Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

Orijinalden alıntı: burjuvaa16

Ronin kardeş şöyle foruma özel sağlam bir kampanya yapta millet yıkılsın buraya.ürünlerde idda ettiginiz gibi güzelse arkası gelir zaten

+1 mesela 5x1'i 40 TL'ye cekseniz + kargo ucretsiz olsa ben de alabilirim.

Efendim yorumunuz için teşekkür ederiz.

Bayram dolayısı ile 5x1'lik ürünümüzü kampanya yaparak 40 lira olarak satışa sunmuştuk.

Kargo konusuna gelecek olursak, ne yazık ki önerinizi gerçekleştirmemiz şu an için mümkün değil

• quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: burjuvaa16

Ronin kardeş şöyle foruma özel sağlam bir kampanya yapta millet yıkılsın buraya.ürünlerde idda ettiginiz gibi güzelse arkası gelir zaten

+ 1907

Efendim ilginiz için çok teşekkür ederiz ancak yukarıda da söylediğimiz üzere bu konuda ne kadar kafa patlatırsak patlatalım indiğimiz bu seviyenin altına inemiyoruz.

Oncelikle sanalpazar komisyonundan kurtulmanin bir yolunu bulmalisiniz.

Ikincisi kargo sorununu cozmelisiniz kurumsal olarak bir kargo sirketiyle anlasmaniz olmali boylece kargo dahil fiyatlar sunmalisiniz.

5 TL'yi kampanya olarak sunuyorsunuz demek ki hem biz tuketici olarak hem de siz satici olarak 5 TL'nin hesabini yapiyoruz boyle bir ortamda 6.5 TL kargo ucretinden bahsediyorsunuz

• quote:

Ikincisi kargo sorununu cozmelisiniz kurumsal olarak bir kargo sirketiyle anlasmaniz olmali boylece kargo dahil fiyatlar sunmalisiniz.

5 TL'yi kampanya olarak sunuyorsunuz demek ki hem biz tuketici olarak hem de siz satici olarak 5 TL'nin hesabini yapiyoruz boyle bir ortamda 6.5 TL kargo ucretinden bahsediyorsunuz

Efendim sözlerinizde kesinlikle çok haklısınız anca sanalpazar'dan daha avantajlı bir site şu an için yok.

Sanalpazar ile özellikle dün kargo ücretinin artışı ile ilgili olarak epeyce bir diyaloğa girdik ancak sanalpazar bile kotasına rağmen böylesi bir anlaşmaya imza atmışken bizim anlaşmalarımız ne yazık ki daha avantajlı değil. Bu konuda bölge müdürü ile ay ortasında bir toplantımız var. Umuyoruz ki kg ve ücret açısından hem bizin hem de sizlerin çıkarına olacak bir anlaşma koparabiliriz.

İnanın bu konularda fiyatımızı aşağıya çekebilmek için ne varsa onu düşünüyor, deniyoruz.

Bizim için çok önemli olan değerli görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

• Merhaba, hayırlı ticaretler.
    doğrudan havale veya kart ödemesi alarak yapma seçeneği tanısanız,sanalpazara verdiğiniz komisyonu da bu seçeneği kullananlara kargo bedava veya indirim şeklinde yansıtsanız,olabilirliği varmıdır acaba.Teşekkürler.
    Bu arada bende sipariş vermek istiyorum ama siyah zeytin tedariği uzun sürecekmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Merhaba, hayırlı ticaretler.
    doğrudan havale veya kart ödemesi alarak yapma seçeneği tanısanız,sanalpazara verdiğiniz komisyonu da bu seçeneği kullananlara kargo bedava veya indirim şeklinde yansıtsanız,olabilirliği varmıdır acaba.Teşekkürler.
    Bu arada bende sipariş vermek istiyorum ama siyah zeytin tedariği uzun sürecekmi ?

Merhabalar,

Önerilerinizi muhakkak dikkate alacağız efendim.

Siyah zeytin için stok sıkıntısı çekmekteyiz. Zeytinler doğal yöntemlerle belli bir miktar hesaplanarak üretildiği için 2012 stoklarını tamamen erittik.

Kaliteden ödün vermemek bu konudaki tek gayemiz olduğundan, muhtemelen şubat-mart aylarında sizlere çok kaliteli ve tamamen doğal yollarla olgunlaştırılmış siyah zeytinler sunacağız. Bu konuda tedarikçi gibi davranarak sizlere ürün sunmamız da prensiplerimize aykırıdır ve pek tabii mümkün değildir.

