Şimdi Ara

Golden retriever günlük bakımı(tavsiyeleriniz..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu hafta sonu bir golden alıyorum. köpek ile ilgili gereli araştırmaları yaptım ve aklımda bir plan oldu. sizin tavsiyeleriniz varsa paylaşırmısınız, benimkiden daha verimli bir fikri olan çıkar belki.. (veterinere göre yapacam gezdirme işini ama sizin fikirleriniz nedir..) 50 günlük alacagım köpek.

• huseyin.acimert0653 H kullanıcısına yanıt
    bende alacağın dişimi aldınız erkekmi ? hayırlı olsun.
  • erkek. inş yarın alcam konusacam sahibi ile yarın
  • 6-7 aylık olana kadar günde 3 defa mama ver zamanını ayarla. Mama sürekli önünde kalmasın 30 dk kalsın sonra al. Günlük tara ve 3 aylık olana kadar disari çıkarma. Sürekli yıkama köpeği senede 3 kere yıkasan yeterli. Ilk baslarda günde 2 kere cikar tuvalet alışsın sonra 1 e düşürürsün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benım bebegım de bu.2 gun once aldım. 2 bucuk aylık ama gercekten cok hırcın.ellerımı sureklı ısırıyor.dıs kasınma ısırıgı gıbı degıl bazı ısırıkları. sınırlenınce yapıyor. bazen dokundugumda bıle hırlıyor. sureklı sevıyorum mamasını elımle yedırıyorum ama yıne hırlıyıp saldırıyor bazen. bunu nasıl engelleyebılırım?
  • sedef köpek seni ısırmaya çalıstıgı zaman ona şşşşiit falan bişe yap ve 1-2 dk onunla ilgilenme ;) zamanla bu yaptıgının kötü bişe oldugunu anlar ve yapmayı bırakır. ;) kesinlikle köpeğe şiddet uygulama ısırmasın diye
  • Siddet falan asla zaten. Dediginiz gibi yapiyorum. Insallah duzelir. Buyuncede boyle yapmasin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sedef akyol kullanıcısına yanıt
    2.5 aylık bir golden bilerek asla ve asla ısırmaz kaşınmalarn çoğu gerçek ısırma gibi açıtır köpek dişleri çünkü boşuna köpeği üzme sende üzülme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 26 Nisan 2014; 12:47:51 >
  • sadece yavruyken ısırmaya çalısır dişleri geliştiği için şimdi ısırmamaya alıstırırsanız ilerde de ısırmaz ama suan ısırmasına müsade ederseniz ilerde oyun amaçlı olsada ısrırı sizi
  • Tamamdir. Kemik aldim ona. 1 bucuk ayda eriyenlerden. Onunla atsin kasintisini. Artik bana daha az hirliyo bacaklarimi elimi kolumu daha az isiriyo bebegim benim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sedef akyol kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi diş çıkarma hem sinirlendirir hemde ısırma isteğini arttırır buna bağlı sizin elinizi ısırır.oyalanacak bir kemiği olduğu için fazla ısırmaz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 26 Nisan 2014; 19:26:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.