Şimdi Ara

godfather serisiyle ilgili yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • godfather trilogy: 1901-1980 adlı bir film var sanırım üc filmin arka arkaya eklenerek olusturulmus hali. 583 dakıka. bunu altyazılısyla nasıl bulabılırm. yardımcı olursanız sevinirm.

ayrıca mesela d&r gibi sitelerde satılan dvd lerinde cekim notlarıdır kamera arkasıdır vs goruntuler var. bu goruntuler ve notları bulabılmeme yardım edebılrmısınz.
    yada genel olarak fılmlerın cekım notları kamera arkası goruntulerını falan bulabılecegım sıte var mı yardımcı olursanız sevınırm .

simdiden tesekkürler

• ilk iki filmden sonra 3. film seriye yakışmadı bence.olmasada olurdu ama yinede izle sen ama ilk iki film gibi olmasınıda bekleme.
    youtube'dan bulabilirsin örnek video
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

ilk iki filmden sonra 3. film seriye yakışmadı bence.olmasada olurdu ama yinede izle sen ama ilk iki film gibi olmasınıda bekleme.
    youtube'dan bulabilirsin örnek video

ben 3 filmide izledim hatta defalarca. 3 sonuk kalmıs tabı de ben bırlestırılmıs halını arıyorum arsıve eklemek ıcın.

• Aşağıdaki video kamera arkası görüntüleri içeriyor, seçmelerde hangi karaktere kimlerin seçilmek istendiği, rol için denenmeleri falan ama altyazısız anlayabilir misin bilemem

Ayrıca üç film ve kamera arkası görüntülerinin bulunduğu bir set var, e-bayda falan satılıyor ama Türkiyede varmıdır bilmiyorum.

Edit: Üstteki arkadaş da aynı videoyu atmış yeni fark ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 4 Ekim 2014; 18:44:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Aşağıdaki video kamera arkası görüntüleri içeriyor, seçmelerde hangi karaktere kimlerin seçilmek istendiği, rol için denenmeleri falan ama altyazısız anlayabilir misin bilemem

Ayrıca üç film ve kamera arkası görüntülerinin bulunduğu bir set var, e-bayda falan satılıyor ama Türkiyede varmıdır bilmiyorum.

altyazısız pek anlamam.

http://www.dr.com.tr/film/the-godfather-restored-trilogy-baba-dijital-olarak-yenilenmis-versiyon/francis-ford-coppola/yabanci-sinema/set-urunler/urunno=0000000415296

mesela sunun gıbı bır sey arıyorum. d&r de gecici oalrak temin edliemedigi yazıyor.

• Tamam bende bundan bahsediyordum e-bay da satiliyor diye. Demekki burada da satiliyormus ama temin edilemiyor. Biraz daha arastir illaki bulursun.
    Ayrica bunu alsan altyazisiz oldugundan yine anlamazsin kamera arkasi goruntuleri ama amacin arsivlemek herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Tamam bende bundan bahsediyordum e-bay da satiliyor diye. Demekki burada da satiliyormus ama temin edilemiyor. Biraz daha arastir illaki bulursun.
    Ayrica bunu alsan altyazisiz oldugundan yine anlamazsin kamera arkasi goruntuleri ama amacin arsivlemek herhalde.

arsivimde bulunmasını ıstıyorum tabi izlemek de isterim. d%r de istege gore ürün getirebiliyorlar bi basvurmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.