Şimdi Ara

Golden Fishing hakkında.. bi bakınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
25.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar piyasada golden fishing rod voucher bu itemi pazarda hep 200m civarında görüyordum az önce 50mden biri koymus direk cektim.. acaba premiumsuz işe yarar mı ? ve dropları nedir ? karlı bi işmidir ? yada direk 200mden pazara koyayım mı ?

• Bence karlı bi iş.Doda veya Raon campdaki göllerden o olta ile exp&dc&war flash çıkıyo,1.5 haftada 289m yaptığımı bilirim exp flashdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sumienie

Bence karlı bi iş.Doda veya Raon campdaki göllerden o olta ile exp&dc&war flash çıkıyo,1.5 haftada 289m yaptığımı bilirim exp flashdan.

peki ben bunu premiumsuz kullanabilir miyim ?
  • Bunu premiumsuz kullanıcılar kullanabilir ancak droplar düşük olur.

Piyasanın düşme nedeni ise Hs2 nin gelmesiyle illegal para kasıp bunu sitelere satan kişilerin otomatik olarak banlanmasından kaynaklıdır.
  • premiumsuz kullanırsın sorun yok drop seviyesi o kadar kar getirecek düzeyde birşey değil. pc açık bıraktığına değmez kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odiyus

premiumsuz kullanırsın sorun yok drop seviyesi o kadar kar getirecek düzeyde birşey değil. pc açık bıraktığına değmez kanaatindeyim.

50m verdim zaten oltaya o yüzden bi denemek istedim.. toplamda iki saat kadar bekledim.. yaklasık 150 tane ex flash 150 tane war flash birikti.. yine de normal oltaya göre drobu yüksek.. en azından verdiğim 50mi cıkartırım diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutineer26

quote:

Orijinalden alıntı: odiyus

premiumsuz kullanırsın sorun yok drop seviyesi o kadar kar getirecek düzeyde birşey değil. pc açık bıraktığına değmez kanaatindeyim.

50m verdim zaten oltaya o yüzden bi denemek istedim.. toplamda iki saat kadar bekledim.. yaklasık 150 tane ex flash 150 tane war flash birikti.. yine de normal oltaya göre drobu yüksek.. en azından verdiğim 50mi cıkartırım diye düşünüyorum.

Çok rahat çıkartırsın 50m i merak etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golden Axe (1989) [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.