Şimdi Ara

Göbeği eritmek için ne yapabilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki nasıl yol izlemem lazım hocam ?
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapabilirim ?
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Töbeeee 😮 vallahi tırstım 😂😂
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    Sağlıklı beslenmede problemliyim herhalde hiç dikkat etmiyorum açıkcası
  • Özellikle şeker ihtiyacı çok var.Tatlı krizleri felan zorluyor.Oruç işinde haklısın hocam
  • The Alim kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah razı olsun, şekerli gıdaları çok tüketiyorum tatlı ihtiyacı zorluyor
  • braveheart92 kullanıcısına yanıt
    Kalori hesaplamayı nasıl yapabilirim hocam ?
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Nerdeeeee :)
  • Sabah erkenden kalk. Limonlu su iç aç karnına. Biraz dinlen 5-10 dk kadar sonra düzenli olarak mekik çek. Fakat sporu düzenli yap. Bitti gitti.
  • tonodias kullanıcısına yanıt
    Cidden böyle kolay mı :)
  • Myhres7 M kullanıcısına yanıt
    İnternette bulabilirsin. 3 assagi 5 yukarı doğru verir sonucu. Yoksa bir diyetisyene gidebilirsin.
  • braveheart92 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam çok sağol hemen bakıyorum
    Kolay tabi. Fakat düzenli yapacaksın. Öyle 2 gün yapayım 3 gün yapmayayım nasıl olsa benim haberim var triplerine girmeyin :). Bir de ekmek hamurlu işleri ve şekeri de keserseniz çok daha iyi olur
  • mekik ile göbek erimez. yediğini kısıcan. olabilidğince az yağ ve karbonhidrat yiyeceksin. kalori açığı yapıcaksın. hiit workout yapıcaksın. yediğin yağlar sağlıklı yağ olarak zeytinyağı falan öyle kızartma ürünler değil

mekik biraz gereksiz egzersiz. sırtında sorunu olanlar içinde zararlı olabiliyor. boş boş mekik yapmayın işe yaramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 5 Şubat 2021; 21:34:10 >
  • 3 ayda kaslanarak 7-8 kilo vermiştim.Kas yapmayacaksınız kardiyo + beslenme ile göbeği eritmek mümkün.İşe bisikletle gitmeyi deneyin.Ekmeği,makarnayı,şekeri bırakın.Tavuk,et,balık,yumurta ile beslenin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Rica ederim hocam. Dediklerimi uygularsanız kesinlikle iyi sonuç alırsınız. Dm de atabilirsiniz soracağınız olursa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tonodias kullanıcısına yanıt
    Şekeri çok tüketiyorum ilk o azaltılmalı
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Dikkate alacam hocam
  • BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    Hocam en kötü olan şeker zorluyor

her türlü tatlı ve kolayı kesmelisin. abur cubur vs bunlar hayatında cıkmalı hepsi yüksek yağlı ve karbonhidratlı şeyler. göbek yapanda bunlar zaten. haftada 1 gün cheat day yap kendine o gün takıl

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.