Şimdi Ara

Gökhan Özkars problemler video seti takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marselo01 -- 2 Temmuz 2018; 16:22:56 >

• ösym artık soru tipini işleme dayalıktan çıkartıp yoruma yönelmeye başladı. O adam hem saçma hemde gerçek matematiği anlatmıyor. keyfiniz bilir çalışın ama patlarsınız. Adam beğzatla 25-30 saat konu çalışıyor gökhan ise 2-3 saatte konuyu anlatıyor. Adalet mi bu sence?

Ya da şöyle söyleyeyim bu sınav 50 yıldır yapılıyor neredeyse gökhan ö.dan başka akıllı çıkmadı mı hiç piyasaya?
  • inanmayın şu adama
  • sorunun ne dostum? neden inanmamalarını söylersen bende öğrenmiş olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marselo01

sorunun ne dostum? neden inanmamalarını söylersen bende öğrenmiş olurum.
    ösym artık soru tipini işleme dayalıktan çıkartıp yoruma yönelmeye başladı. O adam hem saçma hemde gerçek matematiği anlatmıyor. keyfiniz bilir çalışın ama patlarsınız. Adam beğzatla 25-30 saat konu çalışıyor gökhan ise 2-3 saatte konuyu anlatıyor. Adalet mi bu sence?

Ya da şöyle söyleyeyim bu sınav 50 yıldır yapılıyor neredeyse gökhan ö.dan başka akıllı çıkmadı mı hiç piyasaya?
  • Youtubede herkese açık olan videolardan gelip yazıyorsanız şayet bir nevi haklı olabilirsin, şahsi görüşüm onlar tamamen pr amaçlı gibime geldi zaten. Ben temel atma videolarından başladım, oldukça pratik karmaşık değil keza listelenmemiş videoları da öyle son 3 yılın ygs problemler sorularını ve bu senenin msü sorularını da bazıları hariç rahatlıkla çözdüm. Eminim ki diğer videolarını izlemediğin için söylüyosun fakat yaptığı işlemlerin mantığını anlattığı için pratikle çözebiliyorsun. işlem gibi bir derdim olmadı şuana kadar. Tabi bu söylediklerim problemler seti için konuşuyorum. Tahminim diğer konular içinde geçerli kimi izlesem okulda ki hocalardan farkı yok aynı işlem karışıklığı aynı kafa karıştırıcı, uyku getiren anlatımlar. Kimseye zorla diretmiyorum sonuçta şüphesi olanlarada bir kaç kesit atabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.