Şimdi Ara

goldmaster 3070 ne olur Yardımmmmm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
10.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar evkurda peşin 165 ytl bu fiyata bu estetikte güzel makina yazılanlarıda okuyunca yarın bende alıcam inşallah bir sorun çıkmaz
  • arkadaşlar yukarıda teybin hafıza kartını okumadığını söylemiştim çözümünü buldum aynı sıkıntı yaşayan arkadaşlar mutlaka denesin hafıza kartını biçimlendirdiğimiz zaman sorun ortadan kalkıyo ama karttaki bilgilerin silineceğini unutmayın kart ilk aldığınız gibi olacaktır...
  • Ürünü bende aldım. Özellik olarak gerçekten çok ayrıntı var. audio cdleri için antishock 12-45 sn ayarlaması var. mp3 için ise her iki durumdada 100 sn antishock var. kesilme olmuyor. Çıkışlar yeterli. Anfiye gerek duymayacak kadar iyi bence. Şarkı çalarken klasör ve mp3 lerde gezip şarkı seçebiliyorsunuz. Yalnız kafada kullanılan malzeme çok kalitesiz. butonların üstlerindeki yazılar hemen kalkıyor. Birde ben kontağa bağlayayım dedim. Her seferinde bütün ayarları ve radyo hafızalarını siliyor. (Bunu çözebilen arkadaş varsa açıklarsa sevinirim, "bütün ayarları hafızaya al" gibi bişi) Direk bağladığımda ise kafayı söktükten sonra cd girecek olan yerde ve cd çıkarma butonunda beni çal havasında bir kırmızı ışık yanıyor Usb ve Memory Card larda sorun çıkarmıyor. Yani bu fiyata(Ankara'da 165 ytl ye aldım) özellikli ama çokta şekil aramayanlar için ideal bir teyp.

• kardeş teybi kapattığın zaman hafızayı mutlaka siler teybin öyle bir ayarı yok çözüm aküden direk elektrik verilecek yani teybe her daim elektrik gidecek ki hafızayı silmesin evet o ışık sürekli yanıyo kafayı söktüğün zaman onu hiç bir hırsız çalmaz merak etme çünkü bir işine yaramaz
  • Sorunun Çözümünü buldum. Aldığım Yerde sarı ve kırmızı kabloyu birleştir 12v çıkışına bağla demişlerdi. Kablolardan Biri devamlı aküye bağlı olunca (battery=sarı kabloydu galiba) hafızayı tutup, kırmızıyıda kontak çıkışına bağlayınca oluyormuş.
  • güncel
  • hayırlı olsun bu kadar kötümser olmayın, markası goldmaster diye hemen sorun çıkaracağı anlamına gelmez
  • Çok güzel alet , o kadar zaman geçmiş hala güzel alet süper .Öneririm çok ta ucuz
  • Vay be günler ne çabukda geçiyor daha dün almış gibiyim nerdeyse 2 sene olacak. Hala heryönüyle memnunum aletimden şimdi subwoofer çıkışına anfiyi nasıl bağlarım onu düşünüyorum bilgisi olan paylaşırsa sevinirim ürün hala tavsiyemdir :)
    güncel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afoR1zma -- 31 Mayıs 2009; 2:30:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaCiweRd

Vay be günler ne çabukda geçiyor daha dün açmış gibiyim konuyu nerdeyse 2 sene olacak. Hala heryönüyle memnunum aletimden şimdi subwoofer çıkışına anfiyi nasıl bağlarım onu düşünüyorum bilgisi olan paylaşırsa sevinirim ürün hala tavsiyemdir :)
    güncel :)

nasıl bağlarım derken? tam olarak sorun nedir?
  • şimdi usta subwoofer kablosu tek bi kablo ama anfiye takılan anfi kabloları teyipden gelen 2 kablo var beyaz kırmızı olarak ama teyibin subwoofer çıkışı tek bi kablo e nasıl bağlıcaz :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaCiweRd

şimdi usta subwoofer kablosu tek bi kablo ama anfiye takılan anfi kabloları teyipden gelen 2 kablo var beyaz kırmızı olarak ama teyibin subwoofer çıkışı tek bi kablo e nasıl bağlıcaz :S

Y kalosu gerekli, bir ucu bu şekilde:

goldmaster 3070 ne olur Yardımmmmm

Diğer ucu erkek tek:

goldmaster 3070 ne olur Yardımmmmm

• usta tek gelen kabloyu bu aparat ile çiftleyip anfiye bağlıyoruz olay bukadar dimi peki anfilerde 4 delik olarak çift giriş yeri varmı hem teyibin anfi çıkışını bağlasam hemde bu subwoofer çıkışını bağlayabiliyomuyuz?
  •  goldmaster 3070 ne olur Yardımmmmm

yani bu anfiyi kullanıcam front girişine teyibin anfi çıkışını
    rear girişinede teyibin sunwoofer çıkışını çiftleyerek girdiğimizde olay tmmdır dimi hocam?

bide bu anfinin ayarlarını nasıl yapmamız lazım front çıkışından 1 takım mid takımını
    rear çıkışınıda köprüleyip KICKER COMP12 30CM subwoofer bağlamayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum ayarları nasıl yapmalıyım ve bu anfi buları kaldırırmı
  • olurda bırı cevap verırse sevınırım: bu teyp ten almıs ve 2 saat once takmıs bulunuyorum. ılk ızlenım olarak memnunum... benım ılk dıkkatımı ceken (bu arada baglantıları kendım yaptım, kuralına uygun yaptıgımı sanıyorum..) teybın arkası cok ısınıyor acaba dıger kullanıcılardada aynı durum var mı? 1-2 dk lık calısma ıle el yakıcak kadar ısınıyor... bu normal mı acaba?

(elektonık aletlerın ısınmasının ıyı olmadıgını dusunuyorum lakın, evdede smart medıa player var ondada aynı sekılde asırı ısınma var fakat onda kı ısınma normal mıs, acaba buda mı aynı? )
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.