Şimdi Ara

Göğüsteki bant izlerini nasıl çıkartabilirim???... Ssli.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Favori yöntemimi yazan olmamış...

Stickerın aynı malzemesine yakın bir bant alın. Bu durumda bu işler için yapılmış iyi bir bant "3M mounting tape" gibi. Veya etrafta benzer varsa onlar da olabilir. Oraya yapıştırıp yapıştırıp çekin. Yapışkanlar her zaman birbirine daha iyi tutunur. Baştan savaşı kaybediyor gibi görünse de zamanla hepsi gelir.

Pütürlü yüzey olduğu için aralarda kalan olursa da PVC hamur silgi ile silinebilir. Artık her büyük kırtasiyede bulunuyor ve ucuz bir şey.

Hala kalan olursa da daha önce de tavsiye edildiği gibi yağlara geçerdim. Bebek yağı, Stoddart solventi (WD-40) önerenler olmuş. Burada önemli olan organik yağ olması. Organik yağlar iyi çözücülerdir. Tereyağı da olabilir. Yeter ki suyla arıtın, uzun kalınca iz yapabilirler. Sert malzemeleri, sert silgileri sürmeyin, parlatıp iz yapabilirler.
  • Asetonu kapıda kalan ruzgarlık izlerine ben sürdüm fakat aracın boyası çıktı. Sakın denemeyin aseton.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam wd40 lar bu tür kalıntıların canına okur.

Önce çok görünmeyen bir yerde deneyin. Leke vs kalıyor mu diye. Muhtemelen kalmaz ama içiniz rahat olsun. Sonra az şekilde kullanın

Dayıma sorsam tiner derdi. Ama devir değişti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Ben çözdüm, kokpit güneşte kaldı baya bir ısındı bugun. Arabada bekliyordum mecbur bir iş için dedim sağı solu sileyim sonra da hazir sicakken oraya gireyim dedim islak mendille bastirarak cikarttim hic iz yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vidanjör ile emdirin oraları ön camı sökerek.
  • urun.n11.com
    P1 Yağ, Kir Ve Leke Sökücü Modifiye Sprey 1 L - n11.com
    https://urun.n11.com/yuzey-temizleyiciler/p1-yag-kir-ve-leke-sokucu-modifiye-sprey-1-l-P322458105

Hem tampondaki bant lekelerini çıkardım. Hem de yüzey deki kirleri. Yetmedi motor dışını da temizledim. İşinize yarayabilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.