Şimdi Ara

golf 1.6tdi 2. ele düştü:) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egunns

vw tasarımcıları astrayı görünce golf 7 çalışmalarını hızlandırmışlardır..golfün pazar payını fena kapıcak gibi

Zaten 2.5 seneye tamamen değiştiriyorlar golfü, ağır makyajla yeni diye gazlama çalışmasından ibaret golf 6...
  •  golf 1.6tdi 2. ele düştü:)

golf 1.6tdi 2. ele düştü:)

• Konu Golf-Astra karşılaştırmasına dönerse Astra bence öndedir.
    Golfün ne radikal nede etkileyici bir tasarımı var.
    Sadece Golf 5 in sağdan,soldan,aşağıdan,yukardan çekiştirilmiş bir hali gibi duruyor.
    Önden güzel araç ama Astra daha güzel.

• geçen arkadaşın aracı için doğuşun yetkili servisine girdik aman ne göreyim 5 tane ayrı masa ve deri koltuklar kendimi bankanın kredi verme bölümünde zannetmiştim ki biri buyrun dedi döndüm baktım gayet zarif bir bayan otel resepsiyonu gibi geleni yönlendiriyor. eğildim arkadaşıma " senin trigerin fiyatına bi 200 daha ekle bunlar senden çıkacak ha dedim ve anında uzaklaştık!

quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Ya insanın zevkidir kardeşim, gider istediğini istediği fiyata alır ,alan memnun satan memnun şeklinde düşünen bir insanım ama artık dayanamadım ve yorum yapmak ihtiyacı duydum.Şu araca 43000 tl vermek kesinlikle normal bir durum değil farklı bir psikoloji ister.Bu psikolojininde distiribitör kesinlikle farkında veriyor ayarı.
  • arkadaşlar şunu unutmayın golf hıç bı zaman radıkal degısıklık yapmaz dızaynında cunku her kasasında ayrı kendıze özgu klasıklemıs çizgilerı taşır ondan dolayıdır kı golf hayranları vardır her daım fıyatını ne olursa olsun golf alıp bınlerler.astranın yaptıgı gıbı her kasada başka bı araba ıle cıkmaz kullanıcısının karsısına helekı son kasada ayrı bı araba olmus sana maksajlı leon
  • iyide en azından yeni diye makyajlı aracı anormal paralara satmıyorlar... Güzel dizaynına muhtemelen makul fiyatları ekleyip ülkemizde golfü silecektir astra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

arkadaşlar şunu unutmayın golf hıç bı zaman radıkal degısıklık yapmaz dızaynında cunku her kasasında ayrı kendıze özgu klasıklemıs çizgilerı taşır ondan dolayıdır kı golf hayranları vardır her daım fıyatını ne olursa olsun golf alıp bınlerler.astranın yaptıgı gıbı her kasada başka bı araba ıle cıkmaz kullanıcısının karsısına helekı son kasada ayrı bı araba olmus sana maksajlı leon

Ya Allah aşkına göster,Leonla ne alakası var bu arabanın?

Panjurmu?
    Tamponmu?
    Farlarmı?
    Stoplarmı?
    Yandaki çizgilermi?
    Tavanımı?
    Arka camımı?
    İç mekanımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverDrıve -- 21 Temmuz 2009; 14:10:59 >

• panjuru tamponu farları ufak tefek cızgılerı degıstırmısler ıste gerısı aynı göz var nizaman ya söle bı yandan bak bakalım nerdeyse aynı dızayn
    quote:

Orijinalden alıntı: OverDrıve

quote:

arkadaşlar şunu unutmayın golf hıç bı zaman radıkal degısıklık yapmaz dızaynında cunku her kasasında ayrı kendıze özgu klasıklemıs çizgilerı taşır ondan dolayıdır kı golf hayranları vardır her daım fıyatını ne olursa olsun golf alıp bınlerler.astranın yaptıgı gıbı her kasada başka bı araba ıle cıkmaz kullanıcısının karsısına helekı son kasada ayrı bı araba olmus sana maksajlı leon

Ya Allah aşkına göster,Leonla ne alakası var bu arabanın?

Panjurmu?
    Tamponmu?
    Farlarmı?
    Stoplarmı?
    Yandaki çizgilermi?
    Tavanımı?
    Arka camımı?
    İç mekanımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastforyou -- 22 Temmuz 2009; 14:18:59 >

• @fastforyou;

Arkadaşım arka kelebek camının yapısından başka hiçbir benzerlik bulamadım yarım saattir.

