Şimdi Ara

göğüs yağları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mer_mer

Fazla yağdan da öyle görünebilir göğüs çalışırken ağırlıklı olarak üst göğüs çalış göğsün toparlanmasını sağlar en önemlisi yağ oranını azalt zayıfladıktan sonra göğüs gitmezse jinekomastidir

yağ oranı nasıl hesaplanır
  • yusuf999 Y kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ilk önce aile hekimine yada endokrin doktoruna git ve kan değerlerine hormonlarına baktır ergenlikten mi bu sıkıntı öğren ve hiç evde dambıl falan kaldırıp gögüs çalışmaya bakma yazıl bi spor salonuna hocana anlat sıkıntını hoca ona göre bir program verir ve kardio yaptırır evde onu eritemezsin asla gitmez spor salonu şart
  • yusuf999 Y kullanıcısına yanıt
    Spor salonlarında ölçtürebilirsin bazı alışveriş merkezlerinde felan da olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ben bu konuya kendimce bir açıklama getireyim.Benim göğüslerimde arkadaşınki ile aynı.2 sene önce doktora gittim.Doktor testler yaptı ve hormonlarda bir sorun olmadığını söyledi.Bir de testis testi gibi birşey yapıyorlar bazı durumlarda testislerde oluşan bir timör bu duruma yol açabiliyormuş ama onda da bir sorun çıkmadı.Ultrasonla bir bakalım dedi ve baktığında 'çok garip normalde erkekte yağ karın bölgesinde toplanır ama sendeki yağ hep göğüste toplanmış dedi.Göğsünün içerisinde her hangi bir meme dokusu gözükmüyor bildiğin normal yağ var ama fazla dedi.Neyse ben dedim ameliyat olmak istiyorum.Bana 1 hafta sonrasına gün verdi ve ameliyata girerken 'ilk önce liposuction deneyeceğim o almazsa altan açarak alıcam' dedi.Bende tamam dedim.Ameliyatta liposuction aldı ve bir gün sonra taburcu oldum.Sonuç mükemmeldi.Daha sonra kilo aldıkça göğüslerim tekrar yağ topladı ve eskisi kadar olmasada şuan yine hafif rahatsız edici durumda ve fotoğraflara yaklaştı tekrar.Doktorumu arayıp sorduğumda direk ameliyattan sonra kilo aldın mı?' dedi. 'Evet yaklaşı 10 kilo aldım' dedim.10 kiloya tekrar eski haline dönme aşamasına gelmesi normal dedi.Şuan ekmek,şeker,yağ herşeyi kestim ve ufak ufak cardio hareketleri yapıyorum.Umarım düzelir tekrar.

Yani sana önerim doktora gidip ultrason ile içerisinde meme dokusu mu var yoksa sadece yağlanma mı ona baktırman.Direk jinekomasti diyenlere aldırma git baktır.Çünkü bende ilk araştırmalarımda kesin jinekomasti oldum demiştim fakat değilmiş.Tamamen yağlı yemek ve egzersizliğe bir de vucut karakteri eklenince böyle oluyor.

• anilozerr A kullanıcısına yanıt
    Hocam devlet hastanende Han bölüme randevu almalıyım? Özelde çok para alırlar pek bi bilgim yok 100-150 ye cikarsa uyar ama

• mrkb kullanıcısına yanıt
    Endokrin.
  • Plastik cerrahi bakıyormuş jinekomasti ye ama ben 3 ay öncesine kadar 5.5ayda 43 kilo verdim ondan kaynaklı ama nereye almalıyım endokrin mi p. Cerrahi mi.

• mrkb kullanıcısına yanıt
    Önce jinekomasti tanısının konması gerekli. Her ne kadar jinekomasti gibi görünse de pseudojinekomasti de olabilir. Endokrinden randevu alıp oranın yönlendirmesi ile hareket etmen daha mantıklı olacaktır.
  • Once genel cerrahi ye gittim. Orasi testleri istedi daha sonra plastik cerrahiye yonlendirildim. Once gittigim devlet hastanesinde ameliyat gunu 4 ay sonrasina cikinca baska bir devlet hastanesine direk plastik cerrahiye gittim 1 hafta icinde ameliyat oldum. Amliyat gunu ile ilgili onceliklerinizi belirten kibar bi konusma yaparsaniz anlayis gosteriyorlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.