Bildirim
Golf 1.6 comfortline ya da Focus Ghia 1.6i

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benim kendi şahsi görüşüm :
konfor: golf
yakıt : focus
yol tutuş: focus
parça durumu: aynı
maliyet :aynı
sağlamlık: aynı -
bende aynı sorunda kaldım 2 sı arasında fakat vw daha saglam ve daha guvenılır bır arac ayrıca ford dızel harıcınde tutulmayan bır model ben 1 ay arastırdım sole dıyım 2002 model focuk 14-15-16 arası satarkende sorun aysıcaksın ama vw 2001 model19-21 arasıneden sence?bana sorarsan golf ben alalı 10 gun oldu 2 sınden bırını tercıh etmek zorundaydım ama vw tercıh ettım.satarkende sorun yasamıycam maksımum 1 mılyar kaybım olucak.2001 golf comfortlıne aldım sanada tavsıye ederım alırken focusta kullandım pek tat alamadım acıkcası neden bılmıyorum ama bana tat vermedı araba.golf daha rahat geldı acıkcası.kullanıyorum dıye ovmuyorum kımse yanlıs anlamasın ama focusa gore daha ıı bır araba bence.hem gorunus hem konfar hem saglamlık. -
Zaten dikkat ederseniz şikayet sitelerinde Vw adını ya bir yada 2 defa bulabirsiniz. Diğerleri aynı yılda dökülürken Vw tartışılmaz. Nasipse bende bora dizel düşünüyorum. -
hayırlı olsun sımdıden ozaman.golf dızel daha ıı bı secım olur bence. -
yakıt : aynı
yol tutuş: golf
parça durumu: golf
maliyet :golf
sağlamlık: tabiki gooolllff
kalite:golf
tip:golf -
golf fanatıgı bı arkadas dıceksınız ama cıdden focus la golfu kıyaslamıyalım hıc zaten fıyatlar herseyı soluyor 2002 model bır focus 14-16 arası ama 2001 bı golf 20-21 arası zaten fıyatlar herseyı soler. -
quote:
Orjinalden alıntı: tracksin
yakıt : aynı
yol tutuş: golf
parça durumu: golf
maliyet :golf
sağlamlık: tabiki gooolllff
kalite:golf
tip:golf
Hocam objektif bir açısıyla focusun yol tutuş ve yakıt tüketimi konusunda golften daha iyi olduğunu sana kanıtlayabilirim... -
kusura bakmada 1.6 golf 16v motorluları aynı yakıyor focusla ya bana alırken focus 220 yakıyor dendı coka rastırdım cıdden o rakama ınen yok ortak yaktıkları 250 dır.ve aynıdır sadece golflerde 8v lılerı bıraz fazla yakıyor oda 10 bın kadar. -
2001 model golf ile 2004 model civic focus gibi araçlar alınıyor
quote:
Orjinalden alıntı: ceycey84x
golf fanatıgı bı arkadas dıceksınız ama cıdden focus la golfu kıyaslamıyalım hıc zaten fıyatlar herseyı soluyor 2002 model bır focus 14-16 arası ama 2001 bı golf 20-21 arası zaten fıyatlar herseyı soler.
-
ya beyler bıde sastım suan dod da 2001 model golf comfortlıne 144.000 de 23.500 satısta. -
quote:
kusura bakmada 1.6 golf 16v motorluları aynı yakıyor focusla ya bana alırken focus 220 yakıyor dendı coka rastırdım cıdden o rakama ınen yok ortak yaktıkları 250 dır.ve aynıdır sadece golflerde 8v lılerı bıraz fazla yakıyor oda 10 bın kadar.
Hocam 2001 model golfte 16V motor seçeneği varmı acaba?? -
2002 de var benım yazdıma bı baksan ben model belırtmedım sadece 16 v lı bı golf le focus aynı yakıtı paylasıyor 8v lı bı golf 10 bın fazla yakıyor dedım??? varmı bı sorun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 22 Ocak 2007; 0:08:21 > -
Senin yazdığınıda okudum ama sen arkadaşın yazdığını okumamışsın galiba 2000-2001 model golften bahsetmiş arkadaş.. Sorun bu işte...
-
sanırım bu konuda haklısın ben 2002 16v olarak algıladım ama sunu dıcem sanırım sende kabul edıyosundur 2002 16v golf ve focus aynı yakıyor bır eksısı artısı yok.bu arada benım ruhsatta nıye 16v yazıyor?2001 golf comfortlıne nım var -
Olsun hocam haklı haksız önemli değil.. Doğru söylüyosun yeni kasa golflerde 16V FSİ motor focusla aynı tüketime sahip.. AMa 102 hp olan 8V motorun yakıt tüketimi biraz fazla.. Ruhsatta yazanıda takma kafana daha ne yanlışlıklar oluyo ruhsatlarda.. -
ya abı sana tam amtraklık bısı dıyım benıma eskıa racım 97 corolla gli arac ruhsatta 2000 motor gozukuyodu 620 mılyon para odıcem dedıler vergıde gıttım zar zor hallettım 220 odedım ya ruhsatta yazıyor 1.6 arac dıye motor hacmıne gelınce 1998 yazıyodu :) ne delıler var ya
-
bua rada kardesım bana sorucak olursan ıkı arabayıda kullandım golfu almadan yanı hem golfu denem surusune cıktım hemde focusla bence kalıte olarak vw daha ıı kullanım keyfı bakımındanda ben hıc bır tat alamadım focustan sıktı araba benı neden bılmem ama?? -
Ne demişler hocam burası Türkiye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herby -- 22 Ocak 2007; 0:33:07 > -
hocam 16v golflerin motorunun üstünde kocaman 16v yazıyor. kesin çözüm motora bir göz atmak olacak.
quote:
sanırım bu konuda haklısın ben 2002 16v olarak algıladım ama sunu dıcem sanırım sende kabul edıyosundur 2002 16v golf ve focus aynı yakıyor bır eksısı artısı yok.bu arada benım ruhsatta nıye 16v yazıyor?2001 golf comfortlıne nım var
Benzer içerikler
- 1.6 tdi motor ömrü
- passat paket sıralaması
- t-cross yorumları
- betriebsanleitung arızası
- golf 7
- passat pro
- tayron fiyat
- volkswagen tayron 2025
- passat 2022 fiyat listesi
- tiguan boyutları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X