Senin dediğin yandan görünüşlerde ise neredeyse tüm Hb araçlar birbirine benziyormuş gibi görünür.
    Kusura bakma ama ben hiçbir benzerlik bulamadım.
  • @fastforyou

Astra'nın Leonla uzaktan yakından alakası yok arkadaşım,sadece yan profilden camların olduğu kısım birbirine yakın o da sportif tasarımı sağlamak adına yapılmış o kadar.Farlar,stoplar,tamponlar,önden görünüş ve arkadan görünüş kesinlikle alakasız,bu iddianı artık bırakman gerektiği kanatindeyim,lütfen resimleri daha iyi incele ve kararını tekrar ver,saygılar...
  • @overdreve arkadaşım bu ıkısıde hb ama ben aralarında pek bı bağlantı goremedım butun hb nasıl bırbırıne benzıyormus anlamadım yenı astra resmen leon uzerıne dızayn edılmıs gıbı duruyor bence

• quote:

@overdreve arkadaşım bu ıkısıde hb ama ben aralarında pek bı bağlantı goremedım butun hb nasıl bırbırıne benzıyormus anlamadım yenı astra resmen leon uzerıne dızayn edılmıs gıbı duruyor bence

Neyse yukarda bir arkadaşta benim gibi düşünüyor.
    Ama gerçekten camlar dışında hiçbir benzerlik yok.
    Camlarda sportiflik açısından öyle tasarlanmış.
    Aynı cam tasarımı Mazda 3 tede var.

Bu iddianı bencede bırakmalısın.
    Resimleri son kez incele istersen

• Tamam profil dışında benzemiyorda, hani benzese bile leon'un tasarımı golfe beş basar yani yeni tartışıyorsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbest

tabiki zevkler ve renkler,resimdeki kırmızı yeni mazda3ü park halinde gördüm,fena değil zamanla göz alıştıkça etkileyici gelebilir. çünkü radikal bir değişim (çevremde megane HB ilk çıktığında hayatta alıp binmem diyen 2 şahısın şimdi altında megane HB olduğunu biliyorum)

O iki şahsa hak veriyorum mantıklı olanı yapmışlar.Sen olsan ne yapardın demiyecem cevabını biliyorum çünkü.Sadece neden mantıklı olanı yaptıklara kanaat getirdiğimi söyleyeyim.Golf trendline 90 hp dizel 43400 tl ,Megane 105 hp dizel dynamic sunroof+permiun paket 45390 tl.Aradaki donanım farklarını yazıyorum sayfa yetmeyebilir
    1-6 ileri vites
    2-Deri direksiyon
    3- Çift taraflı tam otomatik klima
    4-Sis farı
    5-yağmur sensörü
    6-far sensörü
    7-İlave Viraj Lambalı Bi-Xenon Farlar + Far Yıkama Sistemi
    8-Elektrikli Panoramik Açılır Tavan
    9-Renault Card Sistemi (Eller Serbest Sistem)
    10-Hız Ayar ve Sınırlayıcı
    11-ESP + CSV + ASR(ASR Golf'tede var )
    12-Direksiyondan Kumandalı Müzik Sistemi
    13-Park sensörü
    14-bluetooth+ portatif müzik çalar bağlantısı
    15- 4 adet 16'' alaşımlı jant(bu çok önemli)
    16-Katlanabilir aynalar
    Bir kaç madde daha ekleyebilirdim fazlada detaya girmek istemedim.Golfte fazladan diz hava yastığı ve arka kısımda havalandırma ızgaraları var başka çıkartamadım belki vardır.
    Araçlar Euro NCAP'ten aynı sonucu almışlar şasi sağlamlığı ve güvenlik konusunda eşdeğerler.Meganede güvenlik olarak fazlalık ESP var.2000 tl farkı panoramik tavana veriyorum geriye yazdıklarım kalıyor.Ben şahsen mantık çerçevesinde yaklaştığımda arkadaşlarınızı haklı buluyorum.Polemik yaratmak için değil sadece arkadaşlarınızın belkide hakılı olabileceklerini anlatmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 21 Temmuz 2009; 15:36:03 >

• Golf VI tasarımı beklediğimden kötü açıkçası. Ancak bence Golf 5 ten iyi.
  • bende astrayı leona dağilde eski mazda 3 e benzetiyorum..hemde baya bi
  • doğru...bende bi önceki kasasıyla uzaktan yakından alakası olmayan modelleri pek beğenmiyorum (genelde japonlar yapar)...golfün çizgisi çok doğruydu..taaki golf 6 ya kadar...artık bu muhafazakarlık değil kolaylığa kaçıyo...umarım 7 de golf çizgileri çok daha fazla güncelleştirilir

quote:

• bazen golfleri görüpte içim ersiede türk insanın donanımdan mahrum bırakanları kınıyorum.
  • Gereksiz mesajlardan uzak duralım arkadaşlar

Bu arada fikir belirtirken 'bana göre,bence' vs. gibi kelimeler kullanılırsa yanlış anlaşılmalar daha az olacaktır.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Gereksiz mesajlardan uzak duralım arkadaşlar

Bu arada fikir belirtirken 'bana göre,bence' vs. gibi kelimeler kullanılırsa yanlış anlaşılmalar daha az olacaktır.

İyi forumlar.

uyarı ıcın tşk ederım oncekı msjlarımda da gorecekksınız sık sık bence bana gore vs cumlelerı kullandım ve ustune basa basa şahsi fıkrım oldugunu belırttım halde nedense arkadaşlar şahsi fıkır beyan etmeyı farklı algılıyorlar, olayı anlamak mumkun değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.