Şimdi Ara

GOLF 7 FANATİKLERİ BURAYA (549. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.818
Cevap
54
Favori
703.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SATURNUS19777

FZAKİR. Fatih hocadan sekman parçası (diğer adlarıyla meşhur turbo yay kıskacı veya konfor parçası ) resimlerini istedim. paylaşımda bulundu. teşekkür ederiz kendisine.

forumda resim ilk oluyor zannedersem. işte sesi kesen muhteşem parça. bayilere veya servislere buradan gösterebilirsiniz.

GOLF 7 FANATİKLERİ BURAYA

Hocam bu ses 1.2 - 1.4 yada manuel dsg tüm araçlarda mı var? Yani şuan ben dikkat etmedim ama nasıl anlayabiliriz,ona göre gidip bende taktırayım parçayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinoguz

quote:

Orijinalden alıntı: fth3

quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

Birde şu turbo yay kıskacı taktıran arkadaşlar kaça mal oldugunu belirtirlerse memnun olurum

Ücretsiz hocam. Garanti kapsamında.

Turbo yay kıskacı ne işe yarıyor acaba?

Araçta belli devirden sonra rezonans sesi denen zincir şıkırtısı gibi bir ses geliyor baya. O sesi ortadan kaldırıyor hocam

Mesela hangi devirden sonra bu ses belirginleşiyo?

• komik birşey diyeyim,
    bende golf7 olduğunu bilen kardeşim leon daha iyi pahalı demez mi hala yuh diyorum kardeşim başka bişi demiyorum sana
  • arkadaşlar bu ses kaç km de çıkıyor şu an aracı dinlemiyorum çünkü, bu parça ses gelmeden taktırılır mı?
    ses geliyor kesin orası kaç km de gelecek?
    bir sorun gördüğümde ön camları indirin 15 cm kalana kadar kapı kapatın camlar oynuyor boşluk var kesin
    mk6 da yoktu bu, mk7 de dikkat edin sanırım herkeste vardır neden acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stblk74 -- 1 Eylül 2013; 18:29:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ele.elec.eng.

quote:

Varsa daha iyisi gelsin.. afyon kutahya..
     GOLF 7 FANATİKLERİ BURAYA GOLF 7 FANATİKLERİ BURAYA

Bravo hocam :) Uşak-Denizli daha doğrusu Banaz-Denizli 4.6 yapabildim.Bu haftasonu Banaz-Kütahya yapacağım bakalım şansımı deneyeyim :) bu değerler klima açık mı peki?

Klima kapali ama hava direnci acik:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ele.elec.eng.

quote:

Varsa daha iyisi gelsin.. afyon kutahya..
     GOLF 7 FANATİKLERİ BURAYA GOLF 7 FANATİKLERİ BURAYA

Bravo hocam :) Uşak-Denizli daha doğrusu Banaz-Denizli 4.6 yapabildim.Bu haftasonu Banaz-Kütahya yapacağım bakalım şansımı deneyeyim :) bu değerler klima açık mı peki?

Klima kapali ama hava direnci acik:)

Güzel rakamlar cidden :) ortalama yakıt tüketim değerlerine klima açıkken klima tüketimi dahil oluyomu acaba?Çünkü ayrı konfor tüketici değerleride var sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: isok

iyi akşamlar dh yeni leon formuna şöyle bi göz gezdirirken alttaki yorumu gördüm.
    dikkat eden oldu mu? camlar açıkken kapılar bir tuhaf kapanıyor gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: orlando23
    Camlar yarı acıken kapıları kapatınca rahatsız edici bir ses oluşuyor bende sizdedde böyle bir durum var mı sanki cam langır langır sallanıyor gibi.

arkadaşlar arkadaşımız yeni leon diyor siz golf alanlar golf u anlatıyorsunuz mu? yoksa birde yeni leon falan mı aldınız
  • leon ile golfVII kıyaslamayın bile günaha girersiniz benim birader de kıyasladı al ağzının payını bu araç
    a serisi, 1 serisi, a3 ile rakip alt markası seat ile değil :( (ford falan saymıyorum özür)
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf 7

quote:

Orijinalden alıntı: isok

iyi akşamlar dh yeni leon formuna şöyle bi göz gezdirirken alttaki yorumu gördüm.
    dikkat eden oldu mu? camlar açıkken kapılar bir tuhaf kapanıyor gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: orlando23
    Camlar yarı acıken kapıları kapatınca rahatsız edici bir ses oluşuyor bende sizdedde böyle bir durum var mı sanki cam langır langır sallanıyor gibi.

arkadaşlar arkadaşımız yeni leon diyor siz golf alanlar golf u anlatıyorsunuz mu? yoksa birde yeni leon falan mı aldınız

Aynı platform olduğundan varmıdır diye sormuştur yavuz hoca? Leon alan bildiğim kadarıyla yok ...

• Arkadaşlar highline da stoplar nasıl oluyor? Led mi? Görsel paylaşabilirseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefiesta -- 1 Eylül 2013; 21:02:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hotspot ile mümkün. Tabi desktopta wireless olduğunu varsayıyorum.

• 21 Ağustos'ta bbir soru sormuşsunuz onu cevapladım, yada benim tablet sapıttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefiesta -- 1 Eylül 2013; 21:38:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SATURNUS1977

quote:

Orijinalden alıntı: thefiesta

Arkadaşlar highline da stoplar nasıl oluyor? Led mi? Görsel paylaşabilirseniz çok sevinirim

Highline daki standart stop.

Bu da opsiyon olan Ledli stop.

