Herkese selamlar böyle bir başlık altında toplanmaktan duyduğum mutluluğu belirtmek istiyorum. Bu organizasyonun oluşmasında emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum.
arkadaşlar highline golf 6 almayı düşünüyorum doğuş oto highline golf ler özel sipariş 2 ayda geliyor diyor gerçi doğuş otoya göre 2 ay kısa bir süre hakikaten 2 aydan getiriyorlar mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: imjuli
arkadaşlar highline golf 6 almayı düşünüyorum doğuş oto highline golf ler özel sipariş 2 ayda geliyor diyor gerçi doğuş otoya göre 2 ay kısa bir süre hakikaten 2 aydan getiriyorlar mı ?
dostum tam 4 ay beklettiler beni highline getircez diye doğuşa bağlı kalma bütün bayilerle temas halinde olmalısın ancak belki o zman bulabilme ihtimalin yüksek bana gelince 4 ay sonra comfortline alarak golf maceramın 1. dilimini sonlardırdım.
quote:
Orjinalden alıntı: ivin
Herkese selamlar böyle bir başlık altında toplanmaktan duyduğum mutluluğu belirtmek istiyorum. Bu organizasyonun oluşmasında emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum.
Evet hergün burda sorulara sorunlara çok emek harcayan arkadaşlarımız var bende teşekkür ediyorum hepsine... İvin sanırım sendede Golf 6 vardı katılmak istemezmisin kulübe..
imjuli Comfortline al eğer şuan ellerindeyse çünkü tekrar sanırım ayın 30'undan sonra zam yapacaklarmış Highline bulamazsan Comfortline al hiç olmadı Trendline al ama al tavsiye ederiz..
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar aslında bizim peder yılbaşına doğru alalım diyor ama bende kırmızı renk higline sipariş edelim zaten anca gelir diyorum bu seferde aracın fiyatı 70 bin falan olmasın. ama 4 ayda gelmediyse bunlar yılbaşına da yetiştiremez yuh bu doğuş otoya 4 ayda ne getiriyorlar sanki çok uzak bi yer almanya
Az daha bekleyin Polo alın yeni Poloların ön kasa bizimkiyle aynı hemen hemen... İmjuli Ankarada değilmisin sen? Doğuş oto ana bayiine gitsene İstanbul yolunu geçince Carrefour'u geçince 10100,5 Adım ileri say solda Ankara'da olması gerek Highline Pederi kandır forumdakiler 70-80 olurmuş yıl başına kadar diyorlar de.. Bide Konya yolundakine git ben ordan aldım aracı ordada olabilir Highline..
Yeni fiyatlar bugün belli oluyordu daha yok bir güncelleme sitede haberi olan var mı? Yada yarın mı güncellenecek?
quote:
Orjinalden alıntı: By Devvil
Bu 17'sindeki fiyatlar, Doğuş sabit tutmuştu 24'üne kadar fiyatları. Yarın değişicek heralde...
İşte daha değişmemiş 160 Highline 56.500 yada 57.500 olur sanırım..
quote:
Az daha bekleyin Polo alın yeni Poloların ön kasa bizimkiyle aynı hemen hemen... İmjuli Ankarada değilmisin sen? Doğuş oto ana bayiine gitsene İstanbul yolunu geçince Carrefour'u geçince 10100,5 Adım ileri say solda Ankara'da olması gerek Highline Pederi kandır forumdakiler 70-80 olurmuş yıl başına kadar diyorlar de.. Bide Konya yolundakine git ben ordan aldım aracı ordada olabilir Highline..
ankara dayım tabi yanlız özel sipariş dedikler yer zaten doğuş oto istanbul yolu
Orda Mesut beycik var onunlamı görüştün yoksa..
yok hilal hanım var onla görüştük.
Mesut beye gitseydin deseydin Oğuzhan var bizim ondada Golf 6 var Test sürüşüne çıkcakmışsınız ama ekmişsiniz karşılığında bana Golf vercekmişsiniz de.. Hilal hanımın yanındaki olması gerekiyor zaten boşver o pek işlerine özenmiyor gibi geldi laylaylom biraz..
quote:
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar aslında bizim peder yılbaşına doğru alalım diyor ama bende kırmızı renk higline sipariş edelim zaten anca gelir diyorum bu seferde aracın fiyatı 70 bin falan olmasın. ama 4 ayda gelmediyse bunlar yılbaşına da yetiştiremez yuh bu doğuş otoya 4 ayda ne getiriyorlar sanki çok uzak bi yer almanya
ağustos ayında her bayide bulursun giibime geliyor sanki araç var yok deniliyor gibi neden çünkü 2010 olarak zamlı şekilde piyasaya sürüp karlarına kar katmak için keşke daha çok bayi dolaşsaydım da doğuştan comfortline almak zorunda kalmasaydım.
quote:
Mesut beye gitseydin deseydin Oğuzhan var bizim ondada Golf 6 var Test sürüşüne çıkcakmışsınız ama ekmişsiniz karşılığında bana Golf vercekmişsiniz de.. Hilal hanımın yanındaki olması gerekiyor zaten boşver o pek işlerine özenmiyor gibi geldi laylaylom biraz..
bana da test sürüşü sözü vermişlerdi araç yok bi türlü bi yere yollamışlar 2 aydır gelecek
quote:
Ben geçen hafta Eskihisara baktım. Showroomda bile sergilemek için araç yoktu ellerinde. Satış danışmanının dediğine göre epeyce bir süredir de ellerine highline geçmiyormuş. Araç ilk çıktığında genel görüş fiyatların şişirme olduğu ve yıl ortasına doğru düşeceği idi. Ancak ben highline aracı 46700 + 700 (RDC510 farkı) = 47.400e aldım. Benden sonra 2 zam geldi 51.500e kadar yükseldi. O dönem, dsg için 3 ay beklemem gerektiğini söylüyorlardı. Ben de bekleyemedim ve düz aldım. Ancak 1 hafta sonra aracı teslim almaya gittiğimde, DSG'li araç geldi mi diye sorduğumda evet cevabını alınca baya bir şok yaşamıştım.
hayırlısı olsun keşke biraz daha bekleyip dsg şanzımanlı olanını alsaydın hem 122 hp liği hem de 160 hpliği test ettim mükemmeldi vw golf 6 sahipleri altındaki aracınızın kıymetini bilin
quote:
Orjinalden alıntı: atsuma
hayırlısı olsun keşke biraz daha bekleyip dsg şanzımanlı olanını alsaydın hem 122 hp liği hem de 160 hpliği test ettim mükemmeldi vw golf 6 sahipleri altındaki aracınızın kıymetini bilin
Zaten 1 yıla yakın yeni golfü beklemiştim. Türkiye'ye gelince 10 gün içinde ilk partiyi neredeyse bitti. Benim de artık beklemeye tahammülüm kalmamıştı
fiyatlar değişti... ortalama 700 ile 1000 tl arası zamlandı... TDi 105 hp de eklenmiş fiyat listesine trendline ve comfortline olarak..