Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (794. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.390
Cevap
96
Favori
700.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 792793794795796
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, geliştirme ekranında zırhlar kısmında tüm taşlar var ama hep aynı 4 zırh seçilebiliyor.. Bunun için yazılı bir kaynak metin var mı ? Bir de çatışma özellikleri kullanımlık olarak mı alınıyor ? Her defasında satışta görünüyor.. Boşa mı alıyorum anlamadım..
  • pislik77 P kullanıcısına yanıt
    Ps4’te oyunu sildiğinde save dosyalarını silmez, eğer eski savelerini kullanamıyorsan daha önce kutulu oynadığın oyunun bölgesi ile şimdi dijital aldığın oyunun bölgesi farklı demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

God of warin ilk 3 serisini oynadım biraz geç oldu ama bunu yeni oynamaya başladım. Fakat bu çok farklı bir oyun olmuş. Ne bileyim diğer oyunlar gibi oynayış zevki alamıyorum. Farkli bir oyun yapmislar Gerçi daha oyunun başındayım bakalım belki ilerledikçe değişir.
    Gow 3 ü plus verdiğinde oynadım. Kamera acısına ve tek düzeliğe dayanamayıp sildim oyunu. Yeni oyunu ise çatır çatır bitirdim. Bana göre tam tersi.

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    aynen.
    zaten depolama bölümünde uygulamalar,kayıtlı veriler,temalar gibi bölümler boşuna ayrı başlık halinde değil.
    orada kayıtlı veriler bölümünde durur hep save dosyası.
  • Her zırh parçasında taşlar için soket olmayabiliyor ona dikkat edin. Doğru anladıysam eğer durum bu.
    Diğer konu da sanırım cüce demirci reyizlerden aldığınız diriliş taşlarını diyorsunuz. Onlar evet, tek kullanımlık ve 1den fazla taşıyamıyorsunuz. Kullanınca demircilerden tekrar almanız gerek.
  • Hocam, eski usulle yani mevcut baltayı geliştir ile nihayet ana hikayeyi bitirdim :) o menü aşırı detaylı geldi bana.. Üst seviye bir ürün geliyor mesela , fakat kuvveti artırıyor ama canı azaltıyor.. Bence zorlama olmuş.. dayanıklılık artarken hızı düşürse aklıma yatar da.. zırh neden can ı düşürür Ana hikaye bitti , şimdi yan hikayeleri oynarken faydalı olacak 2 konu hakkında bilgi almak isterim.. Bazen ölmek üzereyken atreus bıçağı bize saplayıp can veriyor.. Onu satın alabiliyor muyuz ? Evetse, hangisi ? Bir de enerji barı tam dolu iken fazladan yeşil can şişelerini toplananın placebo haricinde bir katkısı var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fallenangel_1903

Hocam, eski usulle yani mevcut baltayı geliştir ile nihayet ana hikayeyi bitirdim :) o menü aşırı detaylı geldi bana.. Üst seviye bir ürün geliyor mesela , fakat kuvveti artırıyor ama canı azaltıyor.. Bence zorlama olmuş.. dayanıklılık artarken hızı düşürse aklıma yatar da.. zırh neden can ı düşürür Ana hikaye bitti , şimdi yan hikayeleri oynarken faydalı olacak 2 konu hakkında bilgi almak isterim.. Bazen ölmek üzereyken atreus bıçağı bize saplayıp can veriyor.. Onu satın alabiliyor muyuz ? Evetse, hangisi ? Bir de enerji barı tam dolu iken fazladan yeşil can şişelerini toplananın placebo haricinde bir katkısı var mı
    evet o can doldurma eşyası satılıyor brok yada sindriden alabilirsin. efsanevi olanı alırsan dirildiğinde biraz can ve dopdolu özel yetenekle devam ediyorsun. efsanevi olanı 10.000 kergitgümüş biraz fiyatlı.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, eminim konuşuldu ama oyunu yeni bitirebildiğim için soruyorum. Normalde bitirdiğim bir oyunu direk silerim ama bu oyunda asgard, svartalfheim ve vanaheim bölgelerine girilmiyor. Bu durum ilerde bir eklenti ile değişecekmi? Birde yeni oyun+ seçeneğine girdiğimizde ilk oyundan farklı bir durum var mı?

