Şimdi Ara

Gödence'den Organik Sertifikalı Naturel Sızma Zeytinyağı - 135 ₺ - Ücretsiz Kargo - 5 Litre (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
22
Favori
47.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

ürünlerim siparişimden sadece 1gün sonra geldi.
    Erdost Bey ilginize çok teşekkür ederim zeytini epey beğendim hemen tattım.
    Bu güzel yorumlar boşuna değilmiş.
    İyi satışlar.

+1

Aynı şekilde, her adımda ilgili biri ve ürünler 1 gün içinde geldi. Ürün ve fiyat da harika. Daha ne olsun! Teşekkürler..

Efendim güzel sözleriniz için biz teşekkür ederiz. Ürünlerinizden memnun kalmanıza gerçekten çok sevindik. Tekrardan görüşmek dileğiyle,

Afiyet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

Orijinalden alıntı: Allied

quote:

Orijinalden alıntı: dextrr

Benim siparişler de dün gelmiş, Zeytin, zeytinyağı vs almıştım. Erdost Bey'e çok teşekkür ediyorum, bu 3. Siparişimdi, gayet memnunuz ürünlerinden.
    Bir de petek bal olsaydı, fena olmazdı hani

Petek balın ben de taliplisiyim. Satışa sunulma durumu var mıdır?

Efendim yarın bilgilendirme yapacağız. İlginiz için çok teşekkür ederiz.

Iyi gunler. Petek bal konusunda bir gelisme var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu gün şipariş geçtim. petek bal daha iyimi ben süzme seçmiştim. inşaallah oda iyidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Sayın ronin666

4 Yeşil + 4 Siyah zeytin= 100 TL lik paketi beklemedeyiz.

Efendim merhabalar,

Şu an söylediğiniz biçimde bir paket oluşturamıyoruz ne yazık ki! Anlayışınız için teşekkür eder, içten selam ve saygılarımızı sunarız.

/>

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dextrr

Benim siparişler de dün gelmiş, Zeytin, zeytinyağı vs almıştım. Erdost Bey'e çok teşekkür ediyorum, bu 3. Siparişimdi, gayet memnunuz ürünlerinden.
    Bir de petek bal olsaydı, fena olmazdı hani

Petek balın ben de taliplisiyim. Satışa sunulma durumu var mıdır?

Efendim yarın bilgilendirme yapacağız. İlginiz için çok teşekkür ederiz.

Iyi gunler. Petek bal konusunda bir gelisme var mi acaba?

Efendim petek balımız kalmamış ne yazık ki. Biliyorsunuz arıcılık kooperatifimizin yan uğraşlarından biri ki bu sezon mutlaka petek balı ve polen satışımız da olacak. Bununla birlikte dost kooperatiflerden bize gelen bir haber olursa da gereken yönlendirmeleri yapabiliriz.

İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

• quote:

quote:

quote:

Sayın ronin666

4 Yeşil + 4 Siyah zeytin= 100 TL lik paketi beklemedeyiz.

Efendim merhabalar,

Şu an söylediğiniz biçimde bir paket oluşturamıyoruz ne yazık ki! Anlayışınız için teşekkür eder, içten selam ve saygılarımızı sunarız.

/>

• 5 litrelik zeytinyağı ve zeytin içeren kargonun ücretsiz olacağı bir paket yapmayı düşünür müsünüz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skymoonraider

5 litrelik zeytinyağı ve zeytin içeren kargonun ücretsiz olacağı bir paket yapmayı düşünür müsünüz?

Efendim 5 litrelik zeytinyağı fiyatımızı oldukça düşük tuttuğumuz için böylesi bir paket düşünmüyoruz. Değerli öneriniz ve anlayışınız için teşekkür eder, içten selamlarımızı sunarız
  • Ronin Bey Merhabalar,

Başlıkta önceki sayfalarda İTÜ yağ testi ile ilgili bilgilendirme yapacağız demiştiniz, herhangi bir gelişme var mı o konuda?

Cevap için şimdiden teşekkürler.
  • Takip
  • yağ, siyah ve yeşil zeytin kargom dün gelmişti.. fiyat ve performansı iyi buldum.. yeşil zeytin tuzlu geldi.. suda bekletince güzel oldu.. tabi bana göre..

zetinyağından anlamayınca anlayan birine taddırınca ancak yorum yazabileceğim..
  • Sayın ronin666

PM attım.

Sanal pazara eklerseniz öğle arası alımı gerçekleştirebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanshan

Ronin Bey Merhabalar,

Başlıkta önceki sayfalarda İTÜ yağ testi ile ilgili bilgilendirme yapacağız demiştiniz, herhangi bir gelişme var mı o konuda?

Cevap için şimdiden teşekkürler.

Merhabalar efendim,

Efendim samimiyetle söyleyebiliriz ki bunun için defalarca telefon ve mail trafiği yaşadık. Hatırlatmanızla az önce yine aradım hatırlamadılar bile, tekrardan mail atmamı talep ettiler En son olarak bize analizlerin fiyatları ile birlikte döneceklerini belirttiler yaklaşık 1 ay önce ancak dönen eden olmadı. İtü'den ses çıkmasa da dost kuruluşumuz TARİŞ'in laboratuvarlarına gönderdiğimiz yeni hasat ürünlerimizin analiz sonuçlarını sizinle paylaşacağız. Hem zaman, hem maliyet, hem de güvenilirlik açısından daha pozitif bir çaba olacağını düşünüyorum.

