Şimdi Ara

Goldmaster kanal listesi paylaşır mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teknolojiden anlayan biri olarak bu uydu cihazları beni illet ediyor. Belkide bu Goldmaster'ın kullanıcı dostu olmaya arayüzünden dolayı.

En çok izlenen kanalların başta olduğu(trt show kanald atv star fox ntv...)
    ve yeni değişen star tv gibi en güncel fdu listesini paylaşabilecek biri varmıdır?

• akşam sana gönderiyim dostum.
  • Nooldu göndermedin? Başka gönderebilecek var mı?
  • ben gondereyim modeli nedir? uydu alıcının
  • SAT 81000 FTA
  • size kanal listesi ve yazılım gondercem bilginize
  • Yazılım ve kanal listesi mail adresinizie gonderdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saol hocam, teşekkür ederim.
  • Sayın GoldDestek,
    3 gün önce teknosadan almış olduğum HD 1040 uydualıcısı standby daykende tvyi her açtığımda saat tuttum yaklaşık 45 sn kırmızı ışığı yanıp söndükten sonra açılıyor. Yani ilk fişe takıldığında yazılımı hafızaya yüklemesi için bu kadar süreye ihtiyaç duymasını anlayabiliyorum ama standbydaykende bu kadar sürede tvyi açması normal mi?
    Normal değilse neden böyle davranıyor olabilir?
    Yardımcı olursanız sevirinirm.
  • bu süre normaldir sebebi ise linux işletim sistemine sahip olması ve sizi sıkan durum su olmalı bence display olmamasıdır eger display olsa idi acılıyor 1-2--3 gibi yazarken açılmaasnı sıkıılmadn bekleyebilirdiniz ama bu surede linux cihazlar için normal
  • Bazıları normal olmadığını söylediği için kafam karışmıştı. Alette sorun olup olmadığını anlamak için sormuştum. Normal bir durumsa problem yok demekki.
    Hızlı cevabınız için teşekkür ederim.
  • Sayın GoldDestek,
    Aşağıda başka bir foruma size sorduğum soruyu sorduğumda HD 1045 kullanıcısı olan arkadaş aletinin 2 sn de standbydeyken açıldığını söylüyor.
    Bu nasıl oluyor siz farklı şey söylüyorsunuz anlamadım.
    Standbydayken 40 sn demi açılması normal yoksa 2 sn de açılmasımı normal? Net cevap verirmisiniz bu soruna.

40 sn de açılması normalse o arkadaş hiçbir müdahele yapmadan nasıl oluyorda 2 sn açabiliyor aleti?
    Bende standbydeyken 2 snde açılmasını nasıl sağlarım?

quote:

Orijinalden alıntı: GOOLL

BU arada bişey yazayım kapatım açarken 30 saniyede açıyorsa aslında bir bakıma iyide neden derseniz sistem komple kendini resetliyo demek kısaca ETHENET iplerinizi yeniden başlatıyor oluyo.

bunun size basit faydasını yazayım cihaz çalışırken modemi kapatın yada netin kesildigini düşünün ve geri net in açıldıgını düşünün cihaz server e baglanmaz illaa fişten çekip başlatmak gerekiyor bu bakımdan aslında iyi :)

ama benimki kapatınca 2 saniyede açılıyo yinede :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noah. -- 10 Şubat 2012; 13:37:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayeer

Sayın GoldDestek,
    Aşağıda başka bir foruma size sorduğum soruyu sorduğumda HD 1045 kullanıcısı olan arkadaş aletinin 2 sn de standbydeyken açıldığını söylüyor.
    Standbydayken 40 sn demi açılması normal yoksa 2 sn de açılmasımı normal? Net cevap verirmisiniz bu soruna.

40 sn de açılması normalse o arkadaş hiçbir müdahele yapmadan nasıl oluyorda 2 sn açabiliyor aleti?

quote:

BU arada bişey yazayım kapatım açarken 30 saniyede açıyorsa aslında bir bakıma iyide neden derseniz sistem komple kendini resetliyo demek kısaca ETHENET iplerinizi yeniden başlatıyor oluyo.

bunun size basit faydasını yazayım cihaz çalışırken modemi kapatın yada netin kesildigini düşünün ve geri net in açıldıgını düşünün cihaz server e baglanmaz illaa fişten çekip başlatmak gerekiyor bu bakımdan aslında iyi :)

Sizdeki istedigimi ayar nedir? on ögreneyim

Menüye basınız

Ayarlar sekmesine giriniz

A / V Çıkış ayarlarına Geliniz

Standby Modunda güc tasarufu sizde Açıkmı Kapalımı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldDestek

quote:

Orijinalden alıntı: Slayeer

Sayın GoldDestek,

quote:

Sizdeki istedigimi ayar nedir? on ögreneyim

Menüye basınız

Ayarlar sekmesine giriniz

A / V Çıkış ayarlarına Geliniz

Standby Modunda güc tasarufu sizde Açıkmı Kapalımı ?

Evet Standby Modunda güç tasarruf açık tı.
    Güç tasarrufunu kapalı yaptım.
    Sonuç istediğim gibi oldu. standby modunda anında açılıyor.
    Teşekkür ederim yardımınız için.

• selamlar...
    g.master 76500 fta için yazılım güncellemesi ve kanal sıralaması var mı??? usb den yükleme konusunda yardımcı olacak varsa bilgi alabilirim...
  • sistem bilgisinde yazan bilgileri yazarmısınız ? ona gore kanal listesi veya yazılım vereyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.