Şimdi Ara

Godfather'dan Başka Büyük Mafya Filmi/Dizisi Var Mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bir kere indirdim 2 bölüm izledim sildim 6 ay sonra bir daha indirdim 6. bölüme geldim ıısınamadım tekrar sildim bir kez daha **** ozaman

Orijinalden alıntı: turanozcn

bir kere indirdim 2 bölüm izledim sildim 6 ay sonra bir daha indirdim 6. bölüme geldim ıısınamadım tekrar sildim bir kez daha **** ozaman

The Godfather'ı seven birinin Boardwalk Empire'ın atmosferine nasıl alışamadığına şaşırdım doğrusu Benimde önerim eğer boş zamanın varsa ilk 2 sezona şans vermenden yana. Ayrıca Sopranos hakkaten kral dizidir

• Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    bir kaç tane daha Pacino ve de niro filmi kaldı onlardan sonra down yapalım bakalım :D silvio dante bir tanemizdir :D taklitleri dizi boyunca güldürmüştür :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanozcn

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

Orijinalden alıntı: kediyekafatutanfare

Büyükten kastım yani kendi kendine silahlı çatışmaya giren ne bileyim arabayla polisten kaçan vs. mafyalar değil daha yüksek mevkiilerde bulunan (tıpkı godfather'daki gibi) yönetmenin biraz daha akıl oyunlarına ağırlık verdiği ve tavsiye edebileceğiniz bir film var mı Godfather serisinden başka ? Çünkü mafya filmi diye açıp izliyoruz ama adam mafyaya yeni girmiş "soldier" denilen ayak takımındaki bir kişi oluyor ve film bana pek zevk vermiyor doğal olarak.Devrik cümleler ve imla hataları için özür dilerim ama umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Size bir başyapıt dizi söyleyeyim, Scorsese imzalı, The Sopranos'un senarist ve yönetmeniş Tim van Patten ve Terence Winter'ın olduğu ve Steve Busceminin olduğu AL Capone, Lucky Luciano, Meyer Lansky'nin ana karakterlerden olduğu dizi: boardwalk EMpire, kanal HBO.

boardwalk empireye bir türlü ısınamadım nedense. ilk 4 5 bölüm izledim ama atmosferine kaptıramadım kendimi. ama sopranos'u tek geçerim en muhteşem dizilerden bir tanesi.

Hocam ben 4.sezonunun sonuna geldim 2.sezondan sonra ısınmaya başlıyorsun bu margareth karakterine çok rol veriliyor bir dönem o can sıkıcı ama napalım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kediyekafatutanfare kullanıcısına yanıt
    4. 5. sezonda margaretin rolü epey azalıyor rahat ol, benim de en sevmediğim yerlerde margaret ve jimmynin karısının sahneleri falan.

Orijinalden alıntı: Rotarian

4. 5. sezonda margaretin rolü epey azalıyor rahat ol, benim de en sevmediğim yerlerde margaret ve jimmynin karısının sahneleri falan.

Hocam 5'e başladım dün hayırlısıyla biliyorum zaten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.