Şimdi Ara

Godaddy Ekonomik hosting paketi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle sizi durum hakkında bilgilendireyim. Sahip olduğum ilan sitesi için hosting arayışındayım. Hosting firmalarını araştırırken Godaddy'nin aylık 2,99 tl'lik ekonomik paketini gördüm. Paket özellikleri sınırsız bant genişliği ve 100 GB depolama alanı sunuyor.

İki sorum var.

1. İlan sitesi için hangi özellikle hosting almam lazım?
    2. Tahmini olarak ilan sitem aylık 500 ziyaretçi alsa ve bu sayı her ay küçük oranlarda artsa, yukarıda bahsettiğim ekonomik paket bana yeter mi ve hangi durumlarda beni yarı yolda bırakır?

Sorularım bunlar. Yardımcı olursanız çok memnun olurum, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: RavenTheBlack

Herkese merhaba,

Öncelikle sizi durum hakkında bilgilendireyim. Sahip olduğum ilan sitesi için hosting arayışındayım. Hosting firmalarını araştırırken Godaddy'nin aylık 2,99 tl'lik ekonomik paketini gördüm. Paket özellikleri sınırsız bant genişliği ve 100 GB depolama alanı sunuyor.

İki sorum var.

1. İlan sitesi için hangi özellikle hosting almam lazım?
    2. Tahmini olarak ilan sitem aylık 500 ziyaretçi alsa ve bu sayı her ay küçük oranlarda artsa, yukarıda bahsettiğim ekonomik paket bana yeter mi ve hangi durumlarda beni yarı yolda bırakır?

Sorularım bunlar. Yardımcı olursanız çok memnun olurum, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba;

Bahsettiğiniz web sitesi için bahsettiğiniz hosting hizmeti yeterli gelecektir,

Alternatif olarak, Türkiye Lokasyonlu hizmet almak isterseniz, web sitemizi ziyaret etmenizi önermekteyiz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wordpress'e en uygun hosting?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.