Şimdi Ara

Göğüs kası yapmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kapıya asarsam valide keser beni muhtemelen ntc antreanmanı kötü mü?? bol bol şınav dedin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum 1.82 ve 61 kiloda göğüsün yağlı ve kötü duruyorsa yapacağın hiçbir şey yok normalde insanların kilosu fazla olur diyet ve sporla vücuduna yağ yaktırır kilosunu azaltır ve göğüsleri düzelir şekillenir senin tek şansın doktorda lipsuction yaptırmak çünkü sen diyet yapsan o göğüslerin erimesi için 45-50 kiloya mı düşeceksin vücudun kalmaz adeta iflas edersin o yağlı ve şekilsiz göğüsünün tek çözümü liposuction iyi bir estetik ve plastik cerrahinden randevu al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kapıya asmalıların plastiği eriyor(önceden denemiştim) sana tavsiyem alabiliyorsan duvara monte edilebilen barfiks çubuklarından al.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yağ mağ değilmiş beyler. Kendimi fitness vücut geliştirme konusunda baya geliştirdim çoğu şeye hakimim. Fakat benim gibi boy kilo ortantısızlığı varsa yani dal gibi iseniz sadece göğüsler var ise siz jinekomastisiniz boşuna yağ yakıcam falan çabalamayın. Gidin clean bulkunuzu yapın görüntü hala rahatsız ediyorsa ameliyat olun. Tek çare ameliyat. Oldum kurtuldum.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.