Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CELTIC FROST

yok o değil sinir oldum sildim ben o yüzden yeniden kuracam save lazım:)

çok sağlam olmuş :=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

quote:

Orjinalden alıntı: CELTIC FROST

yok o değil sinir oldum sildim ben o yüzden yeniden kuracam save lazım:)

çok sağlam olmuş :=)

napim deli oldum sonra bu topiciği görünce gaza geldim

• Topicler ölmez DH bulunmaz
  • bu ilk bölümlerde bir suda yüzüp karşı tarafa geçip okçuları öldürdükten sonra bizden bir şeyi çevirmemizi ve kapıyı açmamızı istiyor sanırım. ben o şeyi çeviriyorum ve çevirdiğim sürece kapı açılıyor ve sonuna ulaşıyor. ondan sonra bırakıp kapıya doğru koşup geçmeye çalıştığımda ise geçilmiyor. burada ne yapmamız gerekiyr nasıl geçilir?
  • hatırlayan hemen yapıştırsın arkadaslar ilk bölümü gecenler huhuuuu screen atarsan da çözeriz :=) nöbetçi G.O.W cılar federasyonu :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

bu ilk bölümlerde bir suda yüzüp karşı tarafa geçip okçuları öldürdükten sonra bizden bir şeyi çevirmemizi ve kapıyı açmamızı istiyor sanırım. ben o şeyi çeviriyorum ve çevirdiğim sürece kapı açılıyor ve sonuna ulaşıyor. ondan sonra bırakıp kapıya doğru koşup geçmeye çalıştığımda ise geçilmiyor. burada ne yapmamız gerekiyr nasıl geçilir?

r1 e basmak gerekiyormuş. şimdi bu dev canavarla sanırım son kez kapışıyorum. 10. kerede de öldürdü beni sağolsun. en fazla iki kuleyide başına yıkabildim. can barıda yokki bakalım ne zaman olecek. oyun hakkındada bir eleştirim var. normal askerler tek harekette ölüyor 10 kişiyi arka arkaya oldürüp ilerleyebiliyorum ama bossla r çok güçlü kalmış.

• quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

bu ilk bölümlerde bir suda yüzüp karşı tarafa geçip okçuları öldürdükten sonra bizden bir şeyi çevirmemizi ve kapıyı açmamızı istiyor sanırım. ben o şeyi çeviriyorum ve çevirdiğim sürece kapı açılıyor ve sonuna ulaşıyor. ondan sonra bırakıp kapıya doğru koşup geçmeye çalıştığımda ise geçilmiyor. burada ne yapmamız gerekiyr nasıl geçilir?

r1 e basmak gerekiyormuş. şimdi bu dev canavarla sanırım son kez kapışıyorum. 10. kerede de öldürdü beni sağolsun. en fazla iki kuleyide başına yıkabildim. can barıda yokki bakalım ne zaman olecek. oyun hakkındada bir eleştirim var. normal askerler tek harekette ölüyor 10 kişiyi arka arkaya oldürüp ilerleyebiliyorum ama bossla r çok güçlü kalmış.

• daha neler çıkacak ustad daha yolun başındasın ALAYAINA GİDER yap gecrsın :=)
  • yeni videolar geldi hemen bakabılırsınız ha unutmadannnnn

WARRİORS OF THE LOST da G.O.W a yakın olmuş
  • arkadaslar nerdesiniz ya :)
  • çok eskılerın zevkını şimdi almaya basladım aletı yenı aldımda,çozecez durun bakalım hele
  • psp mi aldığımdan beri hayalimdi gow oynamak ama umd sini bulamadığım ve psp im kırılamadığı için daha yeni oynayabildim oyunu. dün başladım bugün bitti. mükemmel bir oyun. daha yeni bitirdiğimden takılan arkadaşlar olursa yardım edebilirim.
  • Bu kadar açılan konuya, yapılan yoruma ve reklamına dayanamayarak gecen oyunu ben de kurdum.
    Genel yorumum; grafikten öteye gecememis basit ve monoton bir oyundu. Kısa oyun suresiyle 5 saatte bitiyor.

Büyük bir hata olarak "easy"'de oynadım oyunu ve oynadıgıma da pisman etti. Olmek mumkun değil sanki, cok sıkıcı oldu
    hile yapmıssın ya da God mode gibi bir sey. Saglık hic azalmıyor! 5 yasındakiler de oynasın diye yapılmıs sanki.

Ayrıca 12 sayfa yazılmıs, 10'larca kisi oyunu bitirmis, sadece bir kisi "treasures" menu ile ilgili yorum yapmıs, soru sormus!!!

Neyse, ben Silent Hill'i hala tek gecerim zaten psp de henuz konu ve tur olarak benzeri cıkmadı.
    Bulmaca cozmenin zevki olmalı, kafa yormalı; kılıctan gecirip sonunda boss'u devirmekten oteye gecilememis bu oyunda!

Tüm konuda tek olumsuz yorum da benim oldu ama 20 senelik PC oyuncusu olarak gercekleri yazdıgımı dusunuyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

Arkadaşlar herkes dürüst olsun lütfen yok ben embesılmıyım burda kaldım veya başka bişey dusunmeyın lutfen burda zeka testı yapmıyoruz HERKESİN DELİ gibi oynadıgı god of war oyununu en KIL yerlerini tartışıyoruz evet ilk İTİRAF benden geliorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))

*BU 3 tane gereksiz at var orda kalmıştım abi ulan atlara yapmadıgım eziyet kalmadı herseyi yaptım :))
    nerdeyse o pencereleri açıp gunes çıkartacaktım(öle anladım ya)

Olay merdiveni çekip solda gizli kapı varmış GOD OF WAR a hiççç yakışmadı :)) öle secret door mu olur abi ayıp ya...

Konuya bir bakim dedim ilk senin yazın gözüme çarptı inanır mısın aynılarını bende denedim bende pencerelere vuruyordum sonra bir video sitesinde bütün görevlerin yapan adam vıdeoya çekmiş orda buldum

• oyunu sorunsuz 1 haftada içerisinde bitirdim gerçekten süper bir oyun boş vaktim olursa 2. bir kere daha bitirmeyi bile düşünüyorum
  • Bi indirimde oynim bakim.
    Takıldığım yerleri yazarım buraya
  • Orijinal alıp oynadım şöyle yaptım ilk önce normalde bitirdim sonra kolay sonra zor sonra en zorda persephonede kaldım acayip zor yaw sinirlenip kırdım oyunu
  • Bu oyuna PSP'nin en iyi oyunu diyenler "The Godfather - Mob Wars" 'ı bir denesinler.
    Tür olarak biraz farklı olabilir ancak oynayış, konu ve sürükleyicilik olarak tartışılmaz lider, yazmadan edemedim.
    Bu oyunu PSP'de oynadığım en iyi oyun ilan ediyorum Aklınızda bulunsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blur

Bu oyuna PSP'nin en iyi oyunu diyenler "The Godfather - Mob Wars" 'ı bir denesinler.
    Tür olarak biraz farklı olabilir ancak oynayış, konu ve sürükleyicilik olarak tartışılmaz lider, yazmadan edemedim.
    Bu oyunu PSP'de oynadığım en iyi oyun ilan ediyorum Aklınızda bulunsun

mob wars yuh hiç duymadım ya hemen bakıyım acayıp merak ettim
  • Dun aksam sabaha karsı bitirdim, tadı hala damagımda simdi bonus olarak acılan videoları izleyecegim. Sırada o war.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.