Şimdi Ara

Gold Teknoloji grubu iflasa sürükleniyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bişey alacağım zaman hızlıal da olup olmadığına bakarım ve fiyat farkı çok yoksa genelde hızlıalı tercih ederim. satış öncesi ve sonrası hep memnun kaldım iyi organize edilmiş bi sistem.
    kötü haber oldu benim için.

• Arkadaşlar eşim Metro elektronik bölümünde çalışıyordu ve yaklaşık 500 personelli bir yer diye biliyorum. Eşim dahil işçilerin büyük kısmı geçen hafta işten çıkarıldı.

Şirketin durumu gerçekten kötü , bugün itibarı ile de kayyum ataması yapıldı , artık şirket yönetimi devletin elinde.

• _____________________________
  • e-ticaretten devam etsinler. mağazacılık bitti.

• OH iyi iyi, darısı teknosanın başına diyecem de hiçbir şey olmaz teknosaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DROID RAZR

OH iyi iyi, darısı teknosanın başına diyecem de hiçbir şey olmaz teknosaya.

adı üzerinde teknoSA batar mı

Orijinalden alıntı: DROID RAZR

OH iyi iyi, darısı teknosanın başına diyecem de hiçbir şey olmaz teknosaya.

teknosa bayburtta kapattı

• teknosa yada bimeks gider satin alır, dukkanların kapanacağını sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miller57 -- 7 Ocak 2016; 20:29:57 >

şaka bi yana da hizlial da sanalpazar da çok iyi sitelerdi aslında, mağazalara ne olur bilmem ama siteler iyi paraya el değiştirir büyük ihtimalle

• Bu tip firmaların çoğu gidici . Müşteri memnuniyeti sağlayamayan bir firmaydı doğrudur ama iyi oldu demenin de alemi yok . Türkiye ekonomisi yolunda gitmiyor , yarın sizin de başınıza gelmesi zor bir şey değil .

• siyasetle büyüyen siyasetle yok olur gider iyi olmuş.

• Bir defasında gold dan bir tv almıştım.Tv kargoda kırılmış.Tutanak tutturdum.Adamlar 3 ay boyunca beni oyaladılar.İade sürecini 3 ay sonra başlattılar.Ve taksitle almışsınız deyip paramı taksitle geri ödediler.Bufirmanın battığına üzülürmüyüm? Tabiki hayır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Hızlıal'dan sık sık alışveriş yapardım, o kadar insan da işsiz kalacak. Çok üzüldüm iflas kararına.

Hizlial niye kapansinki en fazla el degistirir

• inşallah batar bana kutusunu açtırmadan bu telefon çok iyi kamerası süper alın dediler.neyse aldım ama kamera performansı berbat farklı bir modelle değiştireyim dedim ertesi gün.ayrıca kendi sitelerinde sattıkları fiyatın 100 lira üstüne satıp şubelerde fiyatlar degişiyor dedi.geri alamayız ancak servise yollarız bir sıkıntısı varsa bakarlar dedi.1 günlük telefonun ne sıkıntısı olacak neyse müşteri memnuniyeti sıfır olan bu firmaların ayakta kalabileceğini hiç düşünmüyorum.

• Asus Gtx680 Ekran kartını stoğunda tutup onu da hala 1900 tl ye satmaya çalışırsan tabi ki iflas edersin. Tek ucuza aldığım ürün, logitech g27 idi. Diğer yerlerde 1000 lira iken Gold bilgisayardan 800 tl ye almıştım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.