burdan direk yalvaralım tam oyuna gerek yok ŞÖLE 3-5 LEVELLİK Bİ PAKET ÇIKARTSALAR DA biraz olsun G.O.W heyecanımızı giderseler.PSP ye bidaha yeni g.O.w kimbilir ne zaman gelir :(
quote:
Orjinalden alıntı: pasha_kubilay
burdan direk yalvaralım tam oyuna gerek yok ŞÖLE 3-5 LEVELLİK Bİ PAKET ÇIKARTSALAR DA biraz olsun G.O.W heyecanımızı giderseler.PSP ye bidaha yeni g.O.w kimbilir ne zaman gelir :(
cidden psp imi satana kdr defalarca bitirmeme rağmen hala oynuyordum
gelir gelir yenisi gelir gelmezse yıkılırız zaten :)
arkadaslar ben oyunun daha ılk basında takıldım ya bı turlu hanı bı basamak gııb yerde duryorsun kapı acılıyor basmaktan ındınde kapanıyor kapı canavarım agzından dusen ınsanı koyuyorum kapı acılıyor ıcerı gırıyorum ordada bıtane basamak daha var oraya bastımda kapıacıyor ama basmaktan ındımde kapanıyor koyacak bırsey bulmadım basamaga yardım edermısnız...
quote:
Orjinalden alıntı: temhem2074
arkadaslar ben oyunun daha ılk basında takıldım ya bı turlu hanı bı basamak gııb yerde duryorsun kapı acılıyor basmaktan ındınde kapanıyor kapı canavarım agzından dusen ınsanı koyuyorum kapı acılıyor ıcerı gırıyorum ordada bıtane basamak daha var oraya bastımda kapıacıyor ama basmaktan ındımde kapanıyor koyacak bırsey bulmadım basamaga yardım edermısnız...
Dostum oncelıkle selam Dostum o cesedi kapının icindeki butona tasıyacaksın kapının acılmasını saglayan butona ise arkalarda bir kutu olacak onu ıteceksın butonun ustune sonra cesedi alacaksın acılan kapının ıcersıındekı butona koyacaksın arkalara ıyı bak oralarda ıtebılecegın bır kutu olacak.Bitireli 6 ay oldu yarım yamalak hatırlıyorum.Iyı forumlar
hala yuzbınler oynamamış ha gayret
Ya dostum bu Chains of olympus 2 icin haberler var mı veya seriyi devam ettircekler mi?6 aydır adam gibi hicbir oyundan zevk alamıyorum.
abi senin verdiğin xbox dvd leri sorunlu 3 gündür gelip gidiyorum yaa...ne yapıcaz bugünn gelsem ne çözüm uygularsın...
her zaman ki gibi hallederizzzzzzzzzzzzzz
quote:
Orjinalden alıntı: pasha_kubilay
her zaman ki gibi hallederizzzzzzzzzzzzzz
saol bugün geliyom
bu baş tarafta açıklanmış bir yer vardı ya atlı olan kısım kapıyı çekip altına giriyorduk ben orayı geçtim gene oraya geldim bu sefer kapı kırılmış tırmanıyorum üstüne atın yanına geliyorum o ya basıyorum olmuyor.nasıl yapacağız?
hmmm..galiba bu sefer atın oraya çıkıp yanında kapı açılıyordu..
quote:
Orjinalden alıntı: burak_gsk
bu baş tarafta açıklanmış bir yer vardı ya atlı olan kısım kapıyı çekip altına giriyorduk ben orayı geçtim gene oraya geldim bu sefer kapı kırılmış tırmanıyorum üstüne atın yanına geliyorum o ya basıyorum olmuyor.nasıl yapacağız?
Dostum o cektigin sütunun yanında bir kısım var oraya giriyorsun.Orada bir bölüm oldugu belli olmuyor sütunu cek hemen yandan gir iceri.Etraftaki at heykelleriyle falan oyalanmaIyı forumlar.
evet hala oynamayan takılan arkadasları sırayla alalım :)
ben bi yerde daha takıldım:Dbu bi yerde zamazingo döndürüp zinciri falan sıkıştırıyorsun tamam karşıya geçiyorum oda tamam sonra zıplayacağız karşıya olmuyor karşıda bi el var açılıp kapanan nasıl geçeceğim orayı bir püf noktası falan mı var?
evet hemen alalım arkadası beyler özellikle yenı oyunu bıtırenler
orasının adı jails of tartarus bi arkadaşım daha var oda orada takıldı
umarım herkes o bela yerden kurtulmuştur :) T.E.M gibi
çözdüm orayı geçtim de.ileride bi yerde bi kadın var kelebek gibi kanatlı manatlı bişey onu öldürdüm oyun giriş ekranına döndü new game falan yazıyor bitti mi oyunda mı problem var