Şimdi Ara

Gold fiyatları hakkında yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski charımı bırakıp yeni bir server'a geçmeyi planlıyordum gold fiyatlarını araştırırken en ucuz hercules gibi geldi bana peki bunun sebebi nedir? yani herculeste fiyatlar aşırı pahalımı ki gold fiyatları düşük?

şimdiden teşekkürler...

• banada bi ark. ım sole mişti odinde 10 m eden sey herculeste 15 m ediyormus
  • Hercules Serverinde 8 DG Sun olmadıgından Dolayı :)

Pahalıdır Bende Orda Oynadım 73 LwL Karakterim Ama Hala Sun Yok ^^ +7 Var
  • teşekkürler arkadaşlar peki en ucuz server hangisi hangisine geçeyim?
  • herculesde oynuyorum 1 hafta önce pttye cikio 20m almisdim herculesde 20m satin alabilmek için 15-18 ytl arasinda para yatirman gerekli tabii bu siteden siteye değişir bi site 15 ytle satiyo digeri 17
  • 50 YTL 100 M Gold pm
  • Gold sirkülasyonunun yüksek olduğu serverlerdeki kademeli olarak gold fiyatlarını yükselttiler ve yüksek rakamlardaki gold satışlarını zorlaştırdılar (Alım Şartları ve Yüksek rakamlardaki Fiyatlar) hatta çoğu zaman çizelgelerindeki fiyatlara bile uymayarak yüksek bedeller istiyorlar (power level den bahsediyorum). 90 LwL yaklaştığı için oyuncuların üzerinde yüklü gold olsun istemiyorlar ve yalnızca ihtiyaçları kadar vemek istiyorlar çünkü 90 LwL'in gelmesinden yaklaşık 1 ay sonrasından itibaren gold fiyatları %50 ila %100 arasında artış gösterecektir. Fakat gold piyasasının zayıf olduğu golda ve sun itemlere rağbetin az olduğu serverlerde normal fiyatlardan satışa devam ediyorlar. Tahminimce 90 LwL bir kaç ay içinde de gelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bol sun bulunan ve bunlarin surekli el degistirdigi eski serverlarda yilbasinda beklenen 90 lvl gelmeyince 8D sun fiyatlari bi anda zipladi ... Ve golda talep artti ... Piyasa kosullari talep ne kadar fazla ise fiyat o kadar yuksek oluyor ... Yani alicisi bol ve kolay satilan seyin fiyatini yukseltiyor satanlar ...
    Lakin anatolia nin dedigi gibi gold fiyatlari asil 9D gelince tamamen yeniden belirlenir ... Herkes iyi 9D itemlere sahp olmak isteyeceginden 9D sunlar ve iyi itemler oldukca pahali olacak ilk zamanlar ve Gold kiymetli olacagindan fiyatlari da artacaktir ... 8D sunlarin yeni oldugu donemde 1m gold yaklasik 1$ idi olcmek gerekirse ...
  • siz gidin gold farmerları nasıl keseriz diye program proje yapın ondan sonrada niye goldlar pahallı diye serzenişte bulunun adamlar gelmiş DH ye bu konuya bakmış heee ölemi gel böle demiş...

http://forum.donanimhaber.com/m_20412616/mpage_1/key_//tm.htm#20421267

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxtatarxxx -- 30 Ocak 2008; 15:04:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.