İlginiz için çok teşekkür ederiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

yağ, siyah ve yeşil zeytin kargom dün gelmişti.. fiyat ve performansı iyi buldum.. yeşil zeytin tuzlu geldi.. suda bekletince güzel oldu.. tabi bana göre..

zetinyağından anlamayınca anlayan birine taddırınca ancak yorum yazabileceğim..

Efendim ürünlerinizden memnun kalmanız bizi çok mutlu etti. F/P açısından güzel bulmanıza da çok sevindik. Zeytinyağı ile ilgili yorumlarınızı da merakla bekliyor olacağız. Değerli ilginiz için teşekkür eder, afiyetler dileriz :)
  • Ah ronin ahh nerden başlayacam bilemedim. özellikle çiçek balı istemiştim, çam balı gönderilmiş!!! siyah zeytin vasat küçük ve olgunlaşmamış. yeşil zeytin 9 numara hakkını yemeyelim. + kargo çok çok hızlı geldi. genel olarak balı tatmadım, siyah zetinden memmun kalmadığımı, yeşil zeytini beğendiğimi söyleyebilirim.

• erdost bey ; kargom geldi. hem siyah hem de yeşil zeytini beğendim. siyah zeytinlerdeki tuz umduğumdan daha az. ayrıca iriliği bence tam ayarında. çünki daha iri olduğu vakit lezzetinde bozulmalar yaşanıyor. baldaki koku ve ağızdaki tat ayrı bir güzel. emekleriniz için teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgoze1

erdost bey ; kargom geldi. hem siyah hem de yeşil zeytini beğendim. siyah zeytinlerdeki tuz umduğumdan daha az. ayrıca iriliği bence tam ayarında. çünki daha iri olduğu vakit lezzetinde bozulmalar yaşanıyor. baldaki koku ve ağızdaki tat ayrı bir güzel. emekleriniz için teşekkürler....

size hangi bal gönderilmiş. çam mı? çiçek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

Ah ronin ahh nerden başlayacam bilemedim. özellikle çiçek balı istemiştim, çam balı gönderilmiş!!! siyah zeytin vasat küçük ve olgunlaşmamış. yeşil zeytin 9 numara hakkını yemeyelim. + kargo çok çok hızlı geldi. genel olarak balı tatmadım, siyah zetinden memmun kalmadığımı, yeşil zeytini beğendiğimi söyleyebilirim.

Efendim merhabalar,

Öncelikle çam ile çiçek balının karışmış olmasından dolayı çok özür dileriz :( Dilerseniz hatayı çiçek balı göndererek giderebiliriz. Siyah zeytinle ilgili söylediklerinize katıksız saygı duymakla birlikte kalibresi çok büyük değildir ancak kalitesi çok yüksek düzeyde bir zeytindir. Pek tabii damak tadınıza ve beklentinize uymamış olabilir. Görüşlerinizi açık sözlülükle bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Bal konusunda dilerseniz iadesini gerçekleştirip, çiçek balı alabilirsiniz efendim.

Mevcut durumdan ötürü tekrardan özür dileriz :(

Selam ve saygılar sunarız efendim

• quote:

erdost bey ; kargom geldi. hem siyah hem de yeşil zeytini beğendim. siyah zeytinlerdeki tuz umduğumdan daha az. ayrıca iriliği bence tam ayarında. çünki daha iri olduğu vakit lezzetinde bozulmalar yaşanıyor. baldaki koku ve ağızdaki tat ayrı bir güzel. emekleriniz için teşekkürler....

Efendim merhabalar,

Söylediğiniz üzere çam ve çiçek balının gönderiminde bir yanlışlık yapmışız. Bununla birlikte ürünlerinizden memnun kalmanıza da çok sevindik. Bal konusunda pilot84 arkadaşımıza belirttiğimiz üzere iade etme hakkınız vardır efendim, biliyorsunuz zaten :)

Anlayışınız, yorumunuz ve her şey için biz teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz

• quote:

quote:

Efendim merhabalar,

Söylediğiniz üzere çam ve çiçek balının gönderiminde bir yanlışlık yapmışız. Bununla birlikte ürünlerinizden memnun kalmanıza da çok sevindik. Bal konusunda pilot84 arkadaşımıza belirttiğimiz üzere iade etme hakkınız vardır efendim, biliyorsunuz zaten :)

Anlayışınız, yorumunuz ve her şey için biz teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz

evet çam balını bizimkiler açıp taddılar bu durumda iade etmeyeceğiz. zaten gıda üzerine iadeye istisnalar dışında sıcak bakmıyoruz. benim açımdan çiçek balı dışında bal olmaz, bırakırsın arıyı çiceğede konar çamada hepsini harmanlayıp bal olur :D çiçek balı dışındakileri gerçek bulmamaktayım bu benim görüşüm. yinede evdekiler çam balını beğendiler. yeşil zeytinde yağ var sanırım, tadı çok güzel. yağdan bizimkiler istemekteler :D

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.