Şimdi Ara

GODADDY DOMAIN 1 DOLAR (HER AN BITEBILIR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OznB

kod şu anda geçerlide.. bunu kendı hostumuza yonlendiremiyor muyuz? sorun var yazmıs arkadaslar.

hocam ben de şu çıkıyor

The promo code you entered is invalid, expired, or ineligible for the items you are purchasing.

bitmiş anlamına gelmiyor mu bu?
  • belki 2. defa kullandığınızdan ötürü olabilir mi? Bende tam sizin post attığınız sıralarda denemiştim kod çalışıyordu. Fakat işte hostuma yönlendirmede sıkıntı olur mu diye arkadaşların yazacaklarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OznB

belki 2. defa kullandığınızdan ötürü olabilir mi? Bende tam sizin post attığınız sıralarda denemiştim kod çalışıyordu. Fakat işte hostuma yönlendirmede sıkıntı olur mu diye arkadaşların yazacaklarını bekliyorum.

farklı hesap aldım ,ondan denedim yine olmadı..
    inşallah host sorunu olmaz...
  • host sorunu sıkıntı bende fazla anlamadığımdan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  • ikinci bir alışverişte de gecerli oluyor mu acaba bilenler? aynı sepete 2 ürün ekleyince bir tanesi 1 dolar diğeri 11 dolar oluyorda.
  • aklıma geldi bi domain aldım şimdi sorunsuz, halen çalışıyor kod
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersen_

ikinci bir alışverişte de gecerli oluyor mu acaba bilenler? aynı sepete 2 ürün ekleyince bir tanesi 1 dolar diğeri 11 dolar oluyorda.

müş. başına bi tane veriorlar,ben yenı hesap açtım,ordan da vermedi,
    en iyisi ip yi sıfırlamak
  • evet 1 tanede geçerli kod. host yönlendirmesinde sıkıntı yaşayan varmı?
  • deneyen yok mu acaba
  • domain yönlendirme de kisorun nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mansiz26

domainleri alıyoruz fakat yönlendirme olmuyo..

vtunnelden çalışıyo..

godaddynin sunucu ipleri banlı Türkiye de sanırım.

arkadaş boyle yazmıs
  • sağol çok teşekkürler
    ben de az önce satın aldım domain..
    1,22 usd ye mi ne geldi.
  • türkiyedeki hostuma aldım ben domaini, nameserverları değiştirdim 10dk da falan halloldu her şey ama godaddy'nin kendi sunucularındayken domain, google dns hariç göremedim siteyi yani godaddy üzerinden forwardlayıp falan kullanacaksanız işinize yaramayabilir.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_47552551/mpage_2/tm.htm arkadaşın biri yazmış ben alanadı transferi için kullanmıştım
  • Üye olurken call-pin istiyor. bir türlü o bölümü geçip de üye olamadım
  • mesajım burda duradursunnn
  • süresi 2 ay önce biten domainimi tekrar neden alamıyorum. daha önce alınmış diyo.
  • Aldım bende teşekkürler
  • vaktiyle godaddy den 1.18 dolara aldığım bir domain vardı. 1 ay sonra uzatmam gerekiyor ama godaddy 11.99 dolar yapmış ücreti. dolar da malum 2 liraya doğru gidiyor.

bir site buldum domaini transfer edince 95 kuruştan 1 yıl yeniliyor.
    http://www.ispro.net/template.php?pid=1&id=2

ne dersiniz godaddy den transfer edip yenilesem godaddy yi arar mıyım? domainin tüm kontrolünü ayarlamalarını yaptığım "domain control center" godaddy yi tercih sebebim açıkcası. profesyonel arkadaşlardan öneri bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.