• bu oyunu zor veya daha üstü oynamayan oyuncu kendisine oyuncuyum demesin.

Zorda başladım ilk başta baya zorlandım ama 2-3 saatten sonra oyunun zevki çıkmaya başladı.

Normalde oynayan youtuberları izliyorum hiç adrenalin yok düşman vuruyor sana canın gitmiyor bu dövüş mekaniğinin heyecanı nerede kaldı

Zorda dikkatli oynamak yerinde blok ve saldırı yapmak lazım,oyunun zevki öyle çıkıyor işte.

Ben neredeyse tüm oyunları zorda bitirmeye çalışıyorum ama özellikle bu oyun normal veya kolayda oynanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 11 Aralık 2019; 22:59:20 >
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    Afferin sana madalya takmak lazım şimdi..Oyun kişisel bir deneyimdir.Kim nasil isterse oyle oynar.Herkesin zevk alma yöntemleri aynı olacak diye birsey yok.Kimi vardir zorda oynar kimi vardir kolayda sana mı düşmüş hangi oyunun nasıl oynanacağı.Adı üstunde oyun bu zevk almak zaman gecirmek icin oynar geçer gidersin.God of game olacan diye birsey yok..

• yigit1044 kullanıcısına yanıt
    Bendede öyle oluyor zorda daha fazla keyif alıyorum ama her insanın zevki farklıdır tabi ama anlıyorum ne demek istediğini.

• roger.federer R kullanıcısına yanıt
    O bölgelere erişemiyoruz. Yapımcı öyle ayarlamış ama neden erişilemez, hiçbir fikrim yok.
    Bildiğim kadarıyla oyuna dlc de gelmeyecek.

NG+ seçeneğinde üstünüzdeki herşey kalacak şekilde hikayeye sıfırdan başlıyorsunuz. Yan görev ve toplanabilirler vs de dahil tabi.
    Normal ilerlemeden farklı olarak, sandıklardan kırmızı renkte bir materyal çıkıyor & ng+ a özel zırh setleri imal ettirebiliyorsunuz. Böylece daha güçlü setler + efsunlar dizebiliyorsunuz. Düşmanlar da biraz daha güçleniyordu sanırım.
  • Çok teşekkür ederim :)
  • Konuyu görünce paylaşmak istedim. Çıkmayacağını bende biliyorum ama çok hoşuma gitti.

• Nifheim için son 1 tane parçam kaldı yerini bildiğim halde gidemiyorum bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Arkadalar oyunu yeni oynamaya başladım da şu alt yazıları nasıl büyüteceğiz? Menü ayarlar erişebilirlik yazıları büyüt diyorum bir etkisi olmuyor. Ayriyetten menülerdeki yazılarda çok küçük
    Halledebildiniz mi ? Ayni sorunu yasiyorum...

• God of War ön sipariş bonusları bedava veriliyor.

PlayStation™Store
    God of War 2019 Tatili Hediye Paketi
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA07410_00-HOLIDAY201900000

• Şu oyunuda oynama fırsatı olmadi bi türlü .Tam ucuza buldum diyordum ki bu sefer de witcher 3 bulup ona sardım .Artık diğer sefere

• Oyunu dün indirdim de önce bi 17 küsür gb indirdikten sonra oyuna girebilirsiniz dedi ama indirmeyi kontrol edince toplamda 45 gb civarı olduğunu gördüm bu sonradan indirdiği şey nedir?

• 
Sayfa: önceki 792793794795796
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.