Şimdi Ara

Godfather 2 / Baba 2 hakkında sorularım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam , bazı sorularım var dikkatsiz izlediğimden sanırım şöyle :

1/Michael roth'un evine gidip diyor ki beni frankie öldürmeye çalıştı diyor icabına bakmalıyız diyor.Sonra frankie nin evine gidip diyor ki beni roth öldürmeye çalıştı icabına bakmalıyız diyor.Ondan sonra Michael gidip Fredo ya diyor ki beni frankie öldürmeye çalıştı diyor (roth demiş te olabilir) neden herkese farklı bir şey diyor amacı neydi ?

2/Vito'nun gençliğindeki arkadaşı Clemenza bizim 1. filmdeki şişman eleman mı yoksa isim benzerliği mi var ?

3/Filmin sonunda Tom Frankie ile konuşuyor ve korunacaksın merak etme diyor ve gidiyor.Sonra Frankie küvetinde ölü bulunuyor tom mu yaptı kim öldürdü onu birde neden öldürsünler ki adamın suçu yok ?

4/Frankie neden mahkemede Michael ı suçlamadı ve mafya falan bilmiyorum dedi?

Şimdilik sorularım bu kadar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Doom

Selam , bazı sorularım var dikkatsiz izlediğimden sanırım şöyle :

1/Michael roth'un evine gidip diyor ki beni frankie öldürmeye çalıştı diyor icabına bakmalıyız diyor.Sonra frankie nin evine gidip diyor ki beni roth öldürmeye çalıştı icabına bakmalıyız diyor.Ondan sonra Michael gidip Fredo ya diyor ki beni frankie öldürmeye çalıştı diyor (roth demiş te olabilir) neden herkese farklı bir şey diyor amacı neydi ?

2/Vito'nun gençliğindeki arkadaşı Clemenza bizim 1. filmdeki şişman eleman mı yoksa isim benzerliği mi var ?

3/Filmin sonunda Tom Frankie ile konuşuyor ve korunacaksın merak etme diyor ve gidiyor.Sonra Frankie küvetinde ölü bulunuyor tom mu yaptı kim öldürdü onu birde neden öldürsünler ki adamın suçu yok ?

Bence filmi dikkatli bir şekilde tekrar izle filmi hiç anlamamışsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Doom

Selam , bazı sorularım var dikkatsiz izlediğimden sanırım şöyle :

Bence filmi dikkatli bir şekilde tekrar izle filmi hiç anlamamışsın...

Evet niye böyle oldu ya 1. filmi rahat şekilde anlayarak izlemiştim.

• Baba2 filminin baba1 alakası varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gevur_hoca

Baba2 filminin baba1 alakası varmı?

Farklı hikayeleri var.Alakası yok ama 1. filmi izlemeden 2. yi izlemek mantıksız.
  • quote:

Var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

quote:

Var

Uzaktan yakından ilgisi yok konunun.Sadece karakterleri tanımak ve anlamak için 1. filmi izlemek gerek Michael ilk başta kimdi neydi de böyle başa geçti 2. filmde kim öldü kim kaldı.Kim kimin neyin nesi gibi.Yoksa hikayeler bağımsız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 Hakkında Birkaç Soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Doctor Doom
    Yanli bilgilendirme insanlari tabiki Baba 2 1. filmle alakali.Michael'in mafyanin basina gelisi babasina yapilan suikast girisimi abisinin olumu ailenin itibarini kazandirmak ve devam ettirmek istemesi vs.
    Zaten Baba 2 devam filmi konular nasil alakali degil ya allahim yarabbim.Sen Baba yi ac bi tekrar izle.Belli tam kavrayamamişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okanius

@Doctor Doom
    Yanli bilgilendirme insanlari tabiki Baba 2 1. filmle alakali.Michael'in mafyanin basina gelisi babasina yapilan suikast girisimi abisinin olumu ailenin itibarini kazandirmak ve devam ettirmek istemesi vs.
    Zaten Baba 2 devam filmi konular nasil alakali degil ya allahim yarabbim.Sen Baba yi ac bi tekrar izle.Belli tam kavrayamamişsin.

Neyin kafası bu sonra bir mesaj daha yazdım otur onu oku bir hangi kısımlar bağlantılı onu yazdım 1. deki solotso olayı 2. de yok mesela o açıdan bağlantısı yok.Otur attığım son mesaja bak yazdım ne cahil millet var.
  • Pardon dostum son mesajini gormemisim. ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.