Şimdi Ara

godaddy domain suresı uzatması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim godaddy'e kayıtlı 3 adet domainim vardı ama süresi geçen ay doldu..fakat sistem kendi otomatik yenilemiş ben bilerek yenilememiştim başka bir hosting şirketine taşıyacaktım..ama itibar bilgilerini değiştirdiğim için sistem saçma sapan bi 60 günlük transfer kilidi koyunca yapamamıştım..bende süresi bitince tekrar boşa düştüğünde başka bir firmadan kayıt edecektim domainleri tekrar..şuan ufak bi çıkmaza girdim..nasıl bir yol izlemem gerekiyor beni bilgilendirirseniz sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: MrChaplin

Merhaba arkadaşlar benim godaddy'e kayıtlı 3 adet domainim vardı ama süresi geçen ay doldu..fakat sistem kendi otomatik yenilemiş ben bilerek yenilememiştim başka bir hosting şirketine taşıyacaktım..ama itibar bilgilerini değiştirdiğim için sistem saçma sapan bi 60 günlük transfer kilidi koyunca yapamamıştım..bende süresi bitince tekrar boşa düştüğünde başka bir firmadan kayıt edecektim domainleri tekrar..şuan ufak bi çıkmaza girdim..nasıl bir yol izlemem gerekiyor beni bilgilendirirseniz sevinirim..

Merhaba;

Öncelikle, alan adlarınızı iletirseniz hangi konumda olduklarını görebiliriz. Anladığımız kadarı ile siz uzatma işlemi yapmadınız doğru mudur? Ozaman ilk olarak alan adlarınızı uzatmanızı önermekteyiz aksi halde elinizden gidecektir, belki de gitmiştir.

Sürenizi uzattıktan sonra isterseniz alan adlarınızı bize transfer edebiliriz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Domain Fiyatı???
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.