Şimdi Ara

God of War: Origins'ten Harika Bir Çıkış Videosu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzele benziyor oynayacağım işallah dll hatası vermez ben GoW un çoğu oyunları'nda o sorunla karşı karşıya kaldım
  • grafikten çok oynanış ve hikaye diyorum.aslında bişey demeye de gerek yok benim gibi psp'si olmayıpta keşke bu iki oyunu bi şekilde oynasam diye düşünenler bile alsa yeter zaten.... :)
  • hell77;

sen anlamamişsin ne demek istediğimi. bak nediyorum iyi oku.
    bir oyunu oynamak ile anlamak farklı şeylerdir.
    adama gitmiş "pc'de god of war 2 yi oynadım ben. anladim ben" falan sayıklıyor. Ulen hikayenin hala eksik ve açık yerleri var ve her yeni oyunda buraları kapanıyor. "ohandros" diyoruz hala her yeni bölümü oynadığımızda.

adamın olayı ve hikayeyi zerre kadar anlamadığı buradan belli. 1 tane god of war oyunu oynayıp oyunun hikayesi ile ilgili ahkam kesene cevabı yapıştırırlar. avukatlık yapacaksan müvekkilini iyi seç bundan sonra . ya da dava dosyasını iyi oku :)
  • ya o kadar sallama yorumlar yapıyorsunuz ki yazmamak için kendimi zor tutuyorum ama bu nedir ya.... ya hiç mi haberiniz yok oyunun gidişatından.... ghost of sparta ve chains of olympus neyi anlatıyordu hiç mi bilmiyorsun a yazar?

"Kratos ile kaosa kaldığımız yerden devam!" ne demek yahu.......
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.