Şimdi Ara

Gold Bilgisayar 30 iş günü doldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar. 30 iş günü önce bilgisayarımı servise verdim. sizi arayacağız dendi. tam bugün doldu ve ben aradım. yetkili; bilgisayarın serviste garantisinin dolduğunun sanıldığını, bunun için kendilerinin yeni fatura hazırlayıp gönderdiklerini, bu yüzden tamir süresinin uzadığını söyledi.

Bilgisayar 22 aylık. nasıl bir yasal hakkım vardır? ne yapabilirim?

not:cumartesileri iş gününden saydım.

• Cumartesiler sayılmıyor diye biliyorum. Eğer 30 iş gününü geçerse direk para iadesi alabilirsiniz

Ekleme: Cumartesilerde sayılıyor diyen kişiler olmuş bazı forumlarda. Tüketici hakları derneğini arayın yada email atın derim tam bir bilgi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 19 Temmuz 2012; 18:47:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Cumartesiler sayılmıyor diye biliyorum. Eğer 30 iş gününü geçerse direk para iadesi alabilirsiniz

Ekleme: Cumartesilerde sayılıyor diyen kişiler olmuş bazı forumlarda. Tüketici hakları derneğini arayın yada email atın derim tam bir bilgi için

forumda okudum bende cumartesi sayılır yazıyor.

yarın dolmuş olacak bugun de gelmeyince. sikayetvar a yazsam mı orada sorun yasamak ıstemıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slybzkrt

quote:

Cumartesiler sayılmıyor diye biliyorum. Eğer 30 iş gününü geçerse direk para iadesi alabilirsiniz

forumda okudum bende cumartesi sayılır yazıyor.

yarın dolmuş olacak bugun de gelmeyince. sikayetvar a yazsam mı orada sorun yasamak ıstemıyorum.

Sikayetvar da o marka sizinle ilgileniyor.(ilgilenirlerse tabi) Yani işi hızlandırmış olursunuz. Ama paramı geri istiyorum derseniz tüketici hakları derneğine başvurun onlar size yardım edicektir

• quote:

Sikayetvar da o marka sizinle ilgileniyor.(ilgilenirlerse tabi) Yani işi hızlandırmış olursunuz. Ama paramı geri istiyorum derseniz tüketici hakları derneğine başvurun onlar size yardım edicektir

Ürün 1500 liradan ucuzsa tüketici hakem heyetine; 1500 liradan pahalıysa tüketici mahkemesine rahatlıkla iletebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Ürün 1500 liradan ucuzsa tüketici hakem heyetine; 1500 liradan pahalıysa tüketici mahkemesine rahatlıkla iletebilirsiniz.

Neler yapmam lazım dediği için ben direk derneğe yönlendirdim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Neler yapmam lazım dediği için ben direk derneğe yönlendirdim

Hak aransın da problem yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Online olarak nerelere basvurabilirim? Tuketici hakem heyeti bana cok uzakta 2 saatlik yol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slybzkrt

Online olarak nerelere basvurabilirim? Tuketici hakem heyeti bana cok uzakta 2 saatlik yol

https://giris.turkiye.gov.tr/Giris2/gir?kurumId=673CjiG3yQ
  • golddan ürün alarak hata yapmışsın zaten bende bi zamanlar modem almıştım model numarasını faturada yanlış kesmiş..modem arızalandı garantiye verim dedim fatura daki ürün modeli ile sizin ürün modeliniz aynı değil diye ürünü garanti dışı yaptılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.