Kırmızıdaki ledli stoplar sonradan takılma ve eksik işçilik olduğu belli normalde bagaj kısmında da sinyal lambası ve fren lambası yanmakta

• quote:

Müthiş fark.

Dijonlar yeterli gibi hakikaten !

• merhaba arkadaşlar,

en sonunda cuma günü aracımın siparişini verdim. doğuş, rekor ve erel sipariş almıyorlardı bende General'den siparişimi verdim. kısmetse kasım sonu aralık başında aracımı teslim edecekler.

* 1,6 TDI DSG Highline
    * Pasifik Mavi
    * Panaromik Açılabilen Cam Tavan
    * Elektrikli katlanabilir Yan Aynalar
    * Renkli Ekranlı Çok Fonksiyonlu Premium Yol Bilgisayarı
    * Geri Park Kamerası
    * 14 Yöne Ayarlanabilen ErgoAktive Spor Sürücü Koltuğu
    * LED Stop Lambaları ve Arka Plaka Aydınlatması
    * LED Gündüz Farları ve Dinamik Far Asistanı
    * Alarm
    * "Keyless Entry" Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi

Bu opsiyonların dışında mutlaka olmalı dediğiniz opsiyon var mıdır? (Jant dışında)

Ayrıca aracı teslim aldıktan sonra şunu bunu yaptırman iyi olur dediğiniz neler vardır?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• ARKADAŞLAR GOLF 7 İÇİN YAPILAN BİR TEST SÜRÜŞÜNDE EDİTÖRÜN PAYLAŞIMI

Askerde tüm gün gülle gibi teçhizatları, postalları ve kamuflajları taşıdıktan sonra gece üstünüze eşofmanlarınızı geçirince hissettiklerinizi hatırlıyor musunuz? Yürümenin koşmak, koşmanınsa uçmak gibi geldiğini? Diğer arabalardan sonra Golf de, işte aynen öyle geliyor.:)))
  • Arkadaşlar Ankara'ya geldim 4 kişi klima açık 1 valiz 5.7 yaktı yakıt sizce nasıl 28.5 krş yakmış izmir Ankara yolu 120 civarı gittim yüzde 90 cc ile geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: zelzelee

ARKADAŞLAR GOLF 7 İÇİN YAPILAN BİR TEST SÜRÜŞÜNDE EDİTÖRÜN PAYLAŞIMI

Askerde tüm gün gülle gibi teçhizatları, postalları ve kamuflajları taşıdıktan sonra gece üstünüze eşofmanlarınızı geçirince hissettiklerinizi hatırlıyor musunuz? Yürümenin koşmak, koşmanınsa uçmak gibi geldiğini? Diğer arabalardan sonra Golf de, işte aynen öyle geliyor.:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

Arkadaşlar Ankara'ya geldim 4 kişi klima açık 1 valiz 5.7 yaktı yakıt sizce nasıl 28.5 krş yakmış izmir Ankara yolu 120 civarı gittim yüzde 90 cc ile geldim

Abi bugun ortalama paylaştım gördün mü 4 kişi klima acık ve valiz ile gayet makul değer bence seninki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: martuc

merhaba arkadaşlar,

en sonunda cuma günü aracımın siparişini verdim. doğuş, rekor ve erel sipariş almıyorlardı bende General'den siparişimi verdim. kısmetse kasım sonu aralık başında aracımı teslim edecekler.

* 1,6 TDI DSG Highline
    * Pasifik Mavi
    * Panaromik Açılabilen Cam Tavan
    * Elektrikli katlanabilir Yan Aynalar
    * Renkli Ekranlı Çok Fonksiyonlu Premium Yol Bilgisayarı
    * Geri Park Kamerası
    * 14 Yöne Ayarlanabilen ErgoAktive Spor Sürücü Koltuğu
    * LED Stop Lambaları ve Arka Plaka Aydınlatması
    * LED Gündüz Farları ve Dinamik Far Asistanı
    * Alarm
    * "Keyless Entry" Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi

Bu opsiyonların dışında mutlaka olmalı dediğiniz opsiyon var mıdır? (Jant dışında)

Ayrıca aracı teslim aldıktan sonra şunu bunu yaptırman iyi olur dediğiniz neler vardır?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

hayırlı olsun. çok güzel oluşturmuşsun. belki park asist konfor artırma açısından da iyi gider

dijon jant hayranlığı var galiba.

yer tasarruflu stepneyi mutlaka tercih edin

tamamlayıcı olarak araçla eş zamanlı gelmek üzere almanyadan orjinal

krom bagaj çıtası
    krom egzos uc
    bagaj havuz
    kauçuk paspas

sipariş edin.

ben krom ve kaymaz pedal setide ekledim. belki düşünürsen tavsiye ederim. alt ambiyans aydınlatmayla ışıl ışıl parlar derim.

:)

valla ıs geregı bırcok araba kıralayıp duruyorum. en surus zevkı veren araç golf geldı bana. ayrıca pasifik mavıye resmen vuruldum :)

dijon hastalığı yok. 18" jant ıstemıyorum hem yıpranması hem lastık fıyatı hem de yakıt sarfıyatı bakımından gereksız. ayrıca suspansıyonda cabası. madrıd ve genevoyuda begenmedım. onun ıcın dijon mantıklısı :)

forumu bastan sona okuyorum. yer tasarruflu stepneyı eklıcem yarın.

krom bagaj çıtası
    krom egzos uc
    bagaj havuz
    kauçuk paspas
    krom ve kaymaz pedalın

toplam fıyatı ne oluyor?

• 
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.