Şimdi Ara

Gold 1'den çıkamıyorum yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resmen hapis oldum gold 1'de.. Serilere çıktım, ilk 3 maçı kaybettim.. Sonra girdiğim her maçı kaybetmeye başladım. En son 30 puana geldim, bir maç kazandım 45 falan oldum. Sonra kaybettim 15'lere indim.. Sonra kazandım kaybettim derken kısır döngüye girdim. 40 puana çıktıktan sonra kaybediyorum, sonra bir daha kazanıyorum..

Bazen kötü oynuyorum eyvallah diyorum kaybetmeme, bazen çok iyi oynayıp kaybediyorum. En son forumda konu açtım, adc arıyorum kendime diye. Sağolsunlar bir kaç arkadaş ekledi fakat hâla oyun atma fırsatımız olmadı. Neyse, support oynayayım diyorum olmuyor. Biz bottan iyi oynasak diğer lane'ler illa ki mıçmış oluyor.

Jungle oynayayım diyorum, o hiç olmuyor yeteneksizim jungle da. Solo geçeyim diyorum, tanky hero oynamayı sevmiyorum. Trynda alayım diyorum küfür kıyamet. Mid geçeyim diyorum, LB instaban.. Sanki şampiyon çok op...

Yani anlayacağınız sıkıştım artık. Şöyle düşünmeye başladım: Oyun plat olmamı istemiyor.. Yani işler bu kadar ciddi bi hâl aldı. Ne yapacağımı şaşırdım.

Lütfen yardım edin, taktik/gold1'de iken yaptıklarınızı falan anlatın hiç değilse bir umudum olur. Yada şampiyon önerin... Çaresizim gerçekten. Teşekkürler.

• Gel ben 10 numara adcyim girelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.