Şimdi Ara

Godiva kart çıkaranlara hoşgeldin hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün istinye parkta godivadan biraz çikolata alalım dedik.aldık godiva kart istermisiniz dediler.üye olana bir bar çikolata ya da ufak çikolata paketi veriyorlar.fiyatlar normalin cok üstünde.ama tat olarak efsanedir.yolunuz düserse 15 20 liralık çikolata alıp yanunda kayıtta olursanız aldıgınız hediyeyle kara gecilebilir.zira verdikleri cikolatada 15 liralık bişe.alan olursa afiyet olsun

• haber için teşekkürler. yeni açıldı orası da galiba ben de ilk defa dün gördüm. bayram da yaklaşıyo alınabilir. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

Arkadaşlar geçen gün istinye parkta godivadan biraz çikolata alalım dedik.aldık godiva kart istermisiniz dediler.üye olana bir bar çikolata ya da ufak çikolata paketi veriyorlar.fiyatlar normalin cok üstünde.ama tat olarak efsanedir.yolunuz düserse 15 20 liralık çikolata alıp yanunda kayıtta olursanız aldıgınız hediyeyle kara gecilebilir.zira verdikleri cikolatada 15 liralık bişe.alan olursa afiyet olsun

teşekkürler, starcity ya da cevahir'de görmüştüm zannedersem

not=yine istinyedekiymiş ,mağazalar kısmından baktım
    http://www.godivatr.com/Default.aspx?pageID=120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 11 Ağustos 2012; 20:06:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.