır 1.5tsi için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Evet gercekten pahaliymis , ben gecen yil polo aracim icin serviste sormustum sadece ses cikaran 900, ekranda gorunen 1500 tl demislerdi. Servise sormak lazim sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

1.5tsi bile yürüyemez mi? Şaka mı yapıyorsunuz.

Her türlü 1.6 dizelin Aklını alır 1.5tsi.

2.5 V6 motolarla eşit yürüyen bir üniteden bahsediyoruz. 1.6dizel çer çöp kalır 1.5tsi için.

Alıntıları Göster

1.6 dizel 160 beygir 360 nm tork, 1.5 TSİ 150 beygir 250 nm tork. Hem beygir hem de tork olarak açık ara önde nasıl aklını alacak. Size göre ne beygir gücünün nede torkun önemi yok demekki.

• quote:

1.6 dizel 160 beygir 360 nm tork, 1.5 TSİ 150 beygir 250 nm tork. Hem beygir hem de tork olarak açık ara önde nasıl aklını alacak. Size göre ne beygir gücünün nede torkun önemi yok demekki.

Alıntıları Göster
    Birisi dizel digeri Turbo benzinli.

Turbo benzinli araç şakaya gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Birisi dizel digeri Turbo benzinli.

Turbo benzinli araç şakaya gelmez.

Alıntıları Göster

Dizel olanda da turbo var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.