Değerli görüşleriniz için teşekkür eder iyi akşamlar dileriz.

• Cevap için teşekkürler,
    zeytin yağı ürünlerinizden uzun süre saklamak için tenekemi,yoksa pet şişemi önerirsiniz.
  • ronin666 arkadaştan bende yağ ve sabun aldım kargoda ufak bir sıkıntı yaşanmasına rağmen gayet memnun kaldım ürünler güzel denemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Cevap için teşekkürler,
    zeytin yağı ürünlerinizden uzun süre saklamak için tenekemi,yoksa pet şişemi önerirsiniz.

Efendim pet ambalajlarımız da yağ için üretilen özel ürünlerdir. Ancak daha uzun süreli muhafaza açısından teneke ambalaj daha sağlıklı olur. Mümkün olduğunca hava aldırmamaya özen göstermelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satcodx23

ronin666 arkadaştan bende yağ ve sabun aldım kargoda ufak bir sıkıntı yaşanmasına rağmen gayet memnun kaldım ürünler güzel denemenizi tavsiye ederim

Efendim güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Kargo şirketinin bazı şubelerinin prosedürleri tam olarak bilmemeleri bizi siz değerli müşterilerimize karşı mahcup ediyor. Anlayışınız için de teşekkür eder saygılar sunarız.
  • quote:

quote:

Efendim sözlerinizde kesinlikle çok haklısınız anca sanalpazar'dan daha avantajlı bir site şu an için yok.

Sanalpazar ile özellikle dün kargo ücretinin artışı ile ilgili olarak epeyce bir diyaloğa girdik ancak sanalpazar bile kotasına rağmen böylesi bir anlaşmaya imza atmışken bizim anlaşmalarımız ne yazık ki daha avantajlı değil. Bu konuda bölge müdürü ile ay ortasında bir toplantımız var. Umuyoruz ki kg ve ücret açısından hem bizin hem de sizlerin çıkarına olacak bir anlaşma koparabiliriz.

İnanın bu konularda fiyatımızı aşağıya çekebilmek için ne varsa onu düşünüyor, deniyoruz.

Bizim için çok önemli olan değerli görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

kusura bakmayın da benim gibi tüketiciler de sizin bu 5 10 tl aşağı fiyat indirmenizden huylanır.
    Hem zeyinyağı organik sertifikalı olacak, hem soguk sıkma ile elde edilecek hem de litresi 8 tl yerine daha aşağılara da indiriliecek., o zaman da benim gibiler huylanır satın almaz,

bana bir üretici /satıcı eğer "ağaç diplerindeki ilk olgunlaşan ve yere düşerek hemen çürümeye yüz tutan zeytinleri kullanmayız, hasat zamanı sadece dallarda sona kalanları kullanırız dese+ organik sertifikalı zeytin dese ve üstüne santrifüj değil eski usul sıkılıyor dese, sonrada marketteki tırışka yagdan daha ucuza verse ben satın almam.

evet hangi forumda oldugumun farkındayım ama bu yag isinde %99 fiyat ve kalite dogru orantılıdır, tecrübe ile sabittir. aroma katkısından tutun da acılaşmış çürük zeytin ile iyi zeytini karıştırıp sonra acılığı gidermek için kiyasal işlem yapanlar mı arasınız başka in bir türlü yöntem mi ..

ayvalıkta ,tabiki biraz şekilli afili şişelerde dalından toplanmış, içinde cürüğü acısı olmayan zeytini eski usul değirmen taşınna sıkan ve litresini 30-40 tl den satan firmalar var, organik dendi mi benim aklıma bunlar geliyor.
    Sayın yetkili bir zahmet aydınlatsın soguk sıkmadan ne anlamak gerekiyor, yere düşenlerden toplananlar bu yağa katılıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

quote:

kusura bakmayın da benim gibi tüketiciler de sizin bu 5 10 tl aşağı fiyat indirmenizden huylanır.
    Hem zeyinyağı organik sertifikalı olacak, hem soguk sıkma ile elde edilecek hem de litresi 8 tl yerine daha aşağılara da indiriliecek., o zaman da benim gibiler huylanır satın almaz,

bana bir üretici /satıcı eğer "ağaç diplerindeki ilk olgunlaşan ve yere düşerek hemen çürümeye yüz tutan zeytinleri kullanmayız, hasat zamanı sadece dallarda sona kalanları kullanırız dese+ organik sertifikalı zeytin dese ve üstüne santrifüj değil eski usul sıkılıyor dese, sonrada marketteki tırışka yagdan daha ucuza verse ben satın almam.

evet hangi forumda oldugumun farkındayım ama bu yag isinde %99 fiyat ve kalite dogru orantılıdır, tecrübe ile sabittir. aroma katkısından tutun da acılaşmış çürük zeytin ile iyi zeytini karıştırıp sonra acılığı gidermek için kiyasal işlem yapanlar mı arasınız başka in bir türlü yöntem mi ..

ayvalıkta ,tabiki biraz şekilli afili şişelerde dalından toplanmış, içinde cürüğü acısı olmayan zeytini eski usul değirmen taşınna sıkan ve litresini 30-40 tl den satan firmalar var, organik dendi mi benim aklıma bunlar geliyor.
    Sayın yetkili bir zahmet aydınlatsın soguk sıkmadan ne anlamak gerekiyor, yere düşenlerden toplananlar bu yağa katılıyor mu?

Efendim bir üstteki mesajınızın bize yönelik olduğunu tam olarak anlayamadık. Lütfen bağışlayın.

Organik sürecimizi girişte biraz açıkladık, bir kere de burada belirtelim. Yöremiz deniz seviyesinden 500 metre yukarıdadır ve mikroklimasından ötürü zeytin sineği bölgede yaşayamaz. Bu nedenle zirai zararlı mücadelesi için dahi olsa kimyasal müdahaleye gerek yoktur. Bu nedenle yıllardır organik tarım yapılmaktadır. Başvuru tarihiyle ilgili olarak sertifika anlamında geçiş sürecimiz 2013 ilk aylarında tamamlanacak ve ürünlerimiz organik ürün logolu satılmaya başlanacaktır. Bunun yanısıra organik tarım yapmasına karşın sertifika için başvurmayan üreticilerimiz de vardır. Yağlar arasında hiçbir fark olmasa da organik ürün logosuna sahip olan ürünler elbetteki maliyetinden ötürü daha pahalıya satılacaktır. Ürünlerimiz soğuk sıkımdır ancak eski usül taş baskı değildir. Zaten bunu uygulayarak bu kadar miktarlarda zeytinyağı üretmek mümkün değildir. Şu an için geçiş süreci tamamlanmadığı ve %100 saf natürel zeytinyağı statüsünde olduğumuz için tanıtım fiyatlarımız bu düzeydedir.

Zeytinyağı üretilirken, hasat-üretim-depolama sürecinde yerel üretim ancak global çap söz konusudur. Doğrusu ne ise eksiksiz olarak uygulanmaktadır ve disipline edilmiştir. Bu sayede kalite kayıplarının önüne geçilmiştir. Titiz bir hasat, Kalite kayıpları olmadan taşıma, Beklemeden işleme, Yerinde depolama ve dolum... Bununla birlikte tesisimiz yıl boyunca sayısız denetimden geçmektedir dahası dileyen istediği gün ve saatte tesisimizi gezebilir.

Çiftçilik konusunda yıldız çiftçi kategorisinde ve yetkinlikte olan köylümüzün el emeği göz nuru ürünlerini buradan olabildiğince sizlere ulaştırma niyetindeyiz.

O yere düşen zeytinler diğer zeytinlerle karıştırılamaz zaten, bu kardan çok zarar getirir. Çürümeye yüz tutan, fermantasyona maruz kalan zeytinlerin asit oranı yüksek olur ve en iyi ihtimalle rafinelik olur ki bizim riviera üretimimiz yoktur.

Bizler 3000 yıllık zeytin ve zeytinyağı geleneği olan bir coğrafyada 40 yıldır kurumsal bir yapı olarak çalışmaktayız. Fiyat ve kalite açısından bakıldığında tanıtım fiyatı olarak belirtme sebebimiz de budur. Ayrıca şanslıyız ki zeytinyağımız bütün kalite kıstaslarını barındırmaktadır.

Son olarak burada bulunma amacımız salt olarak satış yapmak değildir. Mümkün olduğunca insanları sağlıklı olduğu için tükettikleri bir ürün konusunda bilgilendirmek esas amacımızdır.

Sizin gibi ilgili ve bilgili kişilerle bu tarz sohbetler ederek de amacımıza ulaşmış oluyoruz

Çok değerli görüşleriniz için çok teşekkür eder, içten saygı ve selamlarımızı sunarız...

• Fiyatlarımızı aşağıya çekebilmekten kastımız da yan maliyet olarak adlandırdığımız masrafları, marjinal fayda temelinde olabilecek en aşağı seviyeye çekerek kalitesi konusunda iddialı olduğumuz ürünümüzü daha çok kişiye ulaştırmak ile ilgilidir.
  • http://www.sanalpazar.com/Dogal-1.-Sinif-0-Asit-Sizma-Zeytinyagi__isp4898976

yorumları okuyunuz. 1. sınıf zeytinyağı.beğenmez iseniz koşulsuz iade .
  • Anlayamadığım bir husus var, müsadenizle sormak istiyorum.
    Kargo ücretsiz olsun önerilerine ısrarla "Sanal pazar komisyonu" demişsiniz de acaba şöyle bir çözüm önersem; Siparişlerini sanalpazar'dan verenlerden mecburen kargo ücreti kesiyoruz ama hesap numaramız şudur, bu hesap numarasına havale yaparak sipariş verenler için kargo ücretsiz olacaktır.
    Duruma göre ben de sipariş vermek istiyorum.
    Teşekkürler, saygılar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

Anlayamadığım bir husus var, müsadenizle sormak istiyorum.
    Kargo ücretsiz olsun önerilerine ısrarla "Sanal pazar komisyonu" demişsiniz de acaba şöyle bir çözüm önersem; Siparişlerini sanalpazar'dan verenlerden mecburen kargo ücreti kesiyoruz ama hesap numaramız şudur, bu hesap numarasına havale yaparak sipariş verenler için kargo ücretsiz olacaktır.
    Duruma göre ben de sipariş vermek istiyorum.
    Teşekkürler, saygılar...

Sorunuz için teşekkür ederiz efendim ancak bu öneriye salt olarak "Sanalpazar komisyonu" cevabı vermiyoruz.

"Efendim sanalpazar'ın kestiği komisyon ücretini ve fiyatımızı olabilecek en alt seviyeye çektiğimiz düşünüldüğünde sadece 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargoyu biz ödeyebiliyoruz."

Yan maliyetleri indirmek için olabildiğince çaba harcıyoruz ancak şu an için olabilecek en idealist fiyatı sunduğumuzu samimiyetle belirtmeliyiz.

İçten saygılar sunarız.

• Öncelikle hızlı cevabınız için teşekkürler, olmuyorsa yapacak bir şey yok tabii ki, benimki sadece bir öneriydi, tabii ki siz de bu işten para kazanacaksınız.
    Birkaç sorum daha olacak müsadenizle.
    1.) 5x1 litre 45TL olan zeytinyağı cam şişede mi?
    2.) Çeşitli gramajdaki zeytinler cam şişede mi?

Tekrar teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

Öncelikle hızlı cevabınız için teşekkürler, olmuyorsa yapacak bir şey yok tabii ki, benimki sadece bir öneriydi, tabii ki siz de bu işten para kazanacaksınız.
    Birkaç sorum daha olacak müsadenizle.
    1.) 5x1 litre 45TL olan zeytinyağı cam şişede mi?
    2.) Çeşitli gramajdaki zeytinler cam şişede mi?

Tekrar teşekkürler...

İlginiz için biz teşekkür ederiz efendim.

5x1 litrelik ürünlerimiz yağ için özel üretilmiş pet ambalajlardadır. 250 ve 300 Gramlık zeytinlerimiz cam, 1300 gramlık zeytinimiz pet ambalajdadır.

Selamlar
  • bekliyoruz büyük bir sabırsızlıkla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

bekliyoruz büyük bir sabırsızlıkla

Kalp kalbe karşıymış üstadım. Ben de forumda olduğunuzu görüp özel mesaj yollamıştım. Ürünlerinizle ilgili yarın arayacağım

İyi geceler.
  • Cam şişe için soran değerli arkadaşlarımız için 10x0,5 litre cam şişe satışlarımız başlamıştır.

http://www.sanalpazar.com/Organik-Zeytinyagi-10x05-Litre-Cam-Sise__isp5000269

İlginiz için teşekkür eder saygılar sunarız

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.