Arkadaşlar öncelikle merhaba tiyatro ile uğraşmaktayım 2 gün önce provada düşük tempo koşarken göğsüme bir ağrı girdiğini hissettim durdum nefes aldığımda göğüs kafesimin battığını hissettim, dinlendim takribi 10 dk kadar sürede geçti ağrısı sonra bir kez daha koşmayı denedim yine aynı ağrıyı yaşadım dinlendim ve yine geçti 3.kez oyun öncesi prova alırken yüksek sesle bağırmam gereken bir sahnede bağırdım ve 4-5 sn içinde aynı ağrı yine girdi arkadaşlar sağ olsunlar acile götürdü ekg çektiler temiz çıktı kan gazına baktılar, serum bağladılar fakat benim acil çıkmam gerekiyordu kağıt imzalattılar çıktım oyuna yetiştim fakat birkaç dakika kala bir yere hızlı gitmek için azıcık koştuğumda aynı ağrıyı hissettim ve oyuna çıkamadım eve geçtim dinlenmek için. doktordan nefret ediyorum o yüzden tecrübelerinizi merak ettim sadece. işin garip tarafı sabit durduğumda hiçbir sıkıntım yok ne nefes ne batma hiçbir derdim yok ama bu sabah kediyle oynarken aniden yana döndüm ve yine benzer bir ağrı oldu. benim düşüncem kas ağrısı veya üşütme gibi bir şey olabilir çünkü zorlamadığımda hiçbir şikayet yok ani hareketlerde falan oluyor, bu tarz tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim. teşekkürler şimdiden