Şimdi Ara

GOLDMASTER S-4500 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

s-4500 450 w

ama s-4500 >4700 den daha pahalı
  • @mixtiesto

Bende o işi anlayamadım.

Diğer taraftan bazı arkadaşlar işe yaramaz kötü demiş.Bir arkadaşta 2x5500 :S

Ya işe yaramaz diyen arkadaşlar klipsch , cerwin , jamo gibi markalar kullanıyor yada 2x5500 diyen arkadaş Z5500 dinlemedi. :)

Hangisi karar verin :) Kısa sürede sipariş verme niyetim var.

Yardımlarınız için teşekkürler.

@yuxeses

Bizim için herhangibi bir setle kıyaslama yapabilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 1 Temmuz 2010; 21:02:35 >
  • bize yakın bir evkur mağzası var genelde zaten o tarz mağzalarda oluyor bu tarz ürünler trident sunny goldmaster... kendi avr si var analog ona bağlı olarak dinlemiştim sesi fiyatına göre gerçekten güzel kötü denilemez ancak işde hani burdan nekadar ses tarifi yapılır yada sizin kulağınıza nekadar hitap eder bunları söylemek güç ama nedir bütçe bu aralıkta evde güzel bir görüntü sinema müzik keyfine önem veriliyosa bence alınabilinir güzel sistem içiniz rahat olsun ama mutlaka dinlemedende almayın derim kendiniz karar verin

başka markalarla mukayese yapamam çünkü açıkcası onların altında bir sistem ama alınmaz kötü anlamınada gelmez sonuçta 1000 tl verip plastik bir 5.1 compakt sistem almaktansa böyle bir sistem almak daha iyi olur sadece hop takımını diyorsanız başka avr ile kullanılabilinir "walt ohm değeri yakın"

örn: 2+1 plastik pc speakeri almaktansa nsl microlab solo 7 almak mantıklı geliyor insanlara hem ahşap olması hem müzik adına 2.0 olması başlıca öne çıkaran unsurları onun gibi düşünün yukarıda verdiğim örn gibi bu sistemi yada buna muadil hop takımı alanlar ana unsur "ses" olan durumu her açıdan "sinema müzik" plastik hoplara göre çok daha avantajlı yaşarlar

• bu ses sistemini 1 haftadır kafemde kullanıyorum. baştan hiç beğenmemiştim. iade etmeyi düşündüm.sadece kuleleri bağlamıştım. sonra diğer parçalarıda ekleyince ses fena olmadı. woofer pasif güzel bir anfi gerekiyor. daha önce sony ss-f6000 kullanıyordum. birde pureacustik 150w aktif wooffer. aratmamaya başladı belkide kulağım alıştı. güzel bir anfi ile çevresel ses elde edilebilir. görünümü çok güzel. net üzerinden 600 tl ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the0ne

Bende çok merak ediyorum hatta bi ara konu açtım ama rağbet görmedi sanırım pek kullanılan bir model değil.

• arkadaşlar bu sistemi anfisiz direk lcd'ye bağlamak mümkün mü yada anfiyle direk lcdye bağlayıp ses alabilirmiyiz
  • bağlanabilir herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionn35

arkadaşlar bu sistemi anfisiz direk lcd'ye bağlamak mümkün mü yada anfiyle direk lcdye bağlayıp ses alabilirmiyiz

BU SİSTEMİ 5 AY ÖNCE ALDIM BU FİYAT ARALIĞINDA GAYET GÜZEL BİR SİSTEM.BAS YOĞUNLUKLU.JVC RS 5062 AV RECEİVERLE KULLANIYORUM.FİLM PERFORMANSI İYİ.MÜZİKTEDE FRONTLAR YETİYOR SUBWOOFER AÇMIYORUM.SORUNUN CEVABINA GELİNCE AMFİSİZ BU HOPARLÖR TAKIMINI DİREK OLARAK HİÇ BİR CİHAZA BAĞLAYAMAZSIN.SUBWOOFERİDE PASİFTİR.AMFİSİZ ÇALIŞMAZ.
  • arkadaşlar bu ürünü açıkcası çok merak ediyorum daha net bi bilgi edinemedim

şimdi sadece film olarak ele alındığında goldmaster av400 ev amfisi ile ne derece etki ediyor,

nasıl bi verim alınabiliyor bilgili bi kullanıcıdan detaylı bi inceleme görebilsek içimiz aydınlancak açıkcası

bide fiyatı z5500 ile aynı sayılır acaba bu sistem alınsa keşke z5500 alsaydım diye bi kuşku olur mu ?

bekliyorum detaylı bi incelemesini yapacak olan kullanıcısını...

GOLDMASTER S-4500

GOLDMASTER S-4500

• Evet kullanan arkadaşlar şöyle güzel bir test etse.Bir kaç resim ve video koysa hiç fena olmaz.
  • ben kullaıyorum ama bu modeli değil
  • ben iş yerimde kullanıyorum. z-5500 sistemlerle aynı katagoride değil. bende sonynin bir anfisi ile kullanıyorum. malesef hiç bir anfide olmadığı gibi bunda da pasif woofer çıkışı yok. bu yuzden wooferı normal çıkışa seri bağladım.ses fena değilfiyatına göre yani. ama bilgisayara bağlıycam diğen uzak durmalı kesinlikle. gidip z-5500 alsa yarı yarıya fiyatttan da kar eder.piyasda 650 civari bu ürün anfi ile birlikte 1000 i geçiyor. ev için ideal. ama bir jbl in çeyreği olamaz. fiyat olarakda çeyreği zaten.görüntüsü kalitesi çok iyi ses için ortaderecede. woofer eksik. 5+1 değilde stereo olarak satılsa daha iyi olabilirmiş.
  • Hortt.

Beyler bu sistem amfisiyle birlikte bugün ikinci el olarak ne kadar eder ? En fazla ne kadar verilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Hortt.

Beyler bu sistem amfisiyle birlikte bugün ikinci el olarak ne kadar eder ? En fazla ne kadar verilir?

Bence hiç bulaşma. Aradığım sesi alacağım diye kılı kırk yarar durursun bu sistemlerde.

Mid yoksunu, cıstak bir tiz, bir de giriş-orta seviye bir bas tamamdır.

Bu çöpe 350 TL'den fazlasını vermem.

Bana kalırsa bu çöplere hiç bulaşma.

Git ikinci el Sony, Pioneer falan bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan Memedov

quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Hortt.

Bence hiç bulaşma. Aradığım sesi alacağım diye kılı kırk yarar durursun bu sistemlerde.

Mid yoksunu, cıstak bir tiz, bir de giriş-orta seviye bir bas tamamdır.

Bu çöpe 350 TL'den fazlasını vermem.

Bana kalırsa bu çöplere hiç bulaşma.

Git ikinci el Sony, Pioneer falan bak.

Eyvallah.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.