Şimdi Ara

golf 4 mü yoksa golf 5 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
22.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speed_ylc

    quote:

    Orijinalden alıntı: kagan12312

    Golf 4 daha eski olmasına rağmen daha güzel ve daha fazla tutuluyor diye biliyorum.Komşumda 2005 model 1.9 tdi pacific var.Süper araç.Fakat kasası eskidi ve üstüne 2. kasa çıkacak.

    2005 model golf 4 yok. 2004e kadar üretimi yapıldı. golf 5 2004de piyasaya çıktı zaten.

    O zaman 2004 modeldir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheRummer

    Golf 4

     golf 4 mü yoksa golf 5 mi


    Bildiğin b sınıfı araç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechZone

    peki Golf 5 1.9 TDI'lar hakkında bilgi sahibi olanlar var mı? VW grubunun 1.9 TDI motorları hep sorunlu diye duymuştum yıllarca..

    Tam tersine 1.9 TDI lar kara mazotla bile çalışabilen çok sesli ama çok dayanıklı motorlardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: banchi_doğan

    quote:

    Orijinalden alıntı: TechZone

    peki Golf 5 1.9 TDI'lar hakkında bilgi sahibi olanlar var mı? VW grubunun 1.9 TDI motorları hep sorunlu diye duymuştum yıllarca..

    Tam tersine 1.9 TDI lar kara mazotla bile çalışabilen çok sesli ama çok dayanıklı motorlardır.

    Evet katılıyorum 450 binde 1.9 bora var arkadaşımda her yere girip çıkıyor, motor sökülüp temizlendi ama parça değişmedi ister inanın ister inanmayın şehir içi 6 litre yakıyor şuan yalnız yakıt arttı artık motor istiyor ama kullanıyor çekiş falan iyi yani, yardım amaçlı anlattım bu akşam çıkarsam resim çeker eklerim kmsini ve aracı.
  • golf 5 hitler motorlu lpg taktır tadından yenmez
  • Annem 2002'den 2004'e kadar Golf IV 1.6 Comfortline kullandı. Benim de hatırladığım kadarıyla çok oturaklı arabaydı, o zamanlar annem otomatiğe sıcak bakmadığından manuel almıştı. Ona rağmen devirli kullanırdı, 450km'den fazla menzil görmemiştik. Yaktığı benzinin hakkını performans olarak çok iyi veremese de genel olarak çok memnun kalmıştık.

    Bu kadar boş boş yazdım, konuya giriyorum; eğer uygun fiyatlı bulunursa Golf IV'ü tercih ederdim. Fakat artık neredeyse E36 3-Serisi gibi ayaklara düştü bu araç da. Bir sürü abuk subuk apache jantlar, angel farlar falan filan. Anlamıyorum ben bunu, Trendline'nin kapak jantları bile o tanesi 50-100TL'lik jantlardan daha güzel. Temiz ve orijinal olanlara da, aynı temiz E36'lar gibi, çok yüksek paralar isteniyor. Artık en iyi ihtimalle 7 yaşına gelmiş temiz arabaya 25.000-26.000TL verilmez yani.

    Sonuç olarak temiz Golf IV'nin bulunması zor bir araç olmasından dolayı tercihimi Golf V'den yana yapardım.




  • Tasarım olarak Golf IV kesinlikle çok güzel bir otomobil. Tam bir efsane.

    Golf V kesinlikle dolmuştan bozma yüksek, yuvarlak hatlı, iğrenç bir tasarım ama işin içine güvenlik, teknoloji, konfor vs giriyor.

    Tasarıma çok takılan biri değilseniz Golf V.
  • Okudum yazılanalarıda kaç kişi sürdü golf 4 de B sınıf diyor!! Ben çok fazla spor araca sahip oldum 2.0 2.5 ve en son yıllardada 1.6 tercih etmek zorunda kaldım. Ve o yol tutuşu süper denilen alfa romeo 156 dan yüzde 20 daha iyi yol tutan bir aaçtır. Sizin güvenlik anlayışınız hava yastığıyla ölçülüyorsa yanılıyorsunuz. 100km/s hız ile duvara çarptığınızda kurtulma şansıznız zaten çok düşük. En iyi ihtimal sakat kalırsınız. Her aracın makyajlısı daha dayanıksız bir kaportaya sahiptir. Ne kadar elektronik aksam o kadar kalitesizlik demektir. Golf ü golf yapan 4 kasadır fakat araçla oynamayacaksınız jant dar vs vs aracın tasarımı zaten iyi. benim aracım 1.6 8 v votor ve lpg de mevcut fakat ankara çevre yolunda benzinle deneyim dedim ne kadar hıza ulaşabiliyor diye 230km/s hıza ulaşan bir 10 yaşında ki araç sizi şaşırtabilir ama bu bir gerçek. Ben golf 5 almam asla alırsam 6 alırım bir arkadaşın dediği gibi çok tipsiz yeni olsa ne oalcak ben wv araçların motorlarının 300 binden aşağı gıttıgını duymadım. Eşşek gibi sürersen ayrı tabi. Kaportaya zaten 12 yıl paslanmaz garantisi var golflerde. Sonra bu aracın verdiği sürüş keyfini alamazsınız. Ben bu aracı sadece 2.0gti ile değişirim artık wv vazgeçemem :))




  • Konu tarihi eski AMA fikir olmasi babinda golf 5 almanyadan bile tutulmadi bakiniz alman araba site lerine golf 4 birde dizel oldumu of bilader yurt disinda golf 4 le Audi a6 kafakafaya girdi audi de 15000 euro hasar cikti golf u parcaladi AMA biladere birsey olmadi saglam araba 4 ler 1.9 tdi 4 lt yakiyor fikir olmasi acisindan birde 4 ler orada daha pahali 5 gore bknz mobile.de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 4.Çünkü daha kaliteli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 12 Nisan 2013; 11:05:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Loordd

    Konu tarihi eski AMA fikir olmasi babinda golf 5 almanyadan bile tutulmadi bakiniz alman araba site lerine golf 4 birde dizel oldumu of bilader yurt disinda golf 4 le Audi a6 kafakafaya girdi audi de 15000 euro hasar cikti golf u parcaladi AMA biladere birsey olmadi saglam araba 4 ler 1.9 tdi 4 lt yakiyor fikir olmasi acisindan birde 4 ler orada daha pahali 5 gore bknz mobile.de

    Golf 5 öylesine çıkmış gibi benim favorim 4 ve 6
  • VW her yeni kasada kaliteyi düşürüyor veya bir önceki kasada aynı paketin içindekiler bir sonraki kasada bakıyorsun ekstra donanım veya bir üst donanım olmuş. Golf IV gerçekten dayanıklılık ve kalite olarak daha iyidir bence. Yalnız 2. el değeri açısından her zaman yüksek model ve daha yeni görünüm avantajdır daha fazla prim yapar. Ayrıca Golf V de sanırım iç hacim biraz daha mantıklı kullanılmış, benim tavsiyem temiz kullanılmış ciddi hasarı olmayan 1.6 hitler GolfV ...
  • Spor görüntüsünü kaybetmiş bir model benim için golf 5 gittikce araç yükselmiş dingil genişliği daralmış iç hacmi eskiye nazaran daralmış gibi.Golfe bindiğinizde yayıla yayıla oturabiliyordunuz ama bu yenilerde aile arabası havası var.
    Dingil genişliği ve alçaklığı benim için önemli...Bu kadar para verip aile arabası alırım daha iyi denilebilir ki çoğu kişi artık golften yana kullanmıyor tercihini.
  • golf4 kendi zamanında efsaneydi ama günümüzde pek geçerliliği kalmadı
  • her aracın kendine göre bir artısı vardır, ben ikisinide kullandım, golf 4 ün golf 5'e göre tek artısı koltukları, bana göre tabiki, daha geniş daha yumuşuk insanı yormuyor, golf5 daha sert bir döşemeye sahip, şimdi en önemli ve kimsenin bahs etmediği konuya değineyim;

    mk4'lerin otomatik şanzımanı 4 ileri a dostlar...
    benim şuan mk5'im var otomatik 6 ileri, hali ile daha az yakıyor,
    mk'ların baştan beri sevdiğim en güzel kısmı ise, frene bastığın zaman zınk diye duruyor gaza bastığın zamanda uzuyor...

    mk4 kasa eskidi üstüne bilmem kaç tane golf geldi
    mk5 daha güncel bir kasaya sahip

    Golflerin en güzel yanı; parçası ustası bol... allah korusun bir arıza durumunda tık tık işini halledersin...
  • vay be konuyu ben açmışım ozaman abime alacaktık golfü ama sıfır cruze aldı ve hala biniyor çok memnun

    ha ne oldu bu araada ben golf 6 ya geçtim bende çok memnunum yıllar ne çabuk geçiyor...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 4 daha çok tutuluyor